Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Tefal Easy Fry EY4018 - Heteluchtfriteuse kopen voor slechts €109,00 , wat 19% lager is dan de prijs opExpert (€135,00).
  • De laagste prijs van Tefal EY4018 Airfryer Zwart werd verkregen op 3 maart 2024 17:42.

 109,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tefal Easy Fry EY4018 - Heteluchtfriteuse - €109,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tefal Easy Fry EY4018 - Heteluchtfriteuse
Laatste updates:
  • €109,00 - 21 februari 2024
  • €103,00 - 31 januari 2024
  • €109,00 - 16 januari 2024
  • €104,99 - 12 januari 2024
  • €99,00 - 10 januari 2024
  • €109,00 - 22 december 2023
  • €99,00 - 17 december 2023
  • €105,00 - 8 december 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €126,59 - 17 september 2023
  • Laagste prijs: €74,27 - 19 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 17:42
Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W
Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W

 109,00

Beschrijving

Tefal Easy Fry Precision: De Gezondere Oplossing voor Krokante Gerechten

Als je op zoek bent naar een gezondere manier om van krokante gerechten te genieten, dan is de Tefal Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse precies wat je nodig hebt. Met deze heteluchtfriteuse kun je dagelijks genieten van heerlijke en knapperige maaltijden, zonder dat je daarbij veel olie hoeft te gebruiken. In dit uitgebreide review ontdek je alles wat je moet weten over deze airfryer, van de plus- en minpunten tot de functies en specificaties.

Pluspunten

Een van de grote voordelen van de Tefal Easy Fry Precision is de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen tussen de 80 en 200 graden Celsius. Dit geeft je de flexibiliteit om verschillende gerechten te bereiden, van knapperige frietjes tot sappige karbonades. Bovendien bespaar je met deze heteluchtfriteuse tot wel 70% aan energie in vergelijking met traditionele friteuses.

Een andere handige functie is de timer, die tot 60 minuten kan worden ingesteld. Zodra de timer afgaat, ontvang je een geluidssignaal om je te laten weten dat je gerecht klaar is. Dit is ideaal voor drukke koks die meerdere taken tegelijkertijd willen uitvoeren zonder het risico op verbranding.

Minpunt

Het enige nadeel van de Tefal Easy Fry Precision is het ontbreken van een warmhoudfunctie. Dit betekent dat je gerechten direct na bereiding geconsumeerd moeten worden om de optimale smaak en textuur te behouden. Als je echter van plan bent om het eten meteen op te dienen, zal dit geen groot probleem zijn.

Productbeschrijving van de Tefal Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse

De Tefal Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse biedt een gezondere manier om krokante gefrituurde gerechten te bereiden met behulp van hete lucht. Dankzij de geavanceerde ‘3D Air Pulse Technology’ wordt er een cyclonische stroom van hetelucht gecreëerd, wat resulteert in een onweerstaanbaar knapperige buitenkant en een zachte binnenkant van je favoriete ingrediënten.

Met een maximale bakcapaciteit van 800 gram en 1200 ml kun je met gemak tot 6 porties (4,2 liter / 1,2 kg) bereiden, wat ideaal is voor gezinnen of groepen vrienden. Naast frituren kun je met de Tefal Easy Fry Precision ook bakken, grillen en braden, waardoor je een grote variatie aan gerechten kunt bereiden.

De heteluchtfriteuse is voorzien van 8 handige automatische programma’s, waaronder friet, karbonade, garnalen, cake, pizza, vis, grillen en braden. Dit maakt het bereiden van je favoriete gerechten een fluitje van een cent. Bovendien heeft de Tefal Easy Fry een compact ontwerp met een zwarte behuizing en een groot digitaal bedieningspaneel, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een modern tintje geeft aan je keuken.

Specificaties

  • LCD-scherm voor eenvoudige bediening en nauwkeurige instellingen
  • Capaciteit van 4,2 liter / 1,2 kg, ideaal voor grote porties
  • Krachtige 1500 Watt vermogen voor snelle en efficiënte bereiding
  • Anti-aanbaklaag in de binnenpan voor gemakkelijke reiniging
  • Aan/uit-schakelaar voor gebruiksgemak
  • Timer instelbaar tot 60 minuten voor nauwkeurige bereidingstijden
  • Temperatuurinstellingen variërend van 80 °C tot 200 °C voor veelzijdigheid
  • Automatische uitschakeling voor extra veiligheid
  • Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig onderhoud

Conclusie: Gezond en Gemakkelijk Frituren met de Tefal Easy Fry Precision

De Tefal Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezondere manier om knapperige en smakelijke gerechten te bereiden. Met zijn brede scala aan functies, automatische programma’s en instellingsmogelijkheden, kun je gemakkelijk genieten van een grote variëteit aan gerechten, van frietjes tot cake en van karbonades tot gegrilde vis.

Dankzij de ‘3D Air Pulse Technology’ krijgen je gerechten een onweerstaanbaar krokante buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant, allemaal bereid met weinig tot geen olie. Met de handige timer en temperatuurregeling kun je de perfecte bereidingstijd en -temperatuur instellen voor elk gerecht.

Hoewel de Tefal Easy Fry Precision geen warmhoudfunctie heeft, biedt het toch een uitstekende kwaliteit en prestaties. Het compacte ontwerp, het gebruiksgemak en de vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het een ideale keuze voor drukke huishoudens. Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige heteluchtfriteuse die gezonde en smakelijke gerechten kan bereiden, is de Tefal Easy Fry Precision een uitstekende keuze voor jouw keuken.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

8.8Expert Score
Tefal Easy Fry Precision: De Gezondere Oplossing voor Krokante Gerechten Als je op zoek bent naar een gezondere manier om van krokante gerechten te genieten, dan is de Tefal Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse precies wat je nodig hebt. Met deze heteluchtfriteuse kun je dagelijks genieten van heerlijke en knapperige maaltijden, zonder dat je daarbij veel […]
Pluspunten
  • Temperatuur instelbaar tussen 80 en 200 graden Celsius
  • Bespaart tot 70% energie in vergelijking met traditionele friteuses
  • Timer tot 60 minuten met geluidssignaal voor nauwkeurige bereiding
- Minpunten
  • Geen warmhoudfunctie

Extra informatie

Specificaties: Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Maximale temperatuur

200 °C

Minimale temperatuur

80 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Timer

Ja

Warmhoud functionaliteit

Nee

Aantal programma's

8

Geschikt voor snacks

Ja

Switch on timer

Ja

Vermogen (W)

1500

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart

Cool wall

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Met maatverdeling

Nee

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Doorzichtige deksel

Nee

Bediening

Knoppen met display

Waarschuwingssignaal

Ja

Antikleeflaag

Ja

Aanvullende functies

Door het compacte design neemt de Easy Fry weinig ruimte in beslag, maar profiteer je van XL capaciteit.

Verpakkingsinhoud

1 Easy Fry, 1 handleiding

Snoerlengte (m)

1.20

Product hoogte (cm)

33.30

Product lengte (cm)

33.80

Product gewicht (kg)

4.5

Product breedte (cm)

27.80

Gewicht (g)

5250

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor hoeveel frites (g)

800

Geteste bakcapaciteit friet (g)

0

Geteste baktijd friet (minuut)

0

Inhoud (ml)

1200

Introductie

2023

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

EY4018

Meegeleverde accessoires

Grillrooster

Model

EY4018

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Opwarmfunctie

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

PFAS-vrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Verpakking breedte (mm)

330

Verpakking hoogte (mm)

328

Verpakking lengte (mm)

403

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tefal Easy Fry EY4018 - Heteluchtfriteuse
Laatste updates:
  • €109,00 - 21 februari 2024
  • €103,00 - 31 januari 2024
  • €109,00 - 16 januari 2024
  • €104,99 - 12 januari 2024
  • €99,00 - 10 januari 2024
  • €109,00 - 22 december 2023
  • €99,00 - 17 december 2023
  • €105,00 - 8 december 2023
Sinds: 7 september 2023
  • Hoogste prijs: €126,59 - 17 september 2023
  • Laagste prijs: €74,27 - 19 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tefal EY4018 Easy Fry Precision Heteluchtfriteuse 4,2L 1500W”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart