Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 – Game stuur

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je Subsonic Superdrive SV 950 Stuurwiel - Wiel, gamepad en pedalenset - Sony PlayStation 4 kopen voor slechts €118,01 , wat 6% lager is dan de prijs opBol (€125,00).
  • De laagste prijs van Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 - Game stuur - Geschikt voor Xbox Series X/S / Xbox One / PS4 / PC werd verkregen op 20 april 2024 06:03.

 118,01

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Subsonic Superdrive SV 950 Stuurwiel - Wiel, gamepad en pedalenset - Sony PlayStation 4 - €118,01
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Subsonic Superdrive SV 950 Stuurwiel - Wiel, gamepad en pedalenset - Sony PlayStation 4
Laatste updates:
  • €118,01 - 13 april 2024
  • €118,02 - 9 maart 2024
  • €138,00 - 2 maart 2024
  • €134,60 - 27 februari 2024
  • €134,79 - 23 februari 2024
  • €138,00 - 8 februari 2024
  • €142,53 - 2 februari 2024
  • €140,90 - 30 januari 2024
Sinds: 15 november 2023
  • Hoogste prijs: €172,01 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €118,01 - 13 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:03
Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 – Game stuur
Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 – Game stuur

 118,01

Beschrijving

Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 Racestuur: Verpletter je Baantijden met Ultieme Realisme

Als je klaar bent om je racevaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan is de Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 het perfecte racestuur voor jou. Dit racestuur met pedalen is geschikt voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en Windows. Met zijn geavanceerde functies en doordachte design zorgt de SV950 voor een realistische en meeslepende race-ervaring.

Een Realistische Race-Ervaring

Het SV950-racestuur is speciaal ontworpen om een meer realistische race-ervaring te bieden. Met een volledig metalen stuurwiel van 26,5 cm en een draaihoek van 900°, past het stuur zich aan aan jouw rijgewoonten. Met 3 instelbare gevoeligheidsniveaus kun je het stuur precies afstemmen op jouw voorkeuren, waardoor je een tienvoudig en ultrarealistisch rijgevoel ervaart.

Doordacht en Sportief Design

Het SV950-racestuur heeft een doordacht en strak ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens sportief uitziet. Met zijn dubbele vibratiemotor voel je elke hobbel en bocht in de weg, waardoor je volledig opgaat in het spel. Het stuur is voorzien van twee schakelflippers, een voetsteunsysteem en antislip-rubbers, waardoor je maximale controle en grip hebt tijdens het racen.

Optimale Compatibiliteit

De Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 is compatibel met PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC. Houd er echter rekening mee dat het niet compatibel is met de PlayStation 5. Dit racestuur is volledig programmeerbaar, zodat je de knoppen, pedalen en paddles kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Of je nu graag Gran Turismo 7 (PS4), Forza Motor Sport 7, Forza Horizon 5, Project Cars 2, F1 2020, Need for Speed, Dirt, WRC, Grid, V Rally 4, Gear Club 2 of zelfs GTA V speelt, dit racestuur zorgt voor de ultieme game-ervaring.

Eenvoudige Installatie en Montage

De Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 wordt geleverd met 2 schroeven voor het stuurwiel en kan dankzij de zuignappen eenvoudig op playseats, steering wheel stands, vlakke oppervlakken en bureaus worden bevestigd. Hierdoor kun je het racestuur naar jouw ideale positie aanpassen en comfortabel racen. De meegeleverde kabel van 3 meter zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt tijdens het spelen.

Kalibratie voor de Ultieme Rijervaring

Om de optimale rijervaring te garanderen, is het altijd aan te raden om het racestuur te kalibreren voordat je het voor het eerst gebruikt. Op deze manier zorg je ervoor dat het stuur reageert zoals jij wilt en dat het synchroon loopt met het spel. Dit creëert de realistische rij-ervaring waar je naar op zoek bent en stelt je in staat om je baantijden te verpletteren.

Conclusie: Het Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 Racestuur voor de Ultieme Race-ervaring

Als je op zoek bent naar een racestuur dat je een meeslepende en realistische race-ervaring biedt, dan is de Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 de perfecte keuze. Met zijn doordachte design, geavanceerde functies en optimale compatibiliteit zorgt dit racestuur voor ultiem speelplezier. Verpletter je baantijden en race naar de overwinning met de SV950.

Koop nu het Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 racestuur en ervaar de ultieme race-ervaring op PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en Windows.

Bekijk meer racesturen op bol.com

7.6Expert Score
Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 Racestuur: Verpletter je Baantijden met Ultieme Realisme Als je klaar bent om je racevaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan is de Subsonic Superdrive Pro Sport SV950 het perfecte racestuur voor jou. Dit racestuur met pedalen is geschikt voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X […]
Pluspunten
  • Realistische race-ervaring met een draaihoek van 900° en instelbare gevoeligheidsniveaus.
  • Sportief en functioneel design met dubbele vibratiemotor en antislip-rubbers.
  • Compatibel met populaire racegames op PS4, Xbox One en PC.
  • Eenvoudige installatie en montage met zuignappen en meegeleverde kabel van 3 meter.
  • Kalibratie zorgt voor optimale respons en synchronisatie met het spel.
- Minpunten
  • Niet compatibel met PlayStation 5.

Extra informatie

Specificaties: Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 – Game stuur

Merk

Subsonic

Plaatsing

Bureau Tafelmontage, Bureaublad, Op een standaard, Racestuur standaard, Tafel, Tafelblad, Werkblad

Game platform

PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Windows

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

28

Maximale draaihoek

900

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Nee

Met koppelpedaal

Nee

Talen container

de, en, es, fr, nl

Verpakkingsinhoud

Subsonic Superdrive SV200 game stuur – Geschikt voor Switch, PS4, Xbox One & PC

Aanvullende functies

900° Draaihoek

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

4976

MPN (Manufacturer Part Number)

SA5640-NG

Taal handleiding

Universeel

Trilfunctie

Nee

Type aansluiting

USB 2.0

Type bevestiging

Klem

Type input/output

3.5 mm jack

Verpakking breedte (mm)

325

Verpakking hoogte (mm)

323

Verpakking lengte (mm)

353

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Subsonic Superdrive SV 950 Stuurwiel - Wiel, gamepad en pedalenset - Sony PlayStation 4
Laatste updates:
  • €118,01 - 13 april 2024
  • €118,02 - 9 maart 2024
  • €138,00 - 2 maart 2024
  • €134,60 - 27 februari 2024
  • €134,79 - 23 februari 2024
  • €138,00 - 8 februari 2024
  • €142,53 - 2 februari 2024
  • €140,90 - 30 januari 2024
Sinds: 15 november 2023
  • Hoogste prijs: €172,01 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €118,01 - 13 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Subsonic Superdrive Pro Sport SV 950 – Game stuur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart