Sunred Dark Vintage 2500 Hangend

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

De Sunred Dark Vintage 2500 Hangend hang je met de kettingen op aan haken in het plafond en haal je er weer af wanneer je hem niet meer nodig hebt. Zo heb je het lekker warm tijdens een gezellige spelletjesavond op het terras, maar staat hij niet in de weg en hoef je hem niet op een vaste plek aan de muur te monteren. De heater is geschikt voor het verwarmen van winderige terrassen tot 26 vierkante meter. Het laagje rosé bladgoud over het element zorgt voor extra reflectie en dus voor een intensere warmte. Ondanks de extra reflectie geeft hij minder fel licht af tijdens het verwarmen dan andere terrasverwarmers. Met de meegeleverde afstandsbediening wissel je gemakkelijk tussen de 2 vermogensstanden (1.250 en 1.500 watt).
Advies van de specialist: voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 26 vierkante meter heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig.
Een losse softstarter heeft bij deze terrasverwarmer geen effect, omdat de terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. De kans dat de stoppen doorslaan is dus al kleiner.

 215,30

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sunred - Heater Royal Diamond Dark Vintage Hanging 2500 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart - €215,30
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sunred - Heater Royal Diamond Dark Vintage Hanging 2500 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart
Laatste updates:
  • €215,30 - 18 april 2024
  • €217,98 - 17 april 2024
  • €215,30 - 14 april 2024
  • €195,90 - 10 april 2024
  • €198,95 - 8 april 2024
  • €202,00 - 3 april 2024
  • €204,00 - 29 maart 2024
  • €204,65 - 28 maart 2024
Sinds: 1 december 2023
  • Hoogste prijs: €222,00 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €195,90 - 10 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 22:28
Sunred Dark Vintage 2500 Hangend

 215,30

Beschrijving

De Sunred Dark Vintage 2500 Hangend hang je met de kettingen op aan haken in het plafond en haal je er weer af wanneer je hem niet meer nodig hebt. Zo heb je het lekker warm tijdens een gezellige spelletjesavond op het terras, maar staat hij niet in de weg en hoef je hem niet op een vaste plek aan de muur te monteren. De heater is geschikt voor het verwarmen van winderige terrassen tot 26 vierkante meter. Het laagje rosé bladgoud over het element zorgt voor extra reflectie en dus voor een intensere warmte. Ondanks de extra reflectie geeft hij minder fel licht af tijdens het verwarmen dan andere terrasverwarmers. Met de meegeleverde afstandsbediening wissel je gemakkelijk tussen de 2 vermogensstanden (1.250 en 1.500 watt).

Meer informatie over infrarood terrasverwarmers

Extra informatie

Specificaties: Sunred Dark Vintage 2500 Hangend

Merk

Sunred

Type terrasverwarmer

Standaard heater

Plaatsing

Hangend

Model

Sunred – Heater Royal Diamond Dark Vintage Hanging 2500 – Terrasverwarmer elektrisch – Metaal – Zwart

Vermogen (W)

2500

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Product lengte (cm)

70

Product breedte (cm)

18

Product hoogte (cm)

155

Wat zit er in de doos

Sunred – Heater Royal Diamond Dark Vintage Hanging 2500 – Terrasverwarmer elektrisch – Metaal – Zwart

Snelheidsinstelling

Trapsgewijs

Verrijdbaar

Nee

Hoogte instelbaar

Nee

Aantal warmtestanden

2

Brandstof

Elektriciteit

CE markering

Zichtbaar

Diameter (cm)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (kg)

5

Met afstandsbediening

Nee

Met verlichting

Nee

Montageplaats

Plafond

Verpakking breedte (cm)

18

Verpakking hoogte (cm)

155

Verpakking lengte (cm)

70

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sunred - Heater Royal Diamond Dark Vintage Hanging 2500 - Terrasverwarmer elektrisch - Metaal - Zwart
Laatste updates:
  • €215,30 - 18 april 2024
  • €217,98 - 17 april 2024
  • €215,30 - 14 april 2024
  • €195,90 - 10 april 2024
  • €198,95 - 8 april 2024
  • €202,00 - 3 april 2024
  • €204,00 - 29 maart 2024
  • €204,65 - 28 maart 2024
Sinds: 1 december 2023
  • Hoogste prijs: €222,00 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €195,90 - 10 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sunred Dark Vintage 2500 Hangend”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart