Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

 119,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser - Touch Display - 2.7 Liter Afneembaar Reservoir - Temperatuurregeling - Instant Waterkoker - SLWK60BK - €119,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser - Touch Display - 2.7 Liter Afneembaar Reservoir - Temperatuurregeling - Instant Waterkoker - SLWK60BK
Laatste updates:
  • €119,00 - 15 juli 2023
  • €100,00 - 1 juli 2023
  • €119,00 - 8 mei 2023
  • €100,00 - 4 mei 2023
  • €99,00 - 3 mei 2023
Sinds: 3 mei 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 8 mei 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 3 mei 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 24 september 2023 07:42
Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser

 119,00

Beschrijving

De Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser review: Snel en Makkelijk Heet Water

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle heetwaterdispenser voor in je keuken? De Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser is een apparaat dat aan al je wensen voldoet. Met deze heetwaterdispenser heb je binnen 5 tot 10 seconden kokend water tot je beschikking. Je kunt zelf de temperatuur en hoeveelheid water instellen, zodat je altijd de perfecte kop thee, koffie, melk of soep kunt maken. Daarnaast heeft de watertank een inhoud van 2,7 liter, zodat je deze weinig hoeft bij te vullen. Lees verder voor meer informatie over de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser.

Review: De Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser – Een Aanrader volgens Gebruikers

Als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle heetwaterdispenser, is de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser misschien iets voor jou. Maar wat vinden gebruikers eigenlijk van dit apparaat? Na het lezen van de reviews lijkt het erop dat veel mensen zeer tevreden zijn over de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser.

Zo zegt een gebruiker: “Heerlijk apparaat. Heb hem nog maar 3 dagen, maar tot nu toe echt een fantastisch apparaat. Super snel en het water is echt heet.” Dit lijkt een veelvoorkomend positief punt te zijn bij deze heetwaterdispenser: het water is snel op temperatuur en heet genoeg om bijvoorbeeld thee mee te zetten.

Een andere gebruiker vertelt: “Ondanks de verschillende verhalen over andere apparaten heb ik voor deze gekozen, waar ik geen spijt van heb. Water is binnen 10 sec heet en het werkt gewoon heel goed en makkelijk.” Ook het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser worden vaak genoemd in de reviews.

Een veelvoorkomend voordeel van de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser lijkt de inhoud van de watertank te zijn. Een gebruiker schrijft: “Ook is het fijn dat je altijd voldoende water hebt met de 2,7 liter watertank, en dat je nooit meer water verspilt omdat je precies genoeg gebruikt wat je nodig hebt.” Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens duurzaam.

Instelbare temperatuur en volume

Een van de belangrijkste voordelen van de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser is dat je de temperatuur en het volume van het water precies kunt instellen zoals jij dat wilt. Je kunt kiezen uit acht verschillende temperatuurinstellingen tussen 20 en 100 graden Celsius. Dit betekent dat je het water niet alleen kunt gebruiken om thee te zetten, maar ook om bijvoorbeeld babyvoeding te maken of om mee schoon te maken.

Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel water je wilt gebruiken, door te kiezen uit verschillende volume-instellingen. Je kunt kiezen uit 100 ml, 200 ml, 300 ml, 400 ml en een continue waterstroom. Zo kun je altijd de perfecte hoeveelheid water gebruiken, afhankelijk van wat je gaat maken.

Extra handige functies

De Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser heeft ook een aantal extra handige functies. Zo heeft het apparaat een speciale functie voor melk, waarbij het water een temperatuur van 40 graden Celsius heeft. Dit is de ideale temperatuur voor het maken van melk voor je kindje. Daarnaast is er ook een speciale functie voor thee en koffie, waarbij het water een temperatuur heeft van 92 graden Celsius. Hierdoor kun je meteen genieten van je thee of koffie.

Het apparaat heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en antislipvoetjes. Daarnaast is de heetwaterdispenser energiezuinig, omdat je alleen het water opwarmt dat je echt gaat gebruiken. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie en geld.

Handig en stijlvol design

De Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser heeft een chique zwart design, wat goed zal staan in iedere keuken. Het apparaat is gemaakt van RVS en kunststof en heeft een afmeting van 30,5 x 15,0 x 25,5 cm. De watertank heeft een inhoud van 2,7 liter, zodat je deze weinig hoeft bij te vullen. Bovendien heeft het apparaat een afneembaar lekbakje, wat gemakkelijk schoon te maken is.

Conclusie Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser

Als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle heetwaterdispenser voor in je keuken, dan is de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser een goede keuze. Met dit apparaat heb je binnen enkele seconden heet water tot je beschikking en kun je zelf de temperatuur en hoeveelheid water instellen. De heetwaterdispenser heeft een groot waterreservoir van 2,7 liter en is energiezuinig in het gebruik. Daarnaast heeft het apparaat een aantal extra handige functies, zoals een speciale functie voor melk en een functie voor thee en koffie. Het chique zwart design past goed in iedere keuken en de heetwaterdispenser is gemakkelijk schoon te maken. Kortom, de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser is een must-have voor ieder huishouden dat regelmatig gebruik maakt van heet water.

Bekijk de beste heetwaterdispensers

Bekijk meer heetwaterdispensers op Bol.com

9Expert Score
Uit de reviews blijkt dat de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser een handig en stijlvol apparaat is dat goed werkt. Gebruikers zijn tevreden over de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de inhoud van de watertank. Als je op zoek bent naar een heetwaterdispenser, lijkt de Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser een goede optie te zijn.
Pluspunten
  • Snel kokend water binnen 5-10 seconden
  • Instelbare temperatuur en volume van het water
  • Inhoud watertank van 2,7 liter
  • Extra functies zoals melk, thee en koffie
  • Veiligheidsvoorzieningen en energiezuinig
  • Stijlvol design en gemakkelijk schoon te maken
- Minpunten
  • Relatief hoog prijskaartje
  • Niet geschikt voor grote hoeveelheden water (max. 2,7 liter)

Extra informatie

Specificaties: Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser

Kleur

Zwart

Inhoud waterreservoir (l)

2.7

Afneembare waterreservoir

Ja

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatische ontkalker

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Indicatielampje

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Temperatuur indicator

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Waarschuwingssignaal

Nee

Waterfilter

Nee

Verstelbaar water volume

Ja

Waterniveau indicator

Ja

Gewicht (g)

2683

Vermogen (W)

2600

Materiaal behuizing

RVS

Snoerlengte (m)

1

Aanvullende functies

Binnen 10 seconden heet water, Temperatuurinstellingen: kamertemperatuur, 45 °C, 55 °C, 65 °C, 75 °C, 85 °C, 100 °C, Volume-instellingen: 100ml, 200ml, 300ml, 400ml, continu, Uitneembare lekbak met RVS afwerking, Oververhittingsbeveiliging

MPN (Manufacturer Part Number)

SLWK60BK

Bediening

Touchscreen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

2.7

Introductie

2023

Model

SLWK60BK

Product breedte (cm)

25.5

Product hoogte (cm)

30.5

Product lengte (cm)

15

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Zelfgemaakte val- of stootschade

Verpakking breedte (mm)

317

Verpakking hoogte (mm)

202

Verpakking lengte (mm)

355

Verpakkingsinhoud

Heetwaterdispenser, Reset pin, Handleiding

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser - Touch Display - 2.7 Liter Afneembaar Reservoir - Temperatuurregeling - Instant Waterkoker - SLWK60BK
Laatste updates:
  • €119,00 - 15 juli 2023
  • €100,00 - 1 juli 2023
  • €119,00 - 8 mei 2023
  • €100,00 - 4 mei 2023
  • €99,00 - 3 mei 2023
Sinds: 3 mei 2023
  • Hoogste prijs: €119,00 - 8 mei 2023
  • Laagste prijs: €99,00 - 3 mei 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Studio Linea Luxe Heetwaterdispenser”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart