Tefal Black Stone koekenpannenset – Ø 24/28 cm

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm kopen voor slechts €106,19
  • De laagste prijs van Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm werd verkregen op 13 april 2024 04:23.

 106,19

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm - €106,19
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm
Laatste updates:
  • €106,19 - 13 april 2024
  • €104,99 - 12 april 2024
  • €109,69 - 5 april 2024
  • €44,95 - 27 maart 2024
  • €48,00 - 23 maart 2024
  • €55,00 - 22 maart 2024
  • €57,00 - 21 maart 2024
  • €61,00 - 16 februari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,69 - 5 april 2024
  • Laagste prijs: €44,95 - 27 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 04:23
Tefal Black Stone koekenpannenset – Ø 24/28 cm
Tefal Black Stone koekenpannenset – Ø 24/28 cm

 106,19

Beschrijving

Tefal Black Stone Koekenpannenset: Duurzaam en Veelzijdig Kookgerei voor Serieus Koken

Als je serieus bezig bent met koken en op zoek bent naar kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan, dan is de Tefal Black Stone koekenpannenset een uitstekende keuze. Deze set bestaat uit twee pannen met een diameter van 24 cm en 28 cm, waardoor ze ideaal zijn voor het bereiden van maaltijden voor 3 tot 4 personen. Of je nu een elektrische, gas-, halogeen-, inductie-, keramische of ovenwarmtebron gebruikt, deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

Duurzaamheid en Prestaties dankzij de Mineralia+ Coating

Wat de Tefal Black Stone koekenpannenset echt onderscheidt, is de Mineralia+ coating. Deze coating is verrijkt met natuurlijke mineralen en biedt extra krasbestendigheid, waardoor de pannen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. De pan is ontworpen om de meest veeleisende bereidingen aan te kunnen, zoals garnalen met tempurakorst, courgettebloesembeignets en perfect gebakken stukken vlees. De ultraharde mineralen en unieke constructie zorgen ervoor dat je keer op keer de perfecte resultaten behaalt – sappig en mals van binnen met een knapperige schroei aan de buitenkant.

Thermo-Signal™ Technologie voor Optimaal Bakken

De Tefal Black Stone koekenpannenset is uitgerust met de exclusieve Thermo-Signal™ technologie. Deze technologie bevindt zich in de bodem van de pan en geeft aan wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Dit zorgt ervoor dat texturen, kleuren en smaken behouden blijven, waardoor je elke keer weer heerlijke en smaakvolle maaltijden kunt bereiden. Of je nu een beginner bent in de keuken of een ervaren chef-kok, de Thermo-Signal™ technologie helpt je om perfecte resultaten te behalen.

Veilig en Milieuvriendelijk Kookgerei

Bij het gebruik van kookgerei is veiligheid een belangrijke overweging. De Tefal Black Stone koekenpannenset voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De coating is 100% veilig en bevat geen PFOA, lood of cadmium. Tefal hanteert strengere controles dan vereist door de huidige regelgeving rondom contact met levensmiddelen. De pan is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en is recyclebaar.

Gelijkmatige Verwarming en Gemakkelijk Schoon te Maken

De verbeterde inductiebodem van de Tefal Black Stone koekenpannenset zorgt voor een gelijkmatige en snelle verwarming. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig kunt bereiden zonder hotspots. Bovendien maakt de coating aan de binnen- en buitenkant van de pan het schoonmaken een eenvoudige taak. Je kunt de pannen gemakkelijk afnemen met een doekje en ze zijn vaatwasmachinebestendig.

Made in France: Kwaliteit en Vakmanschap

De Tefal Black Stone koekenpannenset is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, waar Tefal bekend staat om zijn hoogwaardige vakmanschap en expertise op het gebied van kookgerei. Met Tefal weet je dat je kwaliteit in handen hebt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar duurzaam, veelzijdig en hoogwaardig kookgerei, is de Tefal Black Stone koekenpannenset een uitstekende keuze. Met de extra duurzame Mineralia+ coating, Thermo-Signal™ technologie, veiligheidskenmerken en gemakkelijk schoon te maken eigenschappen, biedt deze pannenset alles wat je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, de Tefal Black Stone koekenpannenset zal je niet teleurstellen. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van hoogwaardig kookgerei.

Bekijk meer bakpannen op bol.com

Bekijk de beste koekenpan inductie

8.8Expert Score
Tefal Black Stone Koekenpannenset: Duurzaam en Veelzijdig Kookgerei voor Serieus Koken Als je serieus bezig bent met koken en op zoek bent naar kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan, dan is de Tefal Black Stone koekenpannenset een uitstekende keuze. Deze set bestaat uit twee pannen met een diameter van 24 cm en 28 […]
Pluspunten
  • Duurzame Mineralia+ coating voor extra krasbestendigheid
  • Thermo-Signal™ technologie voor optimale bakresultaten
  • Veilig in gebruik: geen PFOA, lood of cadmium
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Gemakkelijk schoon te maken dankzij de coating aan binnen- en buitenkant
  • Gelijkmatige en snelle verwarming door verbeterde inductiebodem
  • Gemaakt in Frankrijk met hoogwaardig vakmanschap
- Minpunten
  • Niet geschikt voor grote gezinnen of grotere porties vanwege de pannen met een diameter van 24 cm en 28 cm
  • Geen specifieke informatie over de garantie van de pannenset
  • Beperkte informatie over de exacte materialen die zijn gebruikt in de constructie van de pannen

Extra informatie

Specificaties: Tefal Black Stone koekenpannenset – Ø 24/28 cm

Merk

Tefal

Kleur

Zwart

Inclusief deksel

Nee

Materiaal

Aluminium

Aantal pannen

2

Soort pannenset

Bakpannenset

Geschikt voor type warmtebron

Elektrisch, Gas, Geschikt voor alle warmtebronnen, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven

Vaatwasser veilig

Nee

Magnetronbestendig

Nee

Product gewicht (kg)

1.65

Cool touch handgreep

Ja

Met maatverdeling

Nee

Warmteindicatie

Ja

Vergrendelbare deksel

Nee

Antikleeflaag

Ja

Inclusief schenktuit

Nee

Aantal artikelen in verpakking

2 stuk(s)

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Bij verkeerd gebruik

Aanvullende functies

N.v.t.

Gewicht (g)

2320

MPN (Manufacturer Part Number)

G28191

Materiaal handgreep / handgrepen

Bakeliet

PFAS-vrij

Nee

Type anti-aanbaklaag

Standaard

Type handgreep / handgrepen

Ergonomisch

Type pan bodem

Antiaanbaklaag

Verpakking breedte (mm)

290

Verpakking hoogte (mm)

115

Verpakking lengte (mm)

470

Verpakkingsinhoud

Tefal Black Stone koekenpannenset 24/28 cm

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Tefal Black Stone koekenpannenset - Ø 24/28 cm
Laatste updates:
  • €106,19 - 13 april 2024
  • €104,99 - 12 april 2024
  • €109,69 - 5 april 2024
  • €44,95 - 27 maart 2024
  • €48,00 - 23 maart 2024
  • €55,00 - 22 maart 2024
  • €57,00 - 21 maart 2024
  • €61,00 - 16 februari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,69 - 5 april 2024
  • Laagste prijs: €44,95 - 27 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tefal Black Stone koekenpannenset – Ø 24/28 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart