STOBE Mini Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je STOBE®Mini Beamer - Streamen Vanaf Je Telefoon Met Wifi - Mini Projector - HDMI - Ingebouwde Speaker - Input tot Full HD - 7000 Lumen kopen voor slechts €79,00
  • De laagste prijs van STOBE®Mini Beamer - Streamen Vanaf Je Telefoon Met Wifi - Mini Projector - HDMI - Ingebouwde Speaker - Input tot Full HD - 7000 Lumen werd verkregen op 12 april 2024 22:36.

 79,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: STOBE®Mini Beamer - Streamen Vanaf Je Telefoon Met Wifi - Mini Projector - HDMI - Ingebouwde Speaker - Input tot Full HD - 7000 Lumen - €79,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor STOBE®Mini Beamer - Streamen Vanaf Je Telefoon Met Wifi - Mini Projector - HDMI - Ingebouwde Speaker - Input tot Full HD - 7000 Lumen
Laatste updates:
  • €79,00 - 6 april 2024
  • €99,00 - 29 maart 2024
  • €104,00 - 28 maart 2024
  • €79,00 - 27 februari 2024
  • €99,00 - 7 februari 2024
  • €89,00 - 3 februari 2024
  • €149,00 - 2 februari 2024
  • €169,00 - 1 februari 2024
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €169,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €69,00 - 19 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36

Beschrijving

STOBE Mini Beamer: Transformeer je Kijkervaring met Gemak en Kwaliteit

Ben je op zoek naar een manier om je favoriete films en series te bekijken met de beste beeldkwaliteit, zonder het gedoe van ingewikkelde installaties? Zoek niet verder! De STOBE Mini Beamer biedt de perfecte oplossing voor jouw thuisbioscoopbeleving. Met draadloze connectiviteit, indrukwekkende beeldkwaliteit en een compact ontwerp is deze beamer een gamechanger voor filmliefhebbers. Lees verder om alles te ontdekken over de STOBE Mini Beamer en hoe deze je kijkervaring kan transformeren.

Eenvoudige Bediening en Universele Compatibiliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de STOBE Mini Beamer is zijn gebruiksgemak. Of je nu een tech-expert bent of niet, deze beamer is ontworpen met jou in gedachten. Het is mogelijk om vrijwel elk apparaat aan te sluiten, waaronder je mobiele telefoon, tablet, computer, Chromecast en meer. Het enige wat je hoeft te doen, is verbinding maken via wifi, en binnen enkele seconden wordt het beeld van je gekozen apparaat op een groot scherm geprojecteerd. Geen gedoe meer met verwarde kabels, alleen stroom is nodig.

Een Thuisbioscoopervaring zoals Nooit tevoren

Met de STOBE Mini Beamer haal je een echte bioscoopervaring in huis. De projector biedt een indrukwekkende HD ready resolutie met een output van 1920x1080P. Dit betekent dat je kunt genieten van een haarscherp beeld met diepe kleuren en perfect contrast. Het is alsof je in het midden van de actie zit, rechtstreeks in je woonkamer.

Het enige waar je op moet letten, is dat de kamer redelijk donker is voor een optimaal resultaat. Dit zorgt ervoor dat je elk detail op het scherm kunt zien en volledig kunt opgaan in je favoriete films en series.

Ingebouwde Speakers voor Compleet Geluid

Naast het verbluffende beeld biedt de STOBE Mini Beamer ook een hoogwaardige geluidservaring. Dankzij de ingebouwde speakers geniet je van helder en krachtig geluid zonder dat je externe luidsprekers hoeft aan te sluiten. Dit voegt een extra laag realisme toe aan je kijkervaring.

Natuurlijk kun je, als je een meer meeslepende audiobeleving wilt, de beamer eenvoudig aansluiten op een extern audio-uitvoerapparaat. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen welk geluidssysteem het beste bij jouw voorkeuren past.

Gaming Plezier met de STOBE Mini Beamer

De STOBE Mini Beamer is niet alleen geweldig voor film- en serieavonden, maar ook voor gaming. Verbind je gameconsole of pc en geniet van je favoriete games op een groot scherm. De scherpe beeldkwaliteit en responsieve projectie zorgen ervoor dat je elk detail ziet en elke beweging nauwkeurig kunt volgen. Het voelt alsof je midden in de game zit, wat je gaming-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Chromecast Nodig voor Streaming op Apple Toestellen

Het is belangrijk om op te merken dat vanwege copyrightbeperkingen direct streamen van diensten zoals Netflix, Videoland en Prime niet mogelijk is op Apple-apparaten. In dit geval heb je een Chromecast nodig om content van deze diensten naar de STOBE Mini Beamer te streamen. Dit is echter een kleine moeite om te genieten van de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit die deze beamer te bieden heeft.

Conclusie: De STOBE Mini Beamer is een Must-Have voor Film- en Gamefanaten

Kortom, de STOBE Mini Beamer is een indrukwekkend stukje technologie dat de manier waarop je films, series en games ervaart, zal veranderen. Met zijn draadloze connectiviteit, haarscherpe beeldkwaliteit en indrukwekkende geluidsweergave biedt deze beamer een echte bioscoopervaring in het comfort van je eigen huis. Het is gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor verschillende apparaten en perfect voor zowel filmavonden als gaming-sessies.

Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om je eigen thuisbioscoop te creëren, aarzel dan niet om de STOBE Mini Beamer te bestellen. Met dit apparaat in huis zul je nooit meer dezelfde kijkervaring hebben, en je zult keer op keer onder de indruk zijn van de kwaliteit die het biedt. Verander je gewone woonkamer in een magische bioscoop met de STOBE Mini Beamer!

Bekijk meer beamers op bol.com

9Expert Score
STOBE Mini Beamer: Transformeer je Kijkervaring met Gemak en Kwaliteit Ben je op zoek naar een manier om je favoriete films en series te bekijken met de beste beeldkwaliteit, zonder het gedoe van ingewikkelde installaties? Zoek niet verder! De STOBE Mini Beamer biedt de perfecte oplossing voor jouw thuisbioscoopbeleving. Met draadloze connectiviteit, indrukwekkende beeldkwaliteit en […]
Pluspunten
  • Eenvoudige draadloze verbinding
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit
  • Ingebouwde speakers
  • Geschikt voor gaming
- Minpunten
  • Streamingbeperking op Apple-apparaten
  • Donkere kamer voor optimale ervaring nodig.

Extra informatie

Specificaties: STOBE Mini Beamer

Projectietechniek

LCD

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

5000:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

0.80

Maximale projectieafstand (m)

5

Zoom

1

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

0

HDMI

1

Aantal RCA aansluitingen

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

1

Maximale levensduur lamp (uur)

30000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

55

Product breedte (cm)

22

Product hoogte (cm)

8.40

Product gewicht (kg)

1.50

Kleur

zwart

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

STOBE®

Verpakkingsinhoud

1x Oplader 1x Beschermtas 1x Afstandsbediening 1x Handleiding 1x E-book

MPN (Manufacturer Part Number)

G08

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS, Windows

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

November

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

5000

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

3,5mm mini-jack AUX, DVI-I, Ethernet RJ45, HDMI, RCA, USB, USB-C, VGA

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

1

HDR

Ja

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

0

Input resolutie

1280 x 720

Introductie

2022

Keystone correctie beamer

Geen keystone correctie

Keystone correctie graden

0

Lens shift

Horizontaal en verticaal, Verticaal, Horizontaal

Maximaal geluidsniveau

45dB dB

Maximale beeldgrootte (inch)

180

Minimale beeldgrootte (inch)

35

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

16.7

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

190

Verpakking hoogte (mm)

110

Verpakking lengte (mm)

295

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor STOBE®Mini Beamer - Streamen Vanaf Je Telefoon Met Wifi - Mini Projector - HDMI - Ingebouwde Speaker - Input tot Full HD - 7000 Lumen
Laatste updates:
  • €79,00 - 6 april 2024
  • €99,00 - 29 maart 2024
  • €104,00 - 28 maart 2024
  • €79,00 - 27 februari 2024
  • €99,00 - 7 februari 2024
  • €89,00 - 3 februari 2024
  • €149,00 - 2 februari 2024
  • €169,00 - 1 februari 2024
Sinds: 2 november 2023
  • Hoogste prijs: €169,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €69,00 - 19 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “STOBE Mini Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart