Swiss Pro+ IJsblokjesmachine – 2 Liter

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Swiss Pro+ IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - SP-ICE1100.WC kopen voor slechts €97,50
  • De laagste prijs van Swiss Pro+ IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - SP-ICE1100.WC werd verkregen op 20 april 2024 07:31.

 97,50

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Swiss Pro+ IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - SP-ICE1100.WC - €97,50
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Swiss Pro+ IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - SP-ICE1100.WC
Laatste updates:
  • €97,50 - 24 februari 2024
  • €95,00 - 22 februari 2024
  • €97,50 - 17 februari 2024
  • €98,00 - 9 november 2023
  • €100,00 - 7 november 2023
  • €98,00 - 1 november 2023
  • €98,95 - 27 oktober 2023
  • €109,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €95,00 - 22 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 07:31
Swiss Pro+ IJsblokjesmachine – 2 Liter
Swiss Pro+ IJsblokjesmachine – 2 Liter

 97,50

Beschrijving

Swiss Pro+ IJsblokjesmachine review- Maak het perfecte ijs in een handomdraai

Ben je op zoek naar de ideale ijsblokjesmachine voor feestjes of om je drankjes lekker koud te houden? Dan is de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine precies wat je nodig hebt! Met deze ijsblokjesmachine maak je elke 8 minuten maar liefst 9 ijsblokjes. Dat betekent dat je tot wel 12 kg aan ijsblokjes kunt produceren in slechts 24 uur! Of je nu een cocktail wilt maken of je drankjes koel wilt houden, deze machine helpt je erbij. In dit artikel bespreken we alle voordelen en functies van de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Snel en efficiënt ijsblokjes maken

Met de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine hoef je nooit lang te wachten op je ijsblokjes. Deze machine maakt 9 ijsblokjes per 8 minuten, waardoor je altijd snel over voldoende ijs beschikt. Met een capaciteit van 2 liter in het waterreservoir, hoef je het reservoir niet constant bij te vullen. Het enige wat je nodig hebt, is kraanwater. De machine heeft geen watertoevoer nodig, wat het gebruiksgemak vergroot.

Stil en energiezuinig

Een van de grote voordelen van de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine is dat hij stil en energiezuinig is. Met een geluidsniveau van slechts 42 dB hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het gebruik. Daarnaast verbruikt de machine slechts 95W aan energie, wat ervoor zorgt dat je energierekening laag blijft. Dankzij de geïsoleerde high-density polyurethaan schuimlaag blijft de warmte buiten, zodat je snel kunt genieten van je ijsblokjes.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te maken

De Swiss Pro+ IJsblokjesmachine is zeer gebruiksvriendelijk. Met het handige controlepaneel selecteer je eenvoudig het gewenste formaat ijsblokjes. Indicators op het bedieningspaneel geven aan wanneer de ijsbak vol is of wanneer het waterreservoir moet worden bijgevuld. Met de bijgeleverde ijsblokjesschep kun je gemakkelijk ijsblokjes uit de machine halen of de uitneembare ijsbak legen.

Een ander voordeel van deze ijsblokjesmachine is dat hij eenvoudig schoon te maken is. Met de handige aftapplug aan de onderzijde van het apparaat kun je het waterreservoir gemakkelijk laten leeglopen. Vervolgens kun je de binnenkant van de machine schoonmaken met een droge doek. Laat de machine goed drogen voordat je hem weer gebruikt, en je bent klaar om opnieuw ijsblokjes te maken.

Perfecte kogelvormige ijsblokjes

De Swiss Pro+ IJsblokjesmachine produceert kogelvormige ijsblokjes die perfect zijn voor het koelen van je drankjes. De holle ijsblokjes smelten gelijkmatig en hebben een groot contactoppervlak, waardoor je drankje snel afkoelt. Bovendien voelen de ijsblokjes rond en glad aan, wat ideaal is voor het maken van gemixte drankjes zoals cocktails. Daarnaast kun je de bijgeleverde ijsschep en de uitneembare mand gebruiken om het ijs gemakkelijk te verplaatsen.

Specificaties en verpakkingsinhoud

De Swiss Pro+ IJsblokjesmachine heeft een zwarte kleur en is gemaakt van duurzaam ABS, metaal en koper. De afmetingen van de machine zijn 22,2 x 31,3 x 32,0 cm en het gewicht is 7,10 kg. Het snoer heeft een lengte van 2 meter, waardoor je flexibel bent in het plaatsen van de machine. De machine werkt op een voeding van 220V – 240V / 50Hz en heeft een stroomsterkte van 0,7A tijdens het ijs maken en 1,0A als het ijs klaar is. De Swiss Pro+ IJsblokjesmachine wordt geleverd met een handleiding en een handige ijsblokjesschep.

Conclusie

Met de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine haal je een gebruiksvriendelijke en efficiënte machine in huis. De machine maakt snel en gemakkelijk ijsblokjes, heeft een stille werking en is energiezuinig. De kogelvormige ijsblokjes zijn perfect voor het koelen van je drankjes en de machine is eenvoudig schoon te maken. Kortom, de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine is een must-have voor elk feestje of voor iedereen die graag koude drankjes drinkt. Bestel de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine vandaag nog en geniet van perfecte ijsblokjes in een handomdraai!

Bekijk meer ijsblokjesmachines op bol.com

De beste ijssblokjesmachines

De beste softijsmachines

9.2Expert Score
Swiss Pro+ IJsblokjesmachine review- Maak het perfecte ijs in een handomdraai Ben je op zoek naar de ideale ijsblokjesmachine voor feestjes of om je drankjes lekker koud te houden? Dan is de Swiss Pro+ IJsblokjesmachine precies wat je nodig hebt! Met deze ijsblokjesmachine maak je elke 8 minuten maar liefst 9 ijsblokjes. Dat betekent dat […]
Pluspunten
  • Snel en efficiënt: maakt 9 ijsblokjes per 8 minuten en produceert tot wel 12 kg ijsblokjes in 24 uur.
  • Geen watertoevoer nodig: eenvoudig bij te vullen met kraanwater.
  • Stil en energiezuinig: geluidsniveau van slechts 42 dB en verbruikt slechts 95W aan energie.
  • Gebruiksvriendelijk: handig controlepaneel en indicatoren voor volle ijsbak en bijvullen waterreservoir.
  • Eenvoudig schoon te maken: aftapplug voor het leeg laten lopen van het waterreservoir en makkelijk schoon te maken met een droge doek.
  • Kogelvormige ijsblokjes: holle ijsblokjes smelten gelijkmatig en hebben groot contactoppervlak, perfect voor het koelen van drankjes.
  • Inclusief ijsblokjesschep: handig hulpmiddel voor het uitnemen van ijsblokjes.
- Minpunten
  • Geen watertoevoer: hoewel het niet noodzakelijk is, kan het vullen van het waterreservoir handmatig bij sommige mensen als een minpunt worden gezien.
  • Beperkte capaciteit: met een waterreservoir van 2 liter kan het nodig zijn om het reservoir regelmatig bij te vullen bij intensief gebruik.

Extra informatie

Specificaties: Swiss Pro+ IJsblokjesmachine – 2 Liter

Kleur

Zwart

Bereidingstijd (minuut)

8

Inhoud waterreservoir (l)

2

Freeze duur (minuut)

24

Afneembare waterreservoir

Nee

Bodem met antislip

Nee

BPA-vrij

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Nee

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Waterniveau indicator

Ja

Gewicht (kg)

6.92

Vermogen (W)

1100

Materiaal behuizing

ABS

Snoerlengte (m)

2

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

MPN (Manufacturer Part Number)

SP-ICE1100.WC

Bediening

Knoppen, Handmatig

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Inclusief deksel

Ja

Inhoud (l)

2

Introductie

2023

Met maatverdeling

Nee

Model

SP-ICE1100.WC

Product breedte (cm)

22

Product gewicht (kg)

7

Product hoogte (cm)

32

Product lengte (cm)

31

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Vaatwasserbestendig

Nee

Verpakking breedte (mm)

347

Verpakking hoogte (mm)

280

Verpakking lengte (mm)

361

Verpakkingsinhoud

1x IJsblokjesmachine 1x Handleiding 1x IJsblokjesschep

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Swiss Pro+ IJsblokjesmachine - 2 Liter - 6-8 Min. - 12kg/24u - met IJsschep - Zwart - SP-ICE1100.WC
Laatste updates:
  • €97,50 - 24 februari 2024
  • €95,00 - 22 februari 2024
  • €97,50 - 17 februari 2024
  • €98,00 - 9 november 2023
  • €100,00 - 7 november 2023
  • €98,00 - 1 november 2023
  • €98,95 - 27 oktober 2023
  • €109,95 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €95,00 - 22 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Swiss Pro+ IJsblokjesmachine – 2 Liter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart