Strex Beamer – Input tot Full HD

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Strex Beamer - Input tot Full HD - 7000 Lumen - Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi - Mini Beamer kopen voor slechts €119,95
  • De laagste prijs van Strex Beamer - Input tot Full HD - 7000 Lumen - Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi - Mini Beamer werd verkregen op 19 april 2024 22:28.

 119,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Strex Beamer - Input tot Full HD - 7000 Lumen - Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi - Mini Beamer - €119,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Strex Beamer - Input tot Full HD - 7000 Lumen - Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €119,95 - 9 april 2024
  • €129,95 - 4 april 2024
  • €149,95 - 26 maart 2024
  • €129,95 - 5 februari 2024
  • €149,95 - 1 februari 2024
  • €123,45 - 8 januari 2024
  • €149,95 - 6 januari 2024
  • €129,95 - 26 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €119,95 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 22:28
Strex Beamer – Input tot Full HD

 119,95

Beschrijving

Review van de Strex Beamer: Transformeer je Woonkamer tot een Thuisbioscoop

Ben je op zoek naar een betaalbare beamer waarmee je jouw woonkamer om kunt toveren tot een thuisbioscoop? De Strex Beamer belooft een haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde speakers en handige streamingopties. In dit uitgebreide review van 1000 woorden duiken we dieper in op de plus- en minpunten, productbeschrijving, beeldkwaliteit, streamingmogelijkheden, ingebouwde speakers, aansluitingsmogelijkheden, en technische specificaties van de Strex Beamer. Lees verder om te ontdekken of deze beamer aan jouw behoeften voldoet.

Plus- en Minpunten van de Strex Beamer

Pluspunten:

  • Direct streamen vanaf je telefoon (iOS en Android): Een van de meest opvallende voordelen van de Strex Beamer is de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf je smartphone of tablet. Dit werkt zowel met iOS als Android, waardoor je eenvoudig je favoriete content kunt delen zonder gedoe met kabels.
  • Ingebouwde speakers: De Strex Beamer is uitgerust met twee ingebouwde Hi-fi speakers die zorgen voor indrukwekkend geluid. Dit betekent dat je meteen kunt genieten van je films zonder externe speakers aan te sluiten.
  • Compact en makkelijk op te bergen: Met afmetingen van 22 x 16 x 8.7 CM is deze beamer compact en gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Minpunten:

  • Lagere helderheid: Hoewel de Strex Beamer indrukwekkende functies biedt, heeft het een lagere helderheid in vergelijking met sommige concurrenten. Dit kan van invloed zijn op de beeldkwaliteit, vooral in goed verlichte ruimtes.
  • Netflix, Videoland, etc. via Apple toestellen alleen te streamen met Chromecast: Als je een Apple-gebruiker bent en graag Netflix, Videoland, en andere streamingdiensten wilt gebruiken, moet je een Chromecast aanschaffen, omdat deze apps niet rechtstreeks via de beamer kunnen worden gestreamd.

Productbeschrijving van de Strex Beamer

De Strex HD-beamer projector belooft jouw woonkamer om te toveren tot een thuisbioscoop. Met een krachtige 7000 lumen lens en een uitvoer van 1920x1080P, biedt deze compacte beamer haarscherpe projecties. De projector is ontworpen met oog voor detail, en ondanks zijn kleine formaat doet hij niet onder voor grotere beamers. Dankzij zijn draagbaarheid kun je de Strex Beamer gemakkelijk verplaatsen en in verschillende ruimtes neerzetten. Of je nu een avondje uit wilt zonder het huis te verlaten of gewoon een gezellige filmavond met vrienden wilt organiseren, deze beamer heeft het allemaal.

Haarscherp Beeld met de Strex Beamer

Een van de meest essentiële aspecten van elke beamer is de beeldkwaliteit, en de Strex Beamer stelt niet teleur. Met een resolutie van 1920x1080P levert hij waanzinnig scherpe beelden. De beamer biedt optimale helderheid, diepte en contrast, zodat je echt kunt genieten van je favoriete films en series vanaf je eigen bank. Of je nu actiescènes bekijkt of subtiele details in een film opmerkt, deze beamer brengt alles tot leven.

Ervaar Thuis het Bioscoopgevoel

De Strex Beamer maakt gebruik van een breedbeeld display dat beelden tot wel 500CM groot kan projecteren. Met een indrukwekkende helderheid van 7000 lumen wordt zelfs bij daglicht je kamer omgetoverd tot een echte bioscoop. Bovendien biedt de beamer keystone- en scherpte correctie, waardoor je het scherm perfect kunt afstellen voor de ideale kijkervaring. Of je nu overdag of ‘s avonds kijkt, de Strex Beamer zorgt voor een meeslepende bioscoopervaring in je eigen huis.

Makkelijk Streamen vanaf je Smartphone of Tablet

Een van de meest handige functies van de Strex Beamer is de ingebouwde wifi connectie chip. Hiermee kun je moeiteloos je apparaten draadloos verbinden met de beamer. Of je nu je favoriete video’s wilt delen met vrienden en familie of een presentatie wilt geven, je kunt je telefoonbeeld met één druk op de knop projecteren, zonder gedoe met extra kabels of adapters. Dit maakt de Strex Beamer uiterst gebruiksvriendelijk.

Ingebouwde Speakers voor Indrukwekkend Geluid

De Strex Beamer wordt geleverd met twee ingebouwde Hi-fi speakers, die zorgen voor krachtig en helder geluid. Of je nu naar dialogen luistert of van indrukwekkende geluidseffecten wilt genieten, deze speakers leveren de prestaties. Als je echter de voorkeur geeft aan een nog betere audiokwaliteit, kun je altijd externe speakers aansluiten op de beamer. Bovendien zijn de slimme ventilatoren van de beamer temperatuurgevoelig, wat betekent dat ze alleen actief worden wanneer dat nodig is, waardoor het energieverbruik en geluid tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdige Aansluitingsmogelijkheden

De Strex Beamer biedt een breed scala aan aansluitingsmogelijkheden, waardoor je je favoriete content kunt bekijken vanaf verschillende bronnen. Met 5 verschillende aansluitingen, waaronder HDMI, USB, VGA, AV, en 3.5MM, kun je je beamer aansluiten op een Chromecast, laptop, tv, gamingconsole, en nog veel meer. Of je nu een iOS-, Android- of Playstation-gebruiker bent, deze slimme beamer kan het allemaal aan, wat zorgt voor een naadloze en veelzijdige kijkervaring.

Technische Specificaties van de Strex Beamer

  • Resolutie: 1280 x 720P HD (Maximale resolutie: 1920x1080P)
  • Helderheid: 7000 Lumen
  • Contrast ratio: 8000:1
  • LED Lamp levensduur: 50000 uur
  • Beeldverhouding: 16:9/4:3
  • Projectie afstand: 1M – 5M
  • Projectiegrootte: 50 – 200 Inch
  • Keystone correctie: 15 Graden
  • WiFi: Ja (Telefoonbeeld delen)
  • Ingebouwde speaker: 2x 3W
  • Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5MM
  • Bevestigingspunt voor standaard/plafondbeugel: Ja

Via screen mirroring kun je eenvoudig het scherm van je telefoon delen met de beamer via WiFi. Deze functie werkt naadloos met zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor het gemakkelijk wordt om films direct naar de beamer te streamen of oude foto’s terug te kijken zonder gedoe met extra kabels.

Conclusie

De Strex Beamer biedt een aantrekkelijke mix van functies voor filmliefhebbers en presentaties. Met zijn haarscherpe beeldkwaliteit, handige streamingopties, ingebouwde speakers en veelzijdige aansluitingsmogelijkheden, is het een krachtige keuze voor thuisentertainment. Hoewel de helderheid iets lager is in vergelijking met sommige concurrenten, maakt de draadloze streamingmogelijkheid het gemakkelijk om je favoriete content te delen vanaf je smartphone of tablet. Over het algemeen biedt de Strex Beamer een indrukwekkende thuisbioscoopervaring in een compact en betaalbaar pakket. Of je nu geniet van films, presentaties geeft, of gewoon van je multimedia wilt genieten, deze beamer heeft veel te bieden.

Met de Strex Beamer kun je gemakkelijk vanuit je eigen huis genieten van bioscoopkwaliteit entertainment. Transformeer je woonkamer in een indrukwekkende thuisbioscoop en geniet van haarscherpe beelden en krachtig geluid. Met handige functies zoals draadloos streamen en veelzijdige aansluitingsmogelijkheden is deze beamer een waardevolle toevoeging aan je thuisentertainmentsysteem. Dus waar wacht je nog op? Haal de Strex Beamer in huis en geniet van een ongeëvenaarde kijkervaring!

Bekijk meer beamers op bol.com

8.4Expert Score
Review van de Strex Beamer: Transformeer je Woonkamer tot een Thuisbioscoop Ben je op zoek naar een betaalbare beamer waarmee je jouw woonkamer om kunt toveren tot een thuisbioscoop? De Strex Beamer belooft een haarscherpe beeldkwaliteit, ingebouwde speakers en handige streamingopties. In dit uitgebreide review van 1000 woorden duiken we dieper in op de plus- […]
Pluspunten
  • Draadloos streamen vanaf iOS en Android apparaten
  • Ingebouwde Hi-fi speakers voor indrukwekkend geluid
  • Compact en gemakkelijk op te bergen
- Minpunten
  • Lagere helderheid in vergelijking met sommige concurrenten
  • Streaming van Netflix, Videoland, etc. via Apple apparaten vereist een Chromecast

Extra informatie

Specificaties: Strex Beamer – Input tot Full HD

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

8000:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Standaard beamer

Minimale projectieafstand (m)

1

Maximale projectieafstand (m)

200

Zoom

100.75

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

Geen

HDMI

2

Aantal RCA aansluitingen

1

Aantal USB 2.0 poorten

2

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

Geen

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

55

Product breedte (cm)

22

Product hoogte (cm)

6.50

Product gewicht (kg)

2

Kleur

Zilver

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Strex

Verpakkingsinhoud

1x Beamer 1x Afstandsbediening 1x HDMI Kabel 1x AV Kabel 1x Voedingskabel 1x Handleiding

MPN (Manufacturer Part Number)

SP64

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

5000

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

3,5mm mini-jack AUX, HDMI, RCA, USB, VGA

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Nee

Gewicht (kg)

1.88

HDR

Ja

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

0

Input resolutie

1920 x 1080

Introductie

2020

Keystone correctie beamer

Horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

90

Maximale beeldgrootte (inch)

200

Minimale beeldgrootte (inch)

40

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

16

Taal handleiding

Universeel, Nederlands, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade door verkeerd gebruik

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

218

Verpakking hoogte (mm)

133

Verpakking lengte (mm)

304

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Strex Beamer - Input tot Full HD - 7000 Lumen - Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi - Mini Beamer
Laatste updates:
  • €119,95 - 9 april 2024
  • €129,95 - 4 april 2024
  • €149,95 - 26 maart 2024
  • €129,95 - 5 februari 2024
  • €149,95 - 1 februari 2024
  • €123,45 - 8 januari 2024
  • €149,95 - 6 januari 2024
  • €129,95 - 26 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 6 januari 2024
  • Laagste prijs: €119,95 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Strex Beamer – Input tot Full HD”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart