Steelseries Apex Pro TKL – Draadloos Gaming Toetsenbord – QWERTY

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je SteelSeries Apex Pro TKL Wireless 2023 Qwerty kopen voor slechts €231,00
  • De laagste prijs van SteelSeries Apex Pro TKL Wireless 2023 Qwerty werd verkregen op 13 april 2024 05:42.

 231,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SteelSeries Apex Pro TKL Wireless 2023 Qwerty - €231,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex Pro TKL Wireless 2023 Qwerty
Laatste updates:
  • €231,00 - 13 april 2024
  • €266,00 - 12 april 2024
  • €237,00 - 11 april 2024
  • €241,00 - 9 april 2024
  • €249,00 - 8 april 2024
  • €239,00 - 5 april 2024
  • €244,00 - 4 april 2024
  • €241,00 - 3 april 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €269,00 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:42
Steelseries Apex Pro TKL – Draadloos Gaming Toetsenbord – QWERTY
Steelseries Apex Pro TKL – Draadloos Gaming Toetsenbord – QWERTY

 231,00

Beschrijving

SteelSeries Apex Pro TKL Toetsenbord – Een Ultieme Gaming Ervaring

De SteelSeries Apex Pro TKL toetsenbord is een uitstekende keuze voor serieuze gamers die op zoek zijn naar een premium toetsenbord met geavanceerde functies. Met zijn tenkeyless lay-out, Bluetooth connectiviteit en aanpasbare mechanische switches biedt dit toetsenbord de ultieme gaming ervaring. In deze review zullen we de belangrijkste kenmerken van de SteelSeries Apex Pro TKL bespreken en waarom het een must-have is voor gamers van verschillende genres.

Aanpasbare OmniPoint Mechanische Switches voor ultieme precisie

De SteelSeries Apex Pro TKL onderscheidt zich door de innovatieve OmniPoint mechanische switches. Deze switches maken gebruik van magnetische sensoren, wat resulteert in een ongekend snelle responstijd in vergelijking met traditionele mechanische schakelaars. Gamers zullen merken dat ze sneller en nauwkeuriger kunnen reageren, omdat de toetsen niet volledig ingedrukt hoeven te worden en weinig weerstand bieden.

Een opvallende functie van de OmniPoint switches is de mogelijkheid om de gevoeligheid van elke individuele toets aan te passen. Via de “Hall-effect sensor” kan de gevoeligheid worden ingesteld tussen 0,4 en 3,6 mm, waardoor je de switch kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Dit maakt de Apex Pro TKL geschikt voor verschillende gamegenres, waaronder shooters, actiegames, MMO’s en RPG’s, en zelfs voor dagelijks werk.

Duurzaamheid die de concurrentie overtreft

Een ander voordeel van de OmniPoint switches is hun duurzaamheid. Aangezien er geen direct fysiek contact is tussen de schakelaars, slijten ze vrijwel niet tijdens de levensduur van het toetsenbord. Hierdoor gaat de Apex Pro TKL tot meer dan 100 miljoen toetsaanslagen mee, wat het een uiterst betrouwbaar en duurzaam toetsenbord maakt, zelfs voor hardcore gamers die lange speelsessies hebben.

Stevige Aluminium Behuizing voor Langdurige Prestaties

De Apex Pro TKL wordt geleverd met een hoogwaardige aluminium behuizing, specifiek Series 5000 luchtvaart aluminium. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en robuustheid, waardoor het toetsenbord bestand is tegen de zwaarste omstandigheden van intense gamingsessies. Met deze behuizing ben je verzekerd van een toetsenbord dat jarenlang presteert zonder enige concessie te doen aan de bouwkwaliteit.

OLED Smart Display – Pas je Ervaring Aan

Een van de unieke kenmerken van de Apex Pro TKL is het OLED Smart Display aan de rechterbovenzijde van het toetsenbord. Via dit display kun je de switches zelf aanpassen aan je voorkeuren, waardoor je de ultieme ervaring kunt creëren die past bij jouw gamingstijl. Bovendien kunnen gamers notificaties van verschillende apps ontvangen, zoals Discord, Spotify, CS: GO en Dota 2, waardoor je altijd op de hoogte blijft, zelfs tijdens intense speelsessies.

Eenvoudige Profielopslag voor Naadloze Gaming Overgangen

Met de bijbehorende software biedt de Apex Pro TKL de mogelijkheid om tot 5 unieke profielen op te slaan. Hiermee kun je eenvoudig de switches en RGB-verlichting aanpassen voor verschillende games. Dankzij deze functie hoef je niet langer handmatig instellingen te wijzigen voor elke game, waardoor je kostbare tijd bespaart en naadloos kunt overschakelen tussen verschillende gamingervaringen.

Multimediatoetsenbord – Volledige Controle binnen Handbereik

Met het klikbare metalen roller en de mediatoetsen kun je het volume aanpassen en instellingen wijzigen met slechts één druk op de knop. Of je nu het volume wilt verhogen, verlagen, terugspoelen, overslaan of pauzeren, de Apex Pro TKL biedt volledige controle binnen handbereik, zonder dat je het hoofddoel van je game hoeft te verlaten.

Conclusie

Het SteelSeries Apex Pro TKL toetsenbord is een toonaangevende keuze voor veeleisende gamers die topprestaties en ultieme precisie vereisen. Met zijn aanpasbare OmniPoint mechanische switches, duurzame aluminium behuizing en OLED Smart Display biedt dit toetsenbord een gamingervaring van topniveau. Of je nu een competitieve shooter speelt of geniet van een episch RPG-avontuur, de Apex Pro TKL staat klaar om je te ondersteunen met de perfecte toetsaanslag en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

9Expert Score
SteelSeries Apex Pro TKL Toetsenbord – Een Ultieme Gaming Ervaring De SteelSeries Apex Pro TKL toetsenbord is een uitstekende keuze voor serieuze gamers die op zoek zijn naar een premium toetsenbord met geavanceerde functies. Met zijn tenkeyless lay-out, Bluetooth connectiviteit en aanpasbare mechanische switches biedt dit toetsenbord de ultieme gaming ervaring. In deze review zullen […]
Pluspunten
  • Aanpasbare OmniPoint mechanische switches voor snelle responstijd en precisie.
  • Duurzaamheid van meer dan 100 miljoen toetsaanslagen door magnetische switches.
  • Stevige aluminium behuizing voor langdurige prestaties en robuustheid.
  • OLED Smart Display voor persoonlijke aanpassingen en app-notificaties.
  • Eenvoudige profielopslag voor naadloos wisselen tussen verschillende games.
  • Multimediatoetsenbord voor volledige controle zonder de game te verlaten.
- Minpunten
  • Tenkeyless lay-out kan niet ideaal zijn voor gebruikers die een numpad nodig hebben.
  • Prijzig in vergelijking met standaard gaming-toetsenborden.

Extra informatie

Specificaties: Steelseries Apex Pro TKL – Draadloos Gaming Toetsenbord – QWERTY

Merk

Steelseries

MPN (Manufacturer Part Number)

64865

Model

Qwerty

Kleur

Zwart

Toetsenbord indeling

QWERTY

Multimediasneltoetsen

Ja

Vlakke toetsen

Nee

Per toets apart verlicht

Ja

Numeriek keypad

Ja

Game platform

Windows

Type toetsenbord connectie

Bluetooth

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

1687

Instelbare verlichting

Ja

Kabellengte (m)

2

Met display

Nee

Oplaadbaar

Ja

Product breedte (cm)

42

Product gewicht (g)

1069.8

Product hoogte (cm)

128

Product lengte (cm)

355.50

Reparatie type

Carry-in

Speciaal voor gamen

Ja

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

202

Verpakking hoogte (mm)

77

Verpakking lengte (mm)

424

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex Pro TKL Wireless 2023 Qwerty
Laatste updates:
  • €231,00 - 13 april 2024
  • €266,00 - 12 april 2024
  • €237,00 - 11 april 2024
  • €241,00 - 9 april 2024
  • €249,00 - 8 april 2024
  • €239,00 - 5 april 2024
  • €244,00 - 4 april 2024
  • €241,00 - 3 april 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €269,00 - 17 oktober 2023
  • Laagste prijs: €199,00 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Steelseries Apex Pro TKL – Draadloos Gaming Toetsenbord – QWERTY”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart