Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie

 139,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1- Föhnborstel- Stijlborstel- inclusief hitte handschoen en haarclips - €139,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1- Föhnborstel- Stijlborstel- inclusief hitte handschoen en haarclips
Laatste updates:
  • €139,99 - 26 november 2023
  • €119,99 - 25 november 2023
  • €129,99 - 18 november 2023
  • €110,00 - 17 november 2023
  • €119,99 - 2 november 2023
  • €115,99 - 20 oktober 2023
  • €119,99 - 17 oktober 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €110,00 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1
Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1

 139,99

Beschrijving

Trendosa Airwrap: De ultieme haarstijler voor snelle en prachtige resultaten

Heb je genoeg van de dagelijkse worsteling met je haar? Wil je er altijd op je best uitzien zonder uren voor de spiegel door te brengen? De Trendosa Airwrap is dé oplossing voor jou. Deze innovatieve 7-in-1 haarstijler biedt een scala aan mogelijkheden om je haar te krullen, stylen, föhnen en meer, en dat allemaal in recordtijd. Lees verder om alles te ontdekken over deze revolutionaire haarstijler.

De 7-in-1 Haarstijler voor Fashionista’s

De Trendosa Airwrap is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk. Met deze veelzijdige haarstijler ben je binnen 10 minuten klaar om de deur uit te gaan, terwijl je haar gedurende de dag perfect gestyled blijft. Wat deze set echt opvallend maakt, zijn de 7 verschillende opzetstukken die bijgeleverd worden. Hiermee kun je eindeloos variëren in je kapsel: krullen, steil haar, föhnen, volume toevoegen, en nog veel meer. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste opzetstuk kiezen en je kunt aan de slag.

Geschikt voor Ieder Haartype en Stijl

Of je nu droomt van weelderige krullen, perfect gestylde curtain bangs of glanzend steil haar, de Trendosa Airwrap maakt het mogelijk. Deze haarstijler is geschikt voor alle haartypes en kan worden ingesteld op 3 verschillende snelheden en 6 temperatuurstanden, variërend van warm tot koud. Dit betekent dat je altijd de ideale instelling kunt vinden die past bij jouw haar en gewenste stijl.

Bescherming van Je Haar

De Trendosa Airwrap onderscheidt zich door zijn gebruik van lucht om je haar in model te brengen, in plaats van de directe hitte van traditionele krultangen en stijltangen. Dit betekent dat je haar minder snel beschadigd raakt en er gezonder uitziet. Dankzij de speciale luchtstroom voorkom je ook pluizig of statisch haar. De ionische technologie zorgt bovendien voor een prachtige glans, waardoor je haar er onweerstaanbaar uitziet.

Ervaar de Voor@delen van de Trendosa Airwrap

De Trendosa Airwrap is een uiterst veelzijdige tool die je op verschillende manieren kunt gebruiken:

1. Föhnen: Dankzij het bijgeleverde haardrogeropzetstuk kun je je haar snel en efficiënt drogen, waardoor je kostbare tijd bespaart.

2. Volume Toevoegen: De volumeborstel geeft je haar extra body en lift, waardoor het er voller uitziet.

3. Glans Verbeteren: De ionische technologie zorgt voor een schitterende glans, die je haar er gezond en stralend uit laat zien.

4. Steilen: Wil je je haar steil maken? Met de stijlborstel van de Trendosa Airwrap is dit een fluitje van een cent.

5. Krullen: Creëer prachtige krullen met de twee verschillende krultangopzetstukken.

6. Anti-Slip en Bewegingsvrijheid: De haarstijler is ontworpen met een anti-slip oppervlak en een lang 360° meedraaiend snoer, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het stylen.

7. Eenvoudige Bediening: Dankzij de drie knoppen op de Trendosa Airwrap is de bediening zeer eenvoudig. De opzetstukken zijn gemakkelijk vast te zetten met de schuifknop op de achterkant.

Gratis Extra’s

Als extraatje krijg je bij de Trendosa Airwrap een haarmasker, handschoen en clips cadeau. Dit betekent dat je meteen kunt genieten van een complete haarverzorgingservaring.

Specificaties van de Trendosa Airwrap

Om je een beter beeld te geven van de specificaties van de Trendosa Airwrap, hebben we hier een overzicht:

  • Maximale snelheid: 11.000 r/min
  • Geschikt voor: Ieder haartype
  • Aantal snelheden: 3
  • Aantal hittestanden: 3 heet en 3 koud
  • Aantal opzetstukken: 7

Conclusie

Kortom, de Trendosa Airwrap is een multifunctionele haarstijler die geschikt is voor iedereen, ongeacht je haartype of gewenste stijl. Met zijn indrukwekkende reeks opzetstukken en innovatieve luchtstroomtechnologie bespaart deze haarstijler niet alleen tijd, maar beschermt hij ook je haar tegen beschadiging. De resultaten zijn verbluffend, met glanzende lokken die de hele dag perfect in model blijven zitten. Dankzij de gratis extra’s krijg je een complete haarverzorgingservaring cadeau. Kies voor de Trendosa Airwrap en ervaar zelf de voordelen van deze revolutionaire haarstijler.

Wil je ook genieten van prachtig gestyled haar in een handomdraai? Bestel dan nu de Trendosa Airwrap en ontdek zelf het verschil! Je zult versteld staan van de snelle en prachtige resultaten die je met deze haarstijler kunt bereiken.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

De beste Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

9.3Expert Score
Trendosa Airwrap: De ultieme haarstijler voor snelle en prachtige resultaten Heb je genoeg van de dagelijkse worsteling met je haar? Wil je er altijd op je best uitzien zonder uren voor de spiegel door te brengen? De Trendosa Airwrap is dé oplossing voor jou. Deze innovatieve 7-in-1 haarstijler biedt een scala aan mogelijkheden om je […]
Pluspunten
  • Veelzijdig: 7 opzetstukken voor diverse haarstijlen.
  • Tijdsbesparing: Klaar in 10 minuten 's ochtends.
  • Geschikt voor elk haartype: Krullen, steil haar, alles kan.
  • Haarbescherming: Minimaliseert schade en voorkomt pluizigheid.
  • Gratis extra's: Haarmasker, handschoen en clips inbegrepen.
- Minpunten
  • Leercurve: Enige gewenning vereist.
  • Gewicht: Kan vermoeidheid veroorzaken bij langdurig gebruik.
  • Opbergruimte: 7 opzetstukken kunnen ruimte innemen.

Extra informatie

Specificaties: Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1

Type krultang

Rechte krultang

Diameter (cm)

4

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel, Stijltang

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Haarklemmen, Handschoen

Kleur

zwart

Materiaal

Volledig keramisch

Merk

Trendosa

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Automatisch roterende borstel, Meedraaiend snoer, Cool shot, Meerdere temperatuurstanden, Meerdere warmtestanden, Ionen technologie, Keramische technologie

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Nee

Lengte van de platen (cm)

14

Steam styler

Nee

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Ja

Minimale temperatuur

160 °C

Maximale temperatuur

230 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

10

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Ja

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

6

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

verkeerd gebruik

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

300

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

432342

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (cm)

20

Verpakking hoogte (cm)

20

Verpakking lengte (cm)

30

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1- Föhnborstel- Stijlborstel- inclusief hitte handschoen en haarclips
Laatste updates:
  • €139,99 - 26 november 2023
  • €119,99 - 25 november 2023
  • €129,99 - 18 november 2023
  • €110,00 - 17 november 2023
  • €119,99 - 2 november 2023
  • €115,99 - 20 oktober 2023
  • €119,99 - 17 oktober 2023
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €110,00 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Trendosa Airwrap set -Airstyler-7 in1”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart