Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset – Ø 20/24/28 cm

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset - Ø 20/24/28 cm kopen voor slechts €77,99
  • De laagste prijs van Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset - Ø 20/24/28 cm werd verkregen op 20 april 2024 05:14.

 77,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset - Ø 20/24/28 cm - €77,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset - Ø 20/24/28 cm
Laatste updates:
  • €77,99 - 1 april 2024
  • €97,49 - 31 maart 2024
  • €92,00 - 30 maart 2024
  • €97,49 - 26 maart 2024
  • €96,99 - 24 maart 2024
  • €92,00 - 23 maart 2024
  • €84,15 - 22 maart 2024
  • €75,00 - 21 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €129,99 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €53,40 - 1 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 05:14
Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset – Ø 20/24/28 cm
Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset – Ø 20/24/28 cm

 77,99

Beschrijving

Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset: Duurzaam en Gezond Koken

Als je op zoek bent naar een nieuwe braadpannenset die duurzaamheid, gebruiksgemak en gezond koken combineert, dan is de Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset een uitstekende keuze. Deze pannenset bestaat uit drie pannen met diameters van 20 cm, 24 cm en 28 cm, waardoor je voor elke maaltijd de juiste maat tot je beschikking hebt. In dit review zullen we dieper ingaan op de plus- en minpunten, de kenmerken en voordelen van deze pannenset.

Makkelijk schoon te maken door keramische coating

Een van de grote voordelen van de Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset is de keramische coating. Deze verbeterde coating zorgt voor langdurige anti-aanbakresultaten, waardoor je moeiteloos kunt koken en bakken zonder dat je gerechten blijven plakken. Bovendien maakt de keramische coating het mogelijk om vetarm te koken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Het schoonmaken van de pannen is ook een fluitje van een cent, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Een simpele handwas is voldoende om de pannen weer schoon en klaar voor gebruik te maken.

Verbeterde Thermo-Signal™-technologie voor perfecte resultaten

Een andere innovatieve eigenschap van deze braadpannenset is de Thermo-Signal™-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de pan volledig rood kleurt wanneer de ideale starttemperatuur is bereikt. Hierdoor kun je keer op keer heerlijke maaltijden bereiden met de perfecte kleur, textuur en smaak. Dankzij de Thermo-Signal™-technologie voorkom je oververhitting en blijven voedingsstoffen beter behouden. Het is een handige functie die ervoor zorgt dat je altijd de juiste temperatuur kunt aanhouden tijdens het koken.

Minder impact op het milieu dankzij gerecyclede materialen

Als je waarde hecht aan duurzaamheid en het verminderen van je ecologische voetafdruk, dan zul je blij zijn te weten dat de Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset gemaakt is van 100% gerecycled aluminium. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen, vertegenwoordigt deze pannenset een stap in de richting van een meer duurzame toekomst. Bovendien is het product recyclebaar (minimaal 82%) en wordt het geleverd in een verpakking van gerecyclede vezels. Tefal heeft met de Renew-serie gekozen voor een eco-ontwerp dat minder belastend is voor het milieu.

Geschikt voor diverse warmtebronnen, behalve de vaatwasser

De Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset is geschikt voor verschillende warmtebronnen, waaronder elektrisch, gas, halogeen, inductie, keramisch en zelfs de oven. Of je nu een inductiekookplaat of een gasfornuis hebt, deze pannen zullen zorgen voor gelijkmatige bakresultaten en een snelle verwarming. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de pannen niet geschikt zijn voor de vaatwasser. Handwas wordt aanbevolen om de keramische coating en andere eigenschappen van de pannen te behouden.

Conclusie

De Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset biedt een combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en gezond koken. Met de keramische coating kun je moeiteloos koken zonder dat je gerechten blijven plakken, terwijl de Thermo-Signal™-technologie zorgt voor perfecte kookresultaten. Het gebruik van gerecyclede materialen in de productie van deze pannenset laat zien dat Tefal zich inzet voor een duurzamere toekomst. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, de Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset is een betrouwbare keuze die aan al je kookbehoeften zal voldoen.

Met deze pannenset geniet je van gezonde en smaakvolle maaltijden, terwijl je tegelijkertijd je impact op het milieu vermindert. Kortom, de Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke pannen.

Bekijk meer bakpannen op bol.com

Bekijk de beste koekenpan inductie

9Expert Score
De Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset biedt duurzaamheid, gebruiksgemak en gezond koken met zijn keramische coating, Thermo-Signal™-technologie en gerecyclede materialen. Het is geschikt voor verschillende warmtebronnen, maar vereist handwas voor onderhoud. Een aanrader voor wie op zoek is naar hoogwaardige, milieuvriendelijke pannen.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de keramische coating
  • Verbeterde Thermo-Signal™-technologie voor perfecte kookresultaten
  • Gemaakt van 100% gerecycled aluminium, minder impact op het milieu
  • Geschikt voor diverse warmtebronnen, inclusief inductie
- Minpunten
  • Niet geschikt voor de vaatwasser, handwas aanbevolen

Extra informatie

Specificaties: Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset – Ø 20/24/28 cm

Merk

Tefal

Kleur

Grijs

Inclusief deksel

Nee

Materiaal

Aluminium

Aantal pannen

3

Soort pannenset

Bakpannenset

Geschikt voor type warmtebron

Elektrisch, Gas, Geschikt voor alle warmtebronnen, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven

Vaatwasser veilig

Nee

Magnetronbestendig

Nee

Product gewicht (kg)

3.07

Cool touch handgreep

Nee

Met maatverdeling

Nee

Warmteindicatie

Ja

Vergrendelbare deksel

Nee

Antikleeflaag

Ja

Inclusief schenktuit

Nee

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

bij verkeerd gebruik

Aanvullende functies

Geen

Gewicht (g)

3920

MPN (Manufacturer Part Number)

C4279132

Materiaal handgreep / handgrepen

Kunststof

PFAS-vrij

Ja

Type anti-aanbaklaag

Keramisch

Type handgreep / handgrepen

Ergonomisch

Type pan bodem

Gecoate bodem

Verpakking breedte (mm)

390

Verpakking hoogte (mm)

195

Verpakking lengte (mm)

590

Verpakkingsinhoud

Tefal Renew ON Keramische koekenpan – Ø 20 cm Tefal Renew ON Keramische koekenpan – Ø 24 cm Tefal Renew ON Keramische koekenpan – Ø 28 cm

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tefal Renew ON Keramische Koekenpannenset - Ø 20/24/28 cm
Laatste updates:
  • €77,99 - 1 april 2024
  • €97,49 - 31 maart 2024
  • €92,00 - 30 maart 2024
  • €97,49 - 26 maart 2024
  • €96,99 - 24 maart 2024
  • €92,00 - 23 maart 2024
  • €84,15 - 22 maart 2024
  • €75,00 - 21 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €129,99 - 30 oktober 2023
  • Laagste prijs: €53,40 - 1 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tefal Renew ON Keramische Braadpannenset – Ø 20/24/28 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart