Tado Slimme Thermostaat V3

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit | Modulerend

 161,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Bedrade variant - Zwart - €161,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Bedrade variant - Zwart
Laatste updates:
  • €161,99 - 30 april 2024
  • €165,99 - 29 april 2024
  • €169,99 - 25 april 2024
  • €162,99 - 24 april 2024
  • €161,99 - 23 april 2024
  • €147,99 - 22 april 2024
  • €149,99 - 21 april 2024
  • €145,99 - 20 april 2024
Sinds: 24 november 2023
  • Hoogste prijs: €186,00 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €115,00 - 25 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Tado Slimme Thermostaat V3

 161,99

Beschrijving

Tado Slimme Thermostaat V3 review

De Tado Slimme Thermostaat V3 is jouw Klimaat Assistent, ontworpen om je leven comfortabeler te maken en je te helpen besparen. Krijg eenvoudig toegang tot en bedien je verwarmingssysteem via de tado° app, altijd en overal. Met zijn unieke mogelijkheden kan de Climate Assistant uw stookkosten tot 31% verlagen en een gezonder klimaat in huis creëren. Geniet van slimmer verwarmen voor meer comfort en moeiteloze besparingen.

Tado Slimme Thermostaat V3 Eigenschappen

De nieuwe thermostaat is echt een geweldige manier om comfortabel te blijven in je huis. Het heeft een aantal geweldige functies zoals geolocatie, detectie van open ramen, aanpassingen aan weersvoorspellingen en het nieuwe V3+ binnenklimaatcomfort. Het heeft ook een Smart Schedule, zodat u het kunt programmeren om uit te schakelen wanneer u weg bent. Bovendien heeft het regeling per kamer en regeling van warm water. Tot slot genereert het inzichtelijke rapportages zodat je op de hoogte blijft van je energieverbruik. Al deze geweldige functies worden geleverd met een Auto Assist-abonnement van € 24,99 per jaar (€ 2,99 per maand). Met deze thermostaat heb je het nooit meer te warm of te koud!

Bespaar op je energierekening

Bespaar tot 31% op je energierekening met tado°! De bekroonde technologie verdient zichzelf binnen een jaar of minder terug. Profiteer bovendien van 12 maanden energiebesparing.

Een gezond en comfortabel klimaat in huis

Zorg ervoor dat je huis altijd comfortabel is met tado°: jouw Klimaat Assistent. De nieuwe Slimme Thermostaten V3+ regelen je verwarming, zodat jij dat niet hoeft te doen, en bewaken ook de binnen- en buitenlucht voor een gezondere omgeving. Vind ultieme klimaatbeheersing met tado°.

Draadloos bediening

Waar je ook bent – op de bank, in de trein of op het werk – de tado° app op je telefoon houdt je verbonden met het klimaat in huis. Je hebt volledige toegang tot alle instellingen en rapporten in de palm van je hand.

De Tado Slimme Thermostaat V3 maakt je leven eenvoudiger

Met tado° kun je moeiteloos je verwarming regelen – je hoeft geen vinger uit te steken! Geniet van het gemak van spraakgestuurd verwarmen met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri, of koppel je Smart Home-producten en -diensten met IFTTT.

Compatibiliteit

De tado° Slimme Thermostaat is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke thermostaat voor in huis. Het is compatibel met bijna alle ketels die aan/uit-aansluitingen, warmtepompen en stads- en blokverwarmingssystemen ondersteunen. Het ondersteunt ook OpenTherm en andere modulerende ketelregelingen zoals Nefit EMS en Vaillant eBUS. Tado° is bijna altijd geschikt voor vloerverwarming op waterbasis en levert een Slimme Radiatorknop Starter Kit en losse Slimme Radiatorknoppen wanneer wandthermostaten niet worden gebruikt. Met tado° kun je de temperatuur in huis gemakkelijk overal regelen, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die een comfortabele en energiezuinige woonruimte wil creëren.

Aansluiting van de Tado Slimme Thermostaat V3

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit is verkrijgbaar in zowel bedrade als draadloze versies. Als je een bestaande bedrade thermostaat vervangt, heb je de Wired Starter Kit nodig. Heeft je cv-ketel echter een draadloze thermostaat of helemaal geen thermostaat, dan is de Wireless Starter Kit de perfecte keuze. Koop de juiste kit om je verwarmingssysteem te regelen met de tado° Slimme Thermostaat V3+.

Bekijk meer thermostaten

De 5 beste CO2 meters

De Beste Thermostaat

 

 

 

9.1Expert Score
Slimme thermostaat | Geschikt voor type cv-ketel: Aan/Uit | Modulerend
Pluspunten
  • Geschikt voor alle cv-ketels
  • Via de app kun je jouw thermostaat overal ter wereld bedienen
  • Kan op iedere plek in huis geplaatst worden, maar heeft wél stroom nodig!
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
- Minpunten
  • Redelijk duur

Extra informatie

Specificaties: Tado Slimme Thermostaat V3

Type thermostaat

Slimme thermostaat

Merk

tado°

Kleur

Zwart

Artikelnummer

4260328611456

Keurmerk

Geen –

Taal handleiding

Nederlands

Geschikt voor aansturing van

CV-ketel, Stadsverwarming, Combiketel, Warmtepomp (zonder koeling)

Geschikt voor type CV-ketel

Aan/Uit, Modulerend

Geschikt voor merk CV-ketel

Bosch, Ferroli, Intergas, Remeha, ATAG, AWB, Itho Daalderop, Vaillant, Viessmann, Nefit, Junkers

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

OpenTherm communicatie

Ja

Bediening

Touchscreen

Bediening via app

Ja

Display verlichting

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Smart Home Platform

Google Assistant, Apple HomeKit, IFTTT, Alexa Amazon, Homey

Per halve graad instelbaar

Ja

Programma's

Dag, Vakantie, Weekend, Weekdagen

Zelflerend

Ja

Wifi

Ja

Aanwezigheidsdetectie

Ja

Geofencing

Ja

Geschikt voor zoneregeling

Ja

Geschikt voor IFTTT

Ja

Zomer-/wintertijd schakeling

Ja

Inclusief radiatorknoppen

Nee

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Service type

Carry-in

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Verbinding tussen thermostaat en ketel

Bedraad

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Geschikt voor voltage (V)

230

Accu/batterij model

4.5V

Accu/batterij code

AAA

Accu/batterij technologie

Li-Ion

Type aarding

Met randaarde

Verpakking lengte (cm)

18

Verpakking breedte (cm)

17,8

Verpakking hoogte (cm)

7,4

Verpakking gewicht (g)

0,5

Verpakkingstaal

Nederlands

Verpakkingsinhoud

tado° Slimme Thermostaat tado° Internet Bridge, 2 dubbelzijdige tape, 3 AAA-batterijen, 2 wandmontageschroeven, 2 muurpluggen, etiketten voor bedrading, netvoedingsadapter EU netvoedingsadapter UK USB-kabel, Ethernetkabel

CE markering

Zichtbaar

Diameter (cm)

10

Dikte (cm)

2

Maximale instelbare temperatuur

50

Minimale instelbare temperatuur

-10

Montage

Opbouw

Product breedte (mm)

104

Product gewicht (g)

473

Product hoogte (mm)

104

Vorm

Vierkant

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit - Bedrade variant - Zwart
Laatste updates:
  • €161,99 - 30 april 2024
  • €165,99 - 29 april 2024
  • €169,99 - 25 april 2024
  • €162,99 - 24 april 2024
  • €161,99 - 23 april 2024
  • €147,99 - 22 april 2024
  • €149,99 - 21 april 2024
  • €145,99 - 20 april 2024
Sinds: 24 november 2023
  • Hoogste prijs: €186,00 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €115,00 - 25 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tado Slimme Thermostaat V3”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart