Swiss Pro+ – Airfryer 10L XXXL – SP-AF10L

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Swiss Pro+ - Airfryer 10L XXXL - Zwart - SP-AF10L - Intelligente Heteluchtfriteuse Digitaal- 10L - XXXL - New Model 2023 - Touchscreen - TURBO Opwarmen - Piano Black - zwart - 10 liter kopen voor slechts €92,50
  • De laagste prijs van Swiss Pro+ - Airfryer 10L XXXL - Zwart - SP-AF10L - Intelligente Heteluchtfriteuse Digitaal- 10L - XXXL - New Model 2023 - Touchscreen - TURBO Opwarmen - Piano Black - zwart - 10 liter werd verkregen op 29 februari 2024 02:51.

 92,50

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Swiss Pro+ - Airfryer 10L XXXL - Zwart - SP-AF10L - Intelligente Heteluchtfriteuse Digitaal- 10L - XXXL - New Model 2023 - Touchscreen - TURBO Opwarmen - Piano Black - zwart - 10 liter - €92,50
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Swiss Pro+ - Airfryer 10L XXXL - Zwart - SP-AF10L - Intelligente Heteluchtfriteuse Digitaal- 10L - XXXL - New Model 2023 - Touchscreen - TURBO Opwarmen - Piano Black - zwart - 10 liter
Laatste updates:
  • €92,50 - 20 januari 2024
  • €89,50 - 19 januari 2024
  • €92,50 - 9 december 2023
  • €95,00 - 7 december 2023
  • €92,50 - 6 december 2023
  • €95,00 - 20 november 2023
  • €100,00 - 20 oktober 2023
  • €95,50 - 16 oktober 2023
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €100,00 - 7 september 2023
  • Laagste prijs: €89,50 - 19 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 02:51
Swiss Pro+ – Airfryer 10L XXXL – SP-AF10L
Swiss Pro+ – Airfryer 10L XXXL – SP-AF10L

 92,50

Beschrijving

Review van de Swiss Pro+ Airfryer: De Ultieme Heteluchtfriteuse voor Gezonde en Knapperige Maaltijden

De Swiss Pro+ Airfryer XXL SP-AF10L is een intelligente heteluchtfriteuse die je alles biedt wat je nodig hebt voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs het bereiden van complete maaltijden zoals lasagne. Met een maximale bakcapaciteit van 2500 g en een inhoud van 10 liter, kun je met gemak een complete maaltijd voor het hele gezin bereiden (tot 5 personen) in één keer. Dankzij de Turbo Opwarmfunctie is de Swiss Pro+ Airfryer snel op temperatuur en zorgt hij voor speciale bakresultaten.

Gezond en energiezuinig frituren met de Swiss Pro+ Airfryer

De Swiss Pro+ Airfryer is niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens gezonder dan een traditionele friteuse of hetelucht oven. Dankzij de Hero Air Technologie kan de Airfryer tot 90% minder vet gebruiken bij het frituren van gerechten. Het vet wordt onttrokken uit het eten en verzameld onder de dubbele bodem van de Airfryer. Hierdoor wordt het vet niet meer meegenomen in de luchtstroom, waardoor je gerechten met zo min mogelijk vet worden gebakken. Na gebruik is het vet eenvoudig te verwijderen, waardoor de Airfryer gemakkelijk schoon te maken is.

Belangrijkste kenmerken van de Swiss Pro+ Airfryer

  1. Hero Air Technologie voor een vetreductie van 90%: De unieke dubbele stervormige bodem en de krachtige motor van 1800W zorgen ervoor dat de hete luchtstroom snel en gelijkmatig door de Airfryer wordt verspreid. Het overtollige vet wordt verzameld onder de dubbele bodem, waardoor gerechten met minder calorieën, maar nog steeds erg lekker en knapperig worden.
  2. Heerlijke gerechten met 90% minder vet: De Airfryer gebruikt warme lucht om je favoriete gerechten te frituren, met weinig of geen toegevoegde olie. Hierdoor kun je genieten van de lekkerste gerechten met maar liefst 90% minder vet.
  3. Eenvoudig schoon te maken: Dankzij de mand met antiaanbaklaag is de Airfryer snel en eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig, waardoor je nog meer tijd bespaart bij het schoonmaken.
  4. Extra groot gezinsformaat: De Swiss Pro+ Airfryer is ontworpen met het hele gezin in gedachten. Met zijn extra grote capaciteit kun je moeiteloos een hele kip of tot 1,4 kg frites bereiden, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om heerlijke maaltijden te maken.
  5. Warmhoudfunctie voor uitgesteld opdienen: Dankzij de warmhoudfunctie kun je je gerecht tot 30 minuten warm houden, zodat je het kunt opdienen wanneer je er klaar voor bent.
  6. Digitaal display en snelkeuzeprogramma’s: De Swiss Pro+ Airfryer is voorzien van een gebruiksvriendelijke digitale interface met snelkeuzeprogramma’s voor diepvriesfrites, vlees, vis en kippenpoten. Met één druk op de knop stel je de temperatuur en bereidingstijd in. De warmhoudfunctie geeft je de flexibiliteit om op te dienen wanneer je er klaar voor bent.

Conclusie: De Swiss Pro+ Airfryer – De Perfecte Keuze voor Gezonde en Knapperige Maaltijden

De Swiss Pro+ Airfryer XXL SP-AF10L is een alles-in-één heteluchtfriteuse die je in staat stelt om diverse gerechten te grillen, braden, bakken, roosteren en frituren. Met zijn Hero Air Technologie zorgt hij voor een vetreductie van 90%, waardoor je gezondere maaltijden kunt bereiden zonder concessies te doen aan smaak en knapperigheid. Het extra grote gezinsformaat en de eenvoudige schoonmaakmogelijkheden maken de Airfryer ideaal voor dagelijks gebruik. Met het digitale display en de snelkeuzeprogramma’s kun je eenvoudig de gewenste instellingen selecteren, terwijl de warmhoudfunctie ervoor zorgt dat je gerechten op de perfecte temperatuur blijven totdat je klaar bent om te serveren.

Bekijk meer Airfryers op Bol.com

De Beste Airfryer 2023

8.4Expert Score
Review van de Swiss Pro+ Airfryer: De Ultieme Heteluchtfriteuse voor Gezonde en Knapperige Maaltijden De Swiss Pro+ Airfryer XXL SP-AF10L is een intelligente heteluchtfriteuse die je alles biedt wat je nodig hebt voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs het bereiden van […]
Pluspunten
  • Maximale bakcapaciteit van 2500 g en 10 liter inhoud voor het bereiden van complete maaltijden voor het hele gezin.
  • Turbo Opwarmfunctie voor snelle opwarming en speciale bakresultaten.
  • Hero Air Technologie voor een vetreductie van 90% en gezondere gerechten.
  • Gebruikt warme lucht om gerechten tot wel 90% minder vet te frituren.
  • Mand met antiaanbaklaag voor eenvoudige schoonmaak.
  • Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
  • Extra groot gezinsformaat voor het bereiden van een hele kip of tot 1,4 kg frites.
  • Warmhoudfunctie houdt gerechten tot 30 minuten warm voor uitgesteld opdienen.
  • Gebruiksvriendelijke digitale interface met snelkeuzeprogramma's en temperatuurregelaar.
- Minpunten
  • Geen vermelding van extra accessoires inbegrepen bij de Airfryer.
  • Mogelijk hogere prijsklasse in vergelijking met andere Airfryer-modellen.

Extra informatie

Specificaties: Swiss Pro+ – Airfryer 10L XXXL – SP-AF10L

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Maximale temperatuur

230 °C

Minimale temperatuur

0 °C

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Timer

Ja

Warmhoud functionaliteit

Ja

Aantal programma's

12

Geschikt voor snacks

Ja

Switch on timer

Ja

Vermogen (W)

1800

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zilver

Cool wall

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Vaatwasser veilig

Nee

Met maatverdeling

Nee

Indicatielampje

Ja

Materiaal behuizing

Roestvrij staal

Doorzichtige deksel

Nee

Bediening

Automatisch, Draaisysteem, Handmatig, Knoppen, Knoppen met display, Schuifregelaar, Touchscreen

Waarschuwingssignaal

Ja

Antikleeflaag

Ja

Aanvullende functies

1x 24Liter airfryer black

Verpakkingsinhoud

SP-AF24LB

Snoerlengte (m)

1

Product hoogte (cm)

45

Product lengte (cm)

45

Product gewicht (kg)

8

Product breedte (cm)

45

Gewicht (g)

8230

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

BPA-vrij

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bestuurbaar via app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geschikt voor hoeveel frites (g)

2500

Geteste bakcapaciteit friet (g)

2500

Geteste baktijd friet (minuut)

17

Inhoud (l)

8

Introductie

2023

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

SP-AF10LZ

Meegeleverde accessoires

Grillrooster

Model

SP-AF10LZ

Opwarmfunctie

Ja

Overhittingsbeveiliging

Ja

PFAS-vrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

427

Verpakking hoogte (mm)

393

Verpakking lengte (mm)

444

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Swiss Pro+ - Airfryer 10L XXXL - Zwart - SP-AF10L - Intelligente Heteluchtfriteuse Digitaal- 10L - XXXL - New Model 2023 - Touchscreen - TURBO Opwarmen - Piano Black - zwart - 10 liter
Laatste updates:
  • €92,50 - 20 januari 2024
  • €89,50 - 19 januari 2024
  • €92,50 - 9 december 2023
  • €95,00 - 7 december 2023
  • €92,50 - 6 december 2023
  • €95,00 - 20 november 2023
  • €100,00 - 20 oktober 2023
  • €95,50 - 16 oktober 2023
Sinds: 6 september 2023
  • Hoogste prijs: €100,00 - 7 september 2023
  • Laagste prijs: €89,50 - 19 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Swiss Pro+ – Airfryer 10L XXXL – SP-AF10L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart