Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Het gebruiksgemak van de Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening wordt groter met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de afstandsbediening hoef je namelijk niet meer op te staan om de warmte van de elektrische terrasverwarmer te veranderen of het licht aan te zetten. De lichtgewicht terrasverwarmer hang je gemakkelijk aan het plafond en neemt weinig opbergruimte in. Je hoeft dus geen zware terrasverwarmer uit de schuur te halen, maar geniet snel van de warmte die de heater afgeeft. Met 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt) bepaal je zelf de warmte-intensiteit. Bovendien heeft de wind weinig invloed op de warmte-intensiteit van deze terrasverwarmer. Kijk in de handleiding waar je het product wel en niet mag hangen.
Advies van de specialist: voor het verwarmen van winderige terrassen en beschutte terrassen vanaf 19 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig.
Een terrasverwarmer verbruikt meer stroom om op te starten: piekvermogen. Met een softstarter vlak je dit vermogen af, waardoor het geen klap geeft op je stroomgroep. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan. Zet bij een terrasverwarmer met meerdere standen de heater eerst aan op de laagste stand voor een lager piekvermogen.

 279,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sunred Heater Sirius Hanging Zwart 2100 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart - €279,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sunred Heater Sirius Hanging Zwart 2100 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart
Laatste updates:
  • €279,00 - 19 april 2024
  • €294,99 - 18 april 2024
  • €287,60 - 17 april 2024
  • €274,99 - 28 maart 2024
  • €279,00 - 6 februari 2024
  • €293,69 - 2 februari 2024
  • €327,60 - 1 februari 2024
  • €317,99 - 28 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €327,60 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €274,99 - 28 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:31
Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening
Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening

 279,00

Beschrijving

Het gebruiksgemak van de Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening wordt groter met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de afstandsbediening hoef je namelijk niet meer op te staan om de warmte van de elektrische terrasverwarmer te veranderen of het licht aan te zetten. De lichtgewicht terrasverwarmer hang je gemakkelijk aan het plafond en neemt weinig opbergruimte in. Je hoeft dus geen zware terrasverwarmer uit de schuur te halen, maar geniet snel van de warmte die de heater afgeeft. Met 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt) bepaal je zelf de warmte-intensiteit. Bovendien heeft de wind weinig invloed op de warmte-intensiteit van deze terrasverwarmer. Kijk in de handleiding waar je het product wel en niet mag hangen.

Meer informatie over infrarood terrasverwarmers

Extra informatie

Specificaties: Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening

Merk

Sunred

Type terrasverwarmer

Standaard heater

Plaatsing

Hangend

Model

Sunred Heater Sirius Hanging Zwart 2100 – Terrasverwarmer elektrisch – Metaal – Zwart

Vermogen (W)

2100

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Product lengte (cm)

35

Product breedte (cm)

35

Product hoogte (cm)

59

Wat zit er in de doos

Sunred Heater Sirius Hanging Zwart 2100 – Terrasverwarmer elektrisch – Metaal – Zwart

Snelheidsinstelling

Trapsgewijs

Verrijdbaar

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Aantal warmtestanden

3

Brandstof

Elektriciteit

CE markering

Zichtbaar

Diameter (cm)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (kg)

4

Met afstandsbediening

Nee

Met verlichting

Nee

Montageplaats

Plafond

Verpakking breedte (cm)

35

Verpakking hoogte (cm)

59

Verpakking lengte (cm)

35

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sunred Heater Sirius Hanging Zwart 2100 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart
Laatste updates:
  • €279,00 - 19 april 2024
  • €294,99 - 18 april 2024
  • €287,60 - 17 april 2024
  • €274,99 - 28 maart 2024
  • €279,00 - 6 februari 2024
  • €293,69 - 2 februari 2024
  • €327,60 - 1 februari 2024
  • €317,99 - 28 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €327,60 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €274,99 - 28 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sunred Sirius Zwart Hangend – ledlamp + afstandsbediening”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart