Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tomado TVC3001B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter - Snoerlengte 7 meter - Zwart kopen voor slechts €59,99
  • De laagste prijs van Tomado TVC3001B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter - Snoerlengte 7 meter - Zwart werd verkregen op 29 februari 2024 01:41.

 59,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tomado TVC3001B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter - Snoerlengte 7 meter - Zwart - €59,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tomado TVC3001B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter - Snoerlengte 7 meter - Zwart
Laatste updates:
  • €59,99 - 1 februari 2024
  • €56,99 - 1 januari 2024
  • €59,99 - 28 november 2023
  • €56,99 - 17 november 2023
  • €59,99 - 10 oktober 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 10 oktober 2023
  • Laagste prijs: €56,99 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 01:41
Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger
Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger

 59,99

Beschrijving

Tomado TVC3001B Stofzuiger review: Krachtig en wendbaar

Ben je op zoek naar een handzame en krachtige stofzuiger met een groot bereik? Dan is de Tomado TVC3001B stofzuiger wellicht iets voor jou. Deze stofzuiger heeft een actieradius van 10 meter, een snoer van 7 meter en een ruime stofopvang capaciteit van 3 liter. Bovendien beschikt de stofzuiger over een HEPA 13 filter dat 99,95% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht filtert. In deze review lees je alles over de voor- en nadelen van de Tomado TVC3001B stofzuiger.

Wat reviewers vinden van de Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger

De Tomado TVC3001B stofzuiger is een krachtige stofzuiger die wordt gewaardeerd door gebruikers. Reviewers zijn lovend over de zuigkracht van de stofzuiger, die zelfs op vloerbedekking en kleedjes goed presteert. Gebruikers kunnen de zuigkracht ook zelf regelen door middel van een schuifknop op de steel van de stofzuiger. Een groot voordeel van de stofzuiger is dat deze weinig lawaai maakt tijdens het gebruik. Gebruikers waarderen ook de goede prijs-kwaliteitverhouding van deze stofzuiger.

Hoewel de meeste gebruikers tevreden zijn over de stofzuiger, zijn er wel enkele nadelen genoemd. Zo vinden sommige reviewers de voet van de stofzuiger erg stug, waardoor het lastig kan zijn om over een kleed of laminaatvloer te stofzuigen. Gelukkig zijn er wel universele laminaatvoeten verkrijgbaar die bij deze stofzuiger passen. Een ander nadeel is dat extra stofzuigerzakken niet in alle winkels verkrijgbaar zijn. Gebruikers adviseren om daarom extra stofzuigerzakken bij te bestellen.

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de Tomado TVC3001B stofzuiger. De stofzuiger is lichtgewicht en heeft een handig handvat, waardoor deze gemakkelijk te hanteren is. De zuigkracht is krachtig en kan zelfs nog verhoogd worden met behulp van de regelknop op de steel van de stofzuiger. Reviewers vinden deze stofzuiger een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stofzuiger die presteert boven verwachting en toch betaalbaar is.

Handzame stofzuiger

Een van de grote voordelen van de Tomado TVC3001B stofzuiger is dat hij enorm wendbaar is. Deze stofzuiger heeft een zwenkwiel en een draaibare slang, waardoor hij moeiteloos 360⁰ kan draaien. Zo kun je gemakkelijk om meubels en accessoires stofzuigen. Het materiaal van deze stofzuiger is licht en daardoor zul je tijdens het stofzuigen geen last krijgen van je rug of je armen.

Zuigkrachtregeling met schuifknop

De Tomado TVC3001B stofzuiger beschikt over een schuifknop waarmee je de zuigkracht kunt regelen. Dit is ideaal wanneer je wisselt van vloersoort, zoals het stofzuigen van een vloerkleed, harde vloer of vloerbedekking. De regelbare zuigkracht zorgt ervoor dat je altijd de juiste zuigkracht kunt instellen voor het beste resultaat.

Anti allergiefilter: houdt 99,95% van de stofdeeltjes tegen

Deze stofzuiger is geschikt voor mensen met een (stof)allergie, dankzij het HEPA 13 filter dat 99,95% van de stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Het fijne is dat het filter schoongemaakt kan worden. Zorg ervoor dat je het filter goed met water schoonmaakt en geen harde borstels of sponzen gebruikt, dit kan namelijk het filter beschadigen. Als je klaar bent, kun je deze voorzichtig uitwringen en op laten drogen. Zodra het filter volledig droog is, mag je hem voorzichtig terug stoppen in de stofzuiger. Doe dit ongeveer 4 keer per jaar, afhankelijk van hoe vaak je stofzuigt.

Groot bereik van 10 meter

De Tomado TVC3001B stofzuiger heeft een actieradius van 10 meter. Dit is een groot bereik en je hoeft dus amper van stopcontact te wisselen tijdens het stofzuigen. Dit zorgt voor nog efficiënter stofzuigen en bespaart je tijd en moeite.

Inbegrepen accessoires

De Tomado TVC3001B stofzuiger wordt standaard geleverd met onder andere een vloerzuigmond, kierenzuigmond, meubelzuigmond en borstelzuigmond. Dankzij de handige accessoirehouder heb je de juiste hulpstukken altijd bij de hand en kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende oppervlakken en meubels.

Gemakkelijk stofzuigerzak verwisselen

Bij het handvat van de stofzuiger bevindt zich een hendel waarmee je de deksel van de stofzuiger kunt openen. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen. Onderstaande stofzakken zijn uitgebreid getest en geschikt voor deze Tomado stofzuiger:

Geschikte stofzakken

  • Scanpart Stofzuigerzakken PH88+ 4 stuks
  • CLEANBAG Stofzakken M107AFK12
  • Cleanbag M 101 DAE 3
  • KOENIC KVB-02-AE Y05
  • Handy stofzuigerzakken NE 01
  • Uni-bag AU-01
  • Tomado TDB300

Geluidsniveau en gewicht

Het geluidsniveau van de Tomado TVC3001B stofzuiger is 76 decibel. Dit is geen fluisterstille stofzuiger, maar ook geen zeer luidruchtige stofzuiger. Het gewicht van de stofzuiger is 7140 gram, wat iets zwaarder is dan andere modellen in deze prijsklasse. Toch is de stofzuiger nog steeds handzaam en goed te gebruiken in verschillende situaties.

Geen zuigmond met verlichting

Een nadeel van de Tomado TVC3001B stofzuiger is dat hij niet beschikt over een zuigmond met verlichting. Dit kan in sommige situaties lastig zijn, bijvoorbeeld wanneer je donkere hoekjes wilt stofzuigen. Toch wegen de andere voordelen van de stofzuiger wel op tegen dit nadeel.

Conclusie Tomado TVC3001B stofzuiger

Al met al is de Tomado TVC3001B stofzuiger een handzame en krachtige stofzuiger met een groot bereik en een regelbare zuigkracht. Dankzij het HEPA 13 filter is de stofzuiger geschikt voor mensen met een (stof)allergie en de inbegrepen accessoires maken het gemakkelijk om verschillende oppervlakken en meubels te stofzuigen. Het geluidsniveau van 76 decibel is acceptabel en het gewicht van 7140 gram is nog steeds handzaam. Een nadeel is dat de stofzuiger niet beschikt over een zuigmond met verlichting, maar dit weegt niet op tegen de andere voordelen van de stofzuiger. Al met al is de Tomado TVC3001B stofzuiger een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handzame, krachtige en efficiënte stofzuiger.

Bekijk meer stofzuigers op bol.com

Beste stofzuiger met zak

Vind de beste kruimeldief

9Expert Score
Tomado TVC3001B Stofzuiger review: Krachtig en wendbaar Ben je op zoek naar een handzame en krachtige stofzuiger met een groot bereik? Dan is de Tomado TVC3001B stofzuiger wellicht iets voor jou. Deze stofzuiger heeft een actieradius van 10 meter, een snoer van 7 meter en een ruime stofopvang capaciteit van 3 liter. Bovendien beschikt de […]
Pluspunten
  • Krachtige zuigkracht
  • Regelbare zuigkracht
  • Anti-allergiefilter
  • Groot bereik van 10 meter
  • Handzame en wendbare stofzuiger
  • Gemakkelijk stofzuigerzak verwisselen
  • Inbegrepen accessoires
- Minpunten
  • Stugge voet
  • Geen laminaatvoet inbegrepen
  • Extra stofzuigerzakken niet overal verkrijgbaar
  • Geen zuigmond met verlichting

Extra informatie

Specificaties: Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger

Merk

Tomado

Model

Traditionele stofzuiger

Kleur

zwart

Stofzuigerzak of zonder stofzak

Stofzak

Snoerlengte (m)

7

Vermogen (W)

700

Type zuigmond

Combizuigmond, Kierenzuigmond, Kleine zuigmond, Meubelzuigmond

Actieradius (m)

10

Capaciteit verzamel reservoir (l)

3

Geautomatiseerde snoeroprolsysteem

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Inclusief handvat

Ja

Bediening op handgreep

Nee

Materiaal vacuümslang

Kunststof

Gewicht (g)

7140

Verpakkingsinhoud

Stofzuiger, 2 stofzakken, telescopische buis, slang met handvat, combinatieborstel, kierenzuigmond, meubelzuigmond, borstelzuigmond, accessoirehouder en handleiding

Airwatts

170

CE markering

Zichtbaar

Diameter stofzuigerbuis (mm)

35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geluidsniveau (dB)

76

Gewicht stofzuiger (kg)

5.60

Hepa luchtfilter

HEPA 13

Inclusief stootrand

Nee

Led verlichting zuigmond

Nee

Lengte stang (mm)

915

MPN (Manufacturer Part Number)

TVC3001B

Maximale capaciteit vacuümzak

3

Product breedte (cm)

24

Product hoogte (cm)

43

Product lengte (cm)

31

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Frans, Engels, Duits

Type stofopvang

Met zak

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (cm)

34.50

Verpakking hoogte (cm)

56

Verpakking lengte (cm)

31

Wasbare stofzuigerzak

Nee

Zuigkrachtregeling stofzuiger

Mechanisch

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tomado TVC3001B - Krachtige stofzuiger met zak - HEPA 13 filter - Snoerlengte 7 meter - Zwart
Laatste updates:
  • €59,99 - 1 februari 2024
  • €56,99 - 1 januari 2024
  • €59,99 - 28 november 2023
  • €56,99 - 17 november 2023
  • €59,99 - 10 oktober 2023
Sinds: 10 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €59,99 - 10 oktober 2023
  • Laagste prijs: €56,99 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tomado TVC3001B – Krachtige stofzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart