Trendwares Naaimachine SM-505

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

Type naaimachine: Elektrisch | Aantal steken: 12 | Automatische naaldstop: Nee | Automatische draadinrijger: Nee | Elektronische regelbare snelheid: Ja | Aanschuiftafel: Nee

 49,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Trendwares Naaimachine SM-505 - 12-patronen Adapter of Batterijen incl. Accessoires - €49,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Trendwares Naaimachine SM-505 - 12-patronen Adapter of Batterijen incl. Accessoires
Laatste updates:
  • €49,95 - 23 januari 2024
  • €54,95 - 29 december 2023
  • €57,95 - 16 december 2023
  • €49,95 - 5 december 2023
  • €57,95 - 28 november 2023
  • €49,95 - 22 november 2023
  • €47,95 - 9 november 2023
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €57,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €47,95 - 9 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 16:23
Trendwares Naaimachine SM-505

 49,95

Beschrijving

Review van de Trendwares Naaimachine SM-505: Een compacte en handige huishoudelijke naaimachine voor iedereen

Ben je op zoek naar een handige en compacte naaimachine voor in huis? Dan is de Trendwares Naaimachine SM-505 een goede optie om te overwegen. Deze elektrische naaimachine biedt 12 verschillende steken en is gemakkelijk te gebruiken, waardoor hij geschikt is voor beginners en gevorderden. In deze review zullen we de functies van de SM-505 in detail bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat vinden reviewers van de Trendwares Naaimachine SM-505?

De Trendwares Naaimachine SM-505 is een populair product en heeft veel positieve reviews ontvangen van zowel beginners als gevorderden. Veel reviewers benadrukken de gebruiksvriendelijkheid en het compacte formaat van de naaimachine, waardoor deze gemakkelijk op te bergen is. Een reviewer die slechts enkele keren eerder een naaimachine had gebruikt, vond deze naaimachine zeer gemakkelijk in gebruik en had er snel mee geleerd. Reviewers zijn ook tevreden over de meegeleverde accessoires, zoals het standaard klosje en het voetpedaal.

Een ander positief aspect dat veel reviewers noemen, is de mogelijkheid om de naaimachine zonder stroomaansluiting te gebruiken door middel van batterijen. Dit maakt de naaimachine gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken onderweg.

Sommige reviewers merken wel op dat de naaimachine er misschien uitziet als speelgoed vanwege het vrolijke ontwerp, maar benadrukken dat deze naaimachine wel degelijk geschikt is voor serieuze naaiprojecten.

Over het algemeen lijkt de Trendwares Naaimachine SM-505 een goede optie te zijn voor zowel beginners als gevorderden die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke naaimachine voor thuisgebruik. De positieve reviews en het redelijke prijskaartje maken dit product zeker een overweging waard.

Ontwerp en kenmerken

De Trendwares Naaimachine SM-505 heeft een compact ontwerp, wat hem perfect maakt voor kleine ruimtes. Het heeft een afmeting van 27.5 x 12.1 x 26 cm en weegt slechts 1,95 kg. Hierdoor is de naaimachine gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Hoewel de naaimachine niet wordt geleverd met een opberg etui, heeft hij wel een lade waarin je jouw speldenkussens, naalden en naaigaren in kunt bewaren.

De naaimachine biedt 12 verschillende steken, waardoor je verschillende soorten stoffen en naaiprojecten kunt aanpakken. Dit omvat rechte steken, zigzagsteken, stretchsteken en decoratieve steken. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig tussen de verschillende steken schakelen.

De naaimachine heeft een voetpedaal waarmee je de snelheid kunt reguleren. Dit betekent dat je de snelheid van het naaien kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren en het type stof dat je gebruikt. Een handige functie van de naaimachine is de automatische spoelwinder, die het gemakkelijk maakt om spoelen te verwisselen en op te winden. De naaimachine is ook voorzien van een LED-licht, waardoor je altijd goed zicht hebt op je naaiproject, zelfs in slecht verlichte ruimtes.

Gebruiksgemak

De Trendwares Naaimachine SM-505 is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Beginners zullen deze naaimachine erg waarderen vanwege de eenvoudige bediening en de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd. Er zijn geen ingewikkelde instellingen of functies om je zorgen over te maken.

De naaimachine is ook geschikt voor mensen die onregelmatig naaien. Als je af en toe kleine reparaties aan kleding of ander textiel wilt doen, dan is deze naaimachine een goede keuze. De naaimachine kan ook zonder stroomaansluiting worden gebruikt door middel van 4 AA-batterijen, wat betekent dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen als je onderweg bent.

Geschikt voor verschillende projecten

De Trendwares Naaimachine SM-505 is geschikt voor verschillende soorten naaiprojecten. Het is perfect voor het maken van lichte stoffen en kledingstukken, zoals shirts, broeken en rokken. Ook kan het worden gebruikt voor het verfraaien van stoffen met decoratieve steken of voor het maken van herstelstukjes. Daarnaast kun je deze naaimachine ook gebruiken voor het verstellen van stoffen, het stikken van etiketten en zelfs voor professioneel werk. Het is dus een veelzijdige naaimachine die geschikt is voor verschillende naaiprojecten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een compacte en gebruiksvriendelijke naaimachine voor thuisgebruik, dan is de Trendwares Naaimachine SM-505 zeker het overwegen waard. Met 12 verschillende steken, een automatische spoelwinder en een LED-licht is deze naaimachine gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor verschillende soorten naaiprojecten. Bovendien is het ook mogelijk om deze naaimachine zonder stroomaansluiting te gebruiken, waardoor het ook ideaal is voor mensen die onderweg willen naaien. Over het algemeen is dit een goede naaimachine voor zowel beginners als gevorderden, en de prijs is ook zeer redelijk in vergelijking met andere naaimachines op de markt.

Beste naaimachines

Bekijk meer naaimachines op bol.com

8.6Expert Score
Type naaimachine: Elektrisch | Aantal steken: 12 | Automatische naaldstop: Nee | Automatische draadinrijger: Nee | Elektronische regelbare snelheid: Ja | Aanschuiftafel: Nee
Pluspunten
  • Compact ontwerp, makkelijk op te bergen en te verplaatsen
  • 12 verschillende steken
  • Gebruiksvriendelijk, geschikt voor beginners en gevorderden
  • Automatische spoelwinder en LED-licht
  • Mogelijkheid om zonder stroomaansluiting te gebruiken door middel van batterijen
- Minpunten
  • Geen opberg etui meegeleverd
  • Voetpedaal kan kwetsbaar zijn (volgens een reviewer)
  • Kan er uitzien als speelgoed (volgens sommige reviewers)

Extra informatie

Specificaties: Trendwares Naaimachine SM-505

Merk

Trendwares

Model

SM-505

Kleur

wit/paars

Product gewicht (kg)

2.40

Vermogen (W)

7.2

Aan-uit schakelaar

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Type naaimachine

Elektrisch

Aantal steken

12

Geheugenfunctie

Nee

Scherm

0

Tweelingnaald mogelijk

Nee

Variabele steekbreedte

Ja

Variabele steeklengte

Ja

Automatische draadafrijger

Nee

Automatische draadinrijger

Nee

Automatische naaldstop

Nee

Start stop toets

Ja

Alfabet

Nee

Onderdraadsensor

Nee

Elektronisch regelbare snelheid

Ja

Knoopsgat

4-fase

Geschikt voor type stof

Dunne stof

Gewicht (g)

2323

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Taal handleiding

Engels, Universeel

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakkingsinhoud

Naaimachine Pedaal Adapter Naai accessoires Handleiding

Met stofhoes

Nee

Aanschuiftafel

Nee

Met Accessoirebakje

Nee

Automatische bovenspanning

Nee

CE markering

Zichtbaar

DFT systeem

Nee

Ingebouwd naailicht

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

SM-505

Product breedte (cm)

27.50

Product hoogte (cm)

26

Product lengte (cm)

12.10

Snoerlengte (m)

1.45

USB aansluiting

0

Verpakking breedte (mm)

297

Verpakking hoogte (mm)

171

Verpakking lengte (mm)

316

Vrije arm

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Trendwares Naaimachine SM-505 - 12-patronen Adapter of Batterijen incl. Accessoires
Laatste updates:
  • €49,95 - 23 januari 2024
  • €54,95 - 29 december 2023
  • €57,95 - 16 december 2023
  • €49,95 - 5 december 2023
  • €57,95 - 28 november 2023
  • €49,95 - 22 november 2023
  • €47,95 - 9 november 2023
Sinds: 9 november 2023
  • Hoogste prijs: €57,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €47,95 - 9 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Trendwares Naaimachine SM-505”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart