SUITSUIT Caretta Reiskoffer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Reiskoffer (76 cm) kopen voor slechts €79,95
  • De laagste prijs van SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Reiskoffer (76 cm) werd verkregen op 20 april 2024 07:31.

 79,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Reiskoffer (76 cm) - €79,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Reiskoffer (76 cm)
Laatste updates:
  • €79,95 - 10 april 2024
  • €99,95 - 1 april 2024
  • €84,96 - 26 maart 2024
  • €99,95 - 1 februari 2024
  • €79,95 - 3 januari 2024
  • €99,95 - 28 november 2023
  • €79,95 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €79,95 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 07:31
SUITSUIT Caretta Reiskoffer

 79,95

Beschrijving

Review: SUITSUIT Caretta Reiskoffer – De ideale reisgenoot voor ruime opslag

Ontdek de SUITSUIT Caretta reiskoffer, de perfecte oplossing voor reizigers die altijd ruimtegebrek ervaren bij het inpakken van hun bagage. Met zijn handzame formaat en ruime inhoud biedt deze lichtgewicht koffer alle benodigde opslagruimte, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je vakantieavonturen. In dit uitgebreide review bespreken we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de SUITSUIT Caretta Reiskoffer, waaronder het materiaal, de afmetingen, het cijferslot en meer.

Materiaal & Afmetingen – Stevig en handzaam

De SUITSUIT Caretta Reiskoffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen tijdens je reis. De koffer heeft een hardcase-ontwerp, wat extra bescherming biedt aan je bagage. Met een breedte van 48,5 cm, een hoogte van 76 cm en een diepte van 29 cm biedt deze koffer een ruime opbergruimte van maar liefst 95 liter. Ondanks zijn royale formaat is deze reiskoffer nog steeds handzaam en gemakkelijk te manoeuvreren.

Cijferslot – Bescherming voor je bezittingen

Veiligheid is van groot belang bij het reizen, en de SUITSUIT Caretta Reiskoffer begrijpt dat. Deze koffer is voorzien van een handig cijferslot, waarmee je je bezittingen veilig kunt opbergen. Het cijferslot zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je bagage, wat gemoedsrust geeft tijdens je reis. Het is altijd handig om te weten dat je spullen goed beveiligd zijn, zelfs als je even niet in de buurt van je koffer bent.

Zwenkwielen – Moeiteloos rollen over elk oppervlak

Dankzij de vier zwenkwielen rolt de SUITSUIT Caretta Reiskoffer moeiteloos over verschillende oppervlakken. Of je nu op een druk vliegveld loopt of over hobbelige wegen reist, deze koffer volgt je soepel en zonder moeite. De zwenkwielen zorgen voor een goede wendbaarheid, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren tussen de menigte zonder je bagage te hoeven tillen. Dit is vooral handig als je veel spullen hebt en geen extra belasting op je lichaam wilt tijdens het reizen.

Waterbestendig – Bescherming tegen vocht

Reizen kan soms onvoorspelbaar zijn, en het is altijd handig om voorbereid te zijn op onverwachte weersomstandigheden. De SUITSUIT Caretta Reiskoffer is waterbestendig, waardoor je bagage beschermd blijft tegen vocht en regen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je persoonlijke bezittingen nat worden tijdens het reizen, zelfs als je door een regenachtige omgeving loopt.

Stijlvol ontwerp – Heldere Lavendelkleur

Naast functionaliteit biedt de SUITSUIT Caretta Reiskoffer ook een stijlvol ontwerp. Deze koffer heeft een mooie heldere lavendelkleur, die zeker de aandacht zal trekken op de bagageband. Het vrouwelijke en eigentijdse design maakt deze koffer perfect geschikt voor modebewuste reizigers die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken, zelfs tijdens het reizen.

Conclusie

De SUITSUIT Caretta Reiskoffer is de ideale reisgenoot voor mensen die op zoek zijn naar ruime opbergruimte en handige functionaliteiten. Met zijn ruime inhoud van 95 liter, duurzaam materiaal, cijferslot, zwenkwielen en waterbestendigheid voldoet deze koffer aan alle eisen van een moderne reiziger. Bovendien biedt het stijlvolle ontwerp een extra vleugje flair aan je reiservaring. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de SUITSUIT Caretta Reiskoffer is de perfecte metgezel die je al je bagageproblemen doet vergeten.

Bekijk meer koffers op bol.com

Bekijk de beste GPS koffer trackers

9.2Expert Score
Review: SUITSUIT Caretta Reiskoffer – De ideale reisgenoot voor ruime opslag Ontdek de SUITSUIT Caretta reiskoffer, de perfecte oplossing voor reizigers die altijd ruimtegebrek ervaren bij het inpakken van hun bagage. Met zijn handzame formaat en ruime inhoud biedt deze lichtgewicht koffer alle benodigde opslagruimte, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je vakantieavonturen. In […]
Pluspunten
  • Ruime opbergruimte van 95 liter
  • Duurzaam en stootbestendig ABS-materiaal
  • Handig cijferslot voor extra beveiliging
  • Vier zwenkwielen voor moeiteloos rollen over elk oppervlak
  • Waterbestendig ontwerp beschermt je bagage tegen vocht
  • Stijlvolle heldere lavendelkleur voor een trendy uitstraling

Extra informatie

Specificaties: SUITSUIT Caretta Reiskoffer

Hardcase of softcase

Hardcase

Formaat bagage

Handbagage

Product breedte (cm)

48.5

Product hoogte (cm)

76

Gewicht (kg)

4

Koffersluiting

Ritssluiting

Type slot

Cijferslot

Type wielen

Zwenkwielen

Aantal wielen

4

Waterbestendig

Ja

Verpakkingsinhoud

1

Geslacht

Vrouwen

Kleur

Cool Gray

Inclusief slot

Ja

Materiaal

ABS

Aantal vakken

1

Doelgroep

Volwassenen

Kleding artikelnummer

TR-12678

Personage

Geen personage

Product diepte (cm)

29

Product gewicht (kg)

4

Volume in liters (l)

95

Zitbare koffer

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Reiskoffer (76 cm)
Laatste updates:
  • €79,95 - 10 april 2024
  • €99,95 - 1 april 2024
  • €84,96 - 26 maart 2024
  • €99,95 - 1 februari 2024
  • €79,95 - 3 januari 2024
  • €99,95 - 28 november 2023
  • €79,95 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €99,95 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €79,95 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SUITSUIT Caretta Reiskoffer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart