TravelZ Handbagage trolley – Handbagagekoffer 51cm

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je TravelZ Handbagage 51cm - Handbagagekoffer opvouwbaar - Ultralicht 1,7kg met 2 wiel - Zwart kopen voor slechts €34,95
  • De laagste prijs van TravelZ Handbagage 51cm - Handbagagekoffer opvouwbaar - Ultralicht 1,7kg met 2 wiel - Zwart werd verkregen op 20 april 2024 12:11.

 34,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: TravelZ Handbagage 51cm - Handbagagekoffer opvouwbaar - Ultralicht 1,7kg met 2 wiel - Zwart - €34,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor TravelZ Handbagage 51cm - Handbagagekoffer opvouwbaar - Ultralicht 1,7kg met 2 wiel - Zwart
Laatste updates:
  • €34,95 - 12 april 2024
  • €37,95 - 1 april 2024
  • €32,00 - 25 maart 2024
  • €37,95 - 28 november 2023
  • €31,95 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €37,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €31,95 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 12:11
TravelZ Handbagage trolley – Handbagagekoffer 51cm
TravelZ Handbagage trolley – Handbagagekoffer 51cm

 34,95

Beschrijving

Review van de TravelZ Handbagage trolley: De ideale reispartner voor jong en oud

De TravelZ Handbagage trolley is een perfecte reisgenoot voor zowel jonge avonturiers als ervaren reizigers. Deze trolley is niet alleen licht van gewicht, maar ook zeer praktisch en voldoet aan alle IATA normen. Met een afmeting van 51 x 35 x 20 cm en een inhoud van 36 liter is deze trolley geschikt als handbagage. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke kenmerken van de TravelZ Handbagage trolley bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kopen van een nieuwe reisgenoot.

Licht en compact: Ideaal voor elke reiziger

Een van de opvallende eigenschappen van de TravelZ Handbagage trolley is het lichte gewicht. Met slechts 1,7 kg kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen zonder je zorgen te maken over overgewicht bij het inchecken. Daarnaast is deze trolley erg compact en kan hij eenvoudig worden opgevouwen tot een kleiner pakketje. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verstevigende bodem los te klitten. Met de afmetingen van 50 x 35 x 12 cm in opgevouwen toestand kun je de trolley gemakkelijk opbergen wanneer je hem even niet gebruikt.

Interieur – Georganiseerde verdeling van de reisbagage

Een goed georganiseerde koffer maakt het reizen een stuk eenvoudiger. De TravelZ Handbagage trolley biedt een slimme indeling om je bagage overzichtelijk te houden. Het voorvak zorgt voor gemakkelijke toegang tot kleinere items zoals paspoorten, boekjes of andere belangrijke documenten, zonder dat je de hele koffer hoeft te openen. Het royale hoofdvak is voorzien van gekruiste pakriemen, waarmee je je kleding stevig kunt vastzetten tijdens de reis. Bovendien heeft de bovenzijde van de trolley een handvat, zodat je de koffer eenvoudig kunt optillen.

Slot – Veiligheid voorop

Hoewel de TravelZ Handbagage trolley niet is voorzien van een geïntegreerd slot, kun je deze gemakkelijk beveiligen met een hangslotje (niet meegeleverd). Hoewel een handbagagetrolley meestal altijd aan je zijde is in het vliegtuig, de boot, de trein of de auto, kan een klein slotje nooit kwaad. Zo kun je met een gerust hart reizen, wetende dat je bagage veilig is opgeborgen.

Technische specificaties en materialen

De TravelZ Handbagage trolley is gemaakt van duurzaam ribstop polyester. Dit materiaal zorgt voor extra stevigheid en weerstand tegen scheuren, waardoor de trolley lang meegaat. De trolley heeft 2 vaste gezonken wielen, die soepel rollen en gemakkelijk manoeuvreren op verschillende ondergronden. Met de ritssluiting kun je de trolley snel openen en sluiten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je bagage.

Beschikbaarheid en kleuropties

De TravelZ Handbagage trolley is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en één formaat. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek zwart model of een opvallendere kleur, er is altijd een optie die bij jouw stijl past. Door te kiezen uit verschillende kleuren kun je je persoonlijkheid laten zien en je onderscheiden van andere reizigers.

Conclusie: De TravelZ Handbagage trolley – De ideale reisgenoot

Al met al is de TravelZ Handbagage trolley een uitstekende keuze voor elke reiziger die op zoek is naar een lichte, compacte en goed georganiseerde trolley. Met zijn lichte gewicht, handige indeling en duurzame materialen biedt deze trolley alles wat je nodig hebt voor een stressvrije reiservaring. Of je nu een lange reis maakt of gewoon een weekendje weg gaat, de TravelZ Handbagage trolley zal je trouwe metgezel zijn. Bestel vandaag nog je eigen TravelZ Handbagage trolley en maak van elke reis een plezierige ervaring!

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

8.6Expert Score
Review van de TravelZ Handbagage trolley: De ideale reispartner voor jong en oud De TravelZ Handbagage trolley is een perfecte reisgenoot voor zowel jonge avonturiers als ervaren reizigers. Deze trolley is niet alleen licht van gewicht, maar ook zeer praktisch en voldoet aan alle IATA normen. Met een afmeting van 51 x 35 x 20 […]
Pluspunten
  • Lichtgewicht ontwerp (slechts 1,7 kg) maakt het gemakkelijk te dragen en voorkomt overgewicht bij het inchecken.
  • Compact formaat en opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen.
  • Slimme indeling met voorvak voor gemakkelijke toegang tot kleinere items.
  • Royaal hoofdvak met gekruiste pakriemen om kleding stevig vast te zetten.
  • Duurzaam ribstop polyester materiaal voor extra stevigheid en weerstand tegen scheuren.
  • Soepel rollende vaste wielen voor moeiteloos manoeuvreren op verschillende ondergronden.
  • Beschikbaar in vier verschillende kleuren, waardoor je jouw persoonlijke stijl kunt laten zien.
- Minpunten
  • Geen geïntegreerd slot inbegrepen, je moet zelf een hangslotje aanschaffen voor extra beveiliging.
  • Niet waterbestendig, dus voorzichtig zijn bij regenachtige omstandigheden.

Extra informatie

Specificaties: TravelZ Handbagage trolley – Handbagagekoffer 51cm

Hardcase of softcase

Softcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

35

Product hoogte (cm)

51

Gewicht (g)

1873

Koffersluiting

Ritssluiting

Type wielen

Vaste wielen

Aantal wielen

2

Waterbestendig

Nee

Verpakkingsinhoud

1 stuks handbagage

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Inclusief slot

Nee

Materiaal

Polyester

Aantal vakken

2

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

geen

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

20

Product gewicht (kg)

1.70

Verpakking breedte (mm)

414

Verpakking hoogte (mm)

122

Verpakking lengte (mm)

506

Volume in liters (l)

36

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor TravelZ Handbagage 51cm - Handbagagekoffer opvouwbaar - Ultralicht 1,7kg met 2 wiel - Zwart
Laatste updates:
  • €34,95 - 12 april 2024
  • €37,95 - 1 april 2024
  • €32,00 - 25 maart 2024
  • €37,95 - 28 november 2023
  • €31,95 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €37,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €31,95 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “TravelZ Handbagage trolley – Handbagagekoffer 51cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart