SUITSUIT – Fab Seventies Koffer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Duo Set (55/76 cm) kopen voor slechts €359,90
  • De laagste prijs van SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Duo Set (55/76 cm) werd verkregen op 29 februari 2024 02:51.

 359,90

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Duo Set (55/76 cm) - €359,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Duo Set (55/76 cm)
Laatste updates:
  • €359,90 - 25 januari 2024
  • €349,95 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €359,90 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €349,95 - 16 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 02:51
SUITSUIT – Fab Seventies Koffer

 359,90

Beschrijving

Review: SUITSUIT – Fab Seventies Koffer: Stijlvol en Praktisch voor je Volgende Reis:

Ben je op zoek naar een koffer die zowel stijlvol als praktisch is voor je volgende reis? Dan is de SUITSUIT – Fab Seventies Koffer wellicht de perfecte keuze voor jou. Met zijn klassieke kleuren en minimalistische afwerkingen uit de Fab Seventies collectie, is deze koffer een echte blikvanger. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke details van deze koffer bespreken, van het materiaal en de afmetingen tot de kenmerken en het gebruiksgemak.

Materiaal en Afmetingen: Duurzaam en Handbagagevriendelijk

De SUITSUIT – Fab Seventies Koffer is gemaakt van polycarbonaat, een sterk en duurzaam materiaal dat de inhoud van de koffer goed beschermt tegen stoten en vallen. Met een hardcase ontwerp is deze koffer stevig en betrouwbaar, perfect voor frequente reizigers die hun bagage veilig willen houden. Met een afmeting van 51 cm breed, 76 cm hoog en een diepte van 28 cm, is deze koffer geschikt als handbagage en biedt hij voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden.

TSA Cijferslot: Veiligheid en Gemak

Veiligheid is een essentiële factor bij het kiezen van een koffer, en de SUITSUIT – Fab Seventies Koffer stelt niet teleur. Deze koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zorgeloos door de douane kunt reizen. Met dit slot kunnen de douanebeambten je koffer openen en inspecteren zonder het slot te beschadigen. Dit biedt gemoedsrust en gemak voor reizigers, vooral voor diegenen die naar de Verenigde Staten reizen, waar het TSA-slot verplicht is.

Zwenkwielen en Handig Handvat: Wendbaarheid en Comfort

De SUITSUIT – Fab Seventies Koffer is uitgerust met zwenkwielen, wat zorgt voor een soepele en moeiteloze beweging. Of je nu door drukke luchthavens navigeert of over hobbelige trottoirs rolt, deze koffer glijdt gemakkelijk met je mee. Het handvat van de koffer is ergonomisch ontworpen en biedt een comfortabele grip tijdens het voortbewegen. Dit maakt het reizen met de koffer een aangename ervaring, zelfs als je lange afstanden moet afleggen.

Waterbestendig en Beschermend: Ideaal voor Diverse Omstandigheden

Of je nu naar een zonnige strandbestemming gaat of een regenachtige stad bezoekt, de SUITSUIT – Fab Seventies Koffer houdt je spullen veilig en droog. Dankzij het waterbestendige materiaal blijven je kleding en persoonlijke bezittingen beschermd tegen vocht. Dit is vooral handig wanneer je naar bestemmingen reist met onvoorspelbaar weer. Je kunt dus met een gerust hart op reis gaan, wetende dat je koffer je spullen beschermt, ongeacht de omstandigheden.

Inclusief Slot en Ruimte: Georganiseerd en Efficiënt Reizen

De SUITSUIT – Fab Seventies Koffer wordt geleverd met een handig slot, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Met vier vakken binnenin de koffer kun je je bagage georganiseerd en efficiënt inpakken. Dit maakt het gemakkelijker om je spullen te vinden zonder alles overhoop te halen. Met een inhoud van 127 liter biedt deze koffer ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu een korte stedentrip maakt of een lange vakantie plant, je hebt voldoende ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Conclusie:

De SUITSUIT – Fab Seventies Koffer is een uitstekende keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische koffer. Met zijn duurzame polycarbonaat constructie, TSA cijferslot, zwenkwielen en waterbestendigheid biedt deze koffer alles wat je nodig hebt voor een stressvrije reiservaring. De ruime inhoud en georganiseerde indeling zorgen ervoor dat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. Of je nu een ervaren reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een koffer van hoge kwaliteit, de SUITSUIT – Fab Seventies Koffer voldoet aan al je eisen. Kies voor stijl en functionaliteit met deze prachtige koffer voor je volgende reisavontuur.

Bekijk meer koffer op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.2Expert Score
Review: SUITSUIT – Fab Seventies Koffer: Stijlvol en Praktisch voor je Volgende Reis: Ben je op zoek naar een koffer die zowel stijlvol als praktisch is voor je volgende reis? Dan is de SUITSUIT – Fab Seventies Koffer wellicht de perfecte keuze voor jou. Met zijn klassieke kleuren en minimalistische afwerkingen uit de Fab Seventies […]
Pluspunten
  • Stijlvolle en minimalistische afwerkingen uit de Fab Seventies collectie.
  • Gemaakt van duurzaam en sterk polycarbonaat materiaal voor optimale bescherming.
  • Voorzien van een TSA cijferslot voor veilig en gemakkelijk reizen.
  • Zwenkwielen zorgen voor moeiteloze beweging, zelfs op drukke luchthavens.
  • Ergonomisch ontworpen handvat voor comfort tijdens het reizen.
  • Waterbestendig materiaal beschermt je spullen tegen vochtige omstandigheden.
  • Inclusief handig slot en vier vakken voor georganiseerd inpakken.
  • Ruime inhoud van 127 liter biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.
- Minpunten
  • Het gewicht van 7,2 kg kan de bagage zwaarder maken, vooral bij beperkte gewichtslimieten.
  • De grootte van de koffer kan mogelijk niet geschikt zijn voor reizen met strengere handbagagevoorschriften.
  • Het ontwerp is gericht op vrouwen en kan mogelijk minder aantrekkelijk zijn voor mannelijke reizigers.
  • Het ontbreken van een uitbreidbaar compartiment kan de flexibiliteit in het inpakken beperken.

Extra informatie

Specificaties: SUITSUIT – Fab Seventies Koffer

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

51

Product hoogte (cm)

76

Gewicht (kg)

7.2

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

TSA cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud

2

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Antique White

Inclusief slot

Ja

Materiaal

Polycarbonaat

Aantal vakken

4

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

TR-71816

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

28

Product gewicht (kg)

7.20

Volume in liters (l)

127

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Duo Set (55/76 cm)
Laatste updates:
  • €359,90 - 25 januari 2024
  • €349,95 - 16 december 2023
Sinds: 16 december 2023
  • Hoogste prijs: €359,90 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €349,95 - 16 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SUITSUIT – Fab Seventies Koffer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart