Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tomado TVC3003B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter- Snoerlengte 9 meter - Zwart kopen voor slechts €64,99
  • De laagste prijs van Tomado TVC3003B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter- Snoerlengte 9 meter - Zwart werd verkregen op 20 april 2024 15:21.

 64,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tomado TVC3003B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter- Snoerlengte 9 meter - Zwart - €64,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tomado TVC3003B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter- Snoerlengte 9 meter - Zwart
Laatste updates:
  • €64,99 - 17 april 2024
  • €64,48 - 16 april 2024
  • €64,99 - 1 april 2024
  • €61,74 - 25 maart 2024
  • €64,99 - 14 maart 2024
  • €61,74 - 13 maart 2024
Sinds: 13 maart 2024
  • Hoogste prijs: €64,99 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €61,74 - 13 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 15:21
Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger
Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger

 64,99

Beschrijving

Tomado TVC3003B stofzuiger review: krachtig, handzaam en stil

De Tomado TVC3003B is een krachtige stofzuiger die gemakkelijk in gebruik is en beschikt over een groot bereik. Met een actieradius van 12 meter en een snoer van 9 meter kun je grote oppervlakken in één keer stofzuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een regelbare zuigkracht die je eenvoudig kunt bedienen met een schuifknop. Ook is de stofzuiger erg stil, met een geluidsniveau van slechts 69 dB. In deze review lees je meer over de voordelen en kenmerken van de Tomado TVC3003B.

Reviews van de Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger: lovende woorden over zuigkracht, stilte en gemak van het lange snoer

Reviews van de Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger zijn over het algemeen zeer positief. Veel reviewers zijn lovend over de zuigkracht van deze stofzuiger en het gemak van het lange snoer en de wendbaarheid. Een aantal reviewers noemt ook de stilte van de stofzuiger als groot pluspunt. Een aantal reviewers geeft aan dat de stofzuiger wel wat aan de zware kant is en dat het even wennen is om hem goed te gebruiken. Over het algemeen wordt de prijs-kwaliteitverhouding van deze stofzuiger als zeer goed beoordeeld.

De meeste reviewers zijn zeer tevreden met de zuigkracht van deze stofzuiger. Sommige reviewers vinden de zuigkracht zo sterk dat zelfs op de laagste stand er nog steeds krachtig wordt gezogen. Ook wordt vaak benadrukt dat de stofzuiger relatief stil is tijdens het gebruik. Dit wordt als zeer positief ervaren, vooral als men gewend is aan een luide stofzuiger.

Het lange snoer van deze stofzuiger wordt vaak geprezen door reviewers. Dit zorgt voor een groot bereik en maakt het mogelijk om grote oppervlakken in één keer te stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. De wendbaarheid van de stofzuiger wordt ook als positief ervaren, vooral dankzij het zwenkwiel en de draaibare slang.

Een aantal reviewers noemt het gewicht van de stofzuiger als een klein nadeel. Sommige reviewers geven aan dat de stofzuiger aan de zware kant is en dat het even wennen is om hem goed te gebruiken. Een ander punt van kritiek is dat de slang soms iets te kort lijkt te zijn. Ondanks deze kleine nadelen zijn de reviewers over het algemeen zeer tevreden over de Tomado TVC3003B en vinden zij dat deze stofzuiger een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Handzaam en wendbaar

Deze stofzuiger is handzaam en wendbaar, dankzij het zwenkwiel en de draaibare slang. Hierdoor kun je moeiteloos 360⁰ draaien en kom je gemakkelijk om meubels en accessoires heen. Bovendien is het materiaal van de stofzuiger licht, waardoor je tijdens het stofzuigen geen last krijgt van je rug of armen.

Zuigkrachtregeling met schuifknop

Met de schuifknop kun je de zuigkracht van de stofzuiger regelen. Zo kun je de zuigkracht aanpassen aan de vloersoort, zoals het stofzuigen van een vloerkleed, harde vloer of vloerbedekking. Hierdoor is de Tomado TVC3003B geschikt voor alle soorten vloeren.

Anti-allergiefilter

De stofzuiger is voorzien van een HEPA 13 filter, dat 99,95% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Dit is ideaal voor mensen met een stofallergie. Het filter kan schoongemaakt worden door het filter goed met water schoon te maken. Gebruik geen harde borstels of sponzen, omdat dit het filter kan beschadigen. Reinig het filter ongeveer 4 keer per jaar, afhankelijk van hoe vaak je stofzuigt.

Groot bereik

De Tomado TVC3003B heeft een extra lang snoer van 9 meter, waarmee je een actieradius van 12 meter hebt. Hierdoor hoef je amper van stopcontact te wisselen en kun je nog efficiënter stofzuigen.

Laag geluidsniveau

De stofzuiger produceert tijdens het stofzuigen slechts 69 dB aan geluid, wat relatief laag is voor een stofzuiger. Door de zuigkracht te verlagen, produceert de stofzuiger nog minder geluid. Hierdoor kun je tijdens het stofzuigen ook nog gezellig naar de radio luisteren.

Inbegrepen accessoires

De stofzuiger wordt geleverd inclusief kieren-, meubel- en borstelzuigmond. Dankzij de handige accessoirehouder heb je de juiste hulpstukken altijd bij de hand. Ook worden er 2 stofzuigerzakken meegeleverd.

Gemakkelijk stofzuigerzak verwisselen

Bij het handvat van de stofzuiger bevindt zich een hendel waarmee je de deksel van de stofzuiger kunt openen. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen. Er worden 2 stofzuigerzakken meegeleverd en er zijn meerdere merken stofzuigerzakken geschikt voor deze Tomado stofzuiger. Zo kun je altijd de stofzuigerzak vinden die het beste bij jouw wensen past.

Geen zuigmond met verlichting

Een nadeel van de Tomado TVC3003B is dat de stofzuiger niet beschikt over een zuigmond met verlichting. Dit kan lastig zijn wanneer je bijvoorbeeld onder de bank of een ander meubelstuk wilt stofzuigen waar weinig licht is. In dat geval zul je een extra lamp moeten gebruiken om het werkgebied goed te kunnen zien.

Conclusie Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger

De Tomado TVC3003B is een krachtige stofzuiger die gemakkelijk in gebruik is en beschikt over een groot bereik. Dankzij de regelbare zuigkracht en de anti-allergiefilter is de stofzuiger geschikt voor alle soorten vloeren en mensen met een stofallergie. Bovendien is de stofzuiger erg stil, met een geluidsniveau van slechts 69 dB. Het enige nadeel is dat de stofzuiger niet beschikt over een zuigmond met verlichting. Al met al is de Tomado TVC3003B een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en handzame stofzuiger.

Bekijk meer stofzuigers op bol.com

Beste stofzuiger met zak

Vind de beste kruimeldief

9Expert Score
Tomado TVC3003B stofzuiger review: krachtig, handzaam en stil De Tomado TVC3003B is een krachtige stofzuiger die gemakkelijk in gebruik is en beschikt over een groot bereik. Met een actieradius van 12 meter en een snoer van 9 meter kun je grote oppervlakken in één keer stofzuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een regelbare zuigkracht die je […]
Pluspunten
  • Krachtig en regelbare zuigkracht
  • Handzaam en wendbaar
  • Anti-allergiefilter
  • Groot bereik
  • Laag geluidsniveau
  • Inclusief accessoires
  • Gemakkelijk stofzuigerzak verwisselen
- Minpunten
  • Geen zuigmond met verlichting

Extra informatie

Specificaties: Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger

Merk

Tomado

Model

Traditionele stofzuiger

Kleur

Zwart

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

9

Vermogen (W)

700

Type zuigmond

Combizuigmond, Kierenzuigmond, Kleine zuigmond, Meubelzuigmond

Actieradius (m)

12

Capaciteit verzamel reservoir (l)

3

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Kunststof

Gewicht (g)

7760

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger, 2 stofzakken, telescopische buis, slang met handvat, combinatieborstel, kierenzuigmond, meubelzuigmond, borstelzuigmond, accessoirehouder en handleiding

Airwatts

160

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geluidsniveau (dB)

69

Gewicht stofzuiger (kg)

6.2

Hepa luchtfilter

HEPA 13

Inclusief stootrand

Nee

Lengte stang (mm)

915

MPN (Manufacturer Part Number)

TVC3003B

Maximale capaciteit vacuümzak

3

Product breedte (cm)

25

Product hoogte (cm)

34.5

Product lengte (cm)

30.5

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Frans, Engels, Duits

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

345

Verpakking hoogte (mm)

325

Verpakking lengte (mm)

530

Wasbare stofzuigerzak

Nee

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Mechanisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tomado TVC3003B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter- Snoerlengte 9 meter - Zwart
Laatste updates:
  • €64,99 - 17 april 2024
  • €64,48 - 16 april 2024
  • €64,99 - 1 april 2024
  • €61,74 - 25 maart 2024
  • €64,99 - 14 maart 2024
  • €61,74 - 13 maart 2024
Sinds: 13 maart 2024
  • Hoogste prijs: €64,99 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €61,74 - 13 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tomado TVC3003B – Krachtige stofzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart