SteelSeries Apex Pro Mini – Draadloos Gaming Toetsenbord

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je SteelSeries Apex Pro Mini - Draadloos Gaming Toetsenbord - US Qwerty Layout kopen voor slechts €219,00
  • De laagste prijs van SteelSeries Apex Pro Mini - Draadloos Gaming Toetsenbord - US Qwerty Layout werd verkregen op 13 juli 2024 15:14.

 219,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SteelSeries Apex Pro Mini - Draadloos Gaming Toetsenbord - US Qwerty Layout - €219,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex Pro Mini - Draadloos Gaming Toetsenbord - US Qwerty Layout
Laatste updates:
  • €219,00 - 1 mei 2024
  • €207,99 - 30 april 2024
  • €219,00 - 28 april 2024
  • €247,99 - 21 april 2024
  • €249,99 - 17 april 2024
  • €275,00 - 16 april 2024
  • €224,99 - 3 april 2024
  • €219,00 - 27 maart 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €319,80 - 29 januari 2024
  • Laagste prijs: €207,99 - 30 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 07:21
SteelSeries Apex Pro Mini – Draadloos Gaming Toetsenbord
SteelSeries Apex Pro Mini – Draadloos Gaming Toetsenbord

 219,00

Beschrijving

SteelSeries Apex Pro Mini Toetsenbord: De Ultieme Gaming Ervaring in een Compact Formaat

Het SteelSeries Apex Pro Mini toetsenbord biedt de ultieme gaming ervaring in een compact en gestroomlijnd formaat. Met zijn geavanceerde functies en state-of-the-art technologie zet dit toetsenbord een nieuwe standaard voor snelheid en aanpasbaarheid. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande kijk op de plus- en minpunten, functies en specificaties van het Apex Pro Mini toetsenbord.

Ultieme Snelheid met Omnipoint 2.0

Het Apex Pro Mini toetsenbord is uitgerust met Omnipoint 2.0-schakelaars, waarmee het de concurrentie verslaat als het snelste toetsenbord ter wereld. Deze schakelaars reageren 11 keer sneller en verwerken 10 keer sneller dan standaard mechanische toetsenborden, wat zorgt voor een bliksemsnelle respons bij elke toetsaanslag. Of je nu een intense gaming-sessie beleeft of snel wilt typen, de Omnipoint 2.0-schakelaars leveren de snelheid die je nodig hebt.

Volledige Aanpasbaarheid

Een van de meest opvallende kenmerken van het Apex Pro Mini toetsenbord is de ongeëvenaarde aanpasbaarheid. Met de SteelSeries Engine-software kun je de registratieafstand van elke individuele toets aanpassen met een precisie van 0,1 mm. Of je nu liever lichte aanslagen wilt met een registratieafstand van 0,2 mm, of stevigere aanslagen met een registratieafstand van 3,8 mm, dit toetsenbord biedt een ongekende mate van personalisatie.

Toetsen met 2-in-1-functie

De Apex Pro Mini biedt een innovatieve functie waarmee je twee acties kunt programmeren op een enkele toets, afhankelijk van de diepte van de toetsaanslag. Door de toets licht in te drukken kun je bijvoorbeeld lopen, terwijl dieper indrukken ervoor zorgt dat je rent. Deze 2-in-1-functie opent de deur naar creatieve combinaties die je een voorsprong geven op je concurrenten, vooral bij het spelen van complexe games.

Compact en Gestroomlijnd 60% Ontwerp

Met zijn 60% formaat is het Apex Pro Mini toetsenbord 60% kleiner dan een standaard toetsenbord. Dit ontwerp is het favoriete formaat van veel professionele gamers, omdat het meer ruimte vrijlaat voor muisbewegingen, wat van cruciaal belang is voor precisie tijdens het gamen. Ondanks het compacte formaat bieden de op de zijkant geprinte functies nog steeds alle mogelijkheden van een full-size toetsenbord, zodat je niet hoeft in te leveren op functionaliteit.

Duurzame PBT Keycaps

De SteelSeries Apex Pro Mini is uitgerust met duurzame PBT keycaps die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Deze dubbel double shot PBT keycaps hebben een hoogwaardige oppervlaktestructuur, wat resulteert in een verbeterd gevoel en nauwkeurigheid bij elke aanslag. Of je nu aan het gamen bent of aan het typen, deze keycaps bieden een premium ervaring die bestand is tegen langdurig intensief gebruik.

Quantum 2.0 Wireless Technologie

Het Apex Pro Mini toetsenbord biedt twee verbindingsopties: een energiezuinige 2,4GHz verbinding voor supervloeiend gamen zonder vertraging, en een 5.0 Bluetooth-verbinding voor gebruik met andere apparaten. Deze Quantum 2.0 Wireless technologie zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding, zodat je je volledig kunt concentreren op je gaming- of typervaring zonder afleidingen.

Robuuste Bouwkwaliteit

Het frame van het SteelSeries Apex Pro Mini toetsenbord is vervaardigd uit aluminiumlegering, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in straaljagers. Dit hoogwaardige materiaal garandeert een uitstekende duurzaamheid, waardoor het toetsenbord bestand is tegen langdurig en intensief gamen. De robuuste bouwkwaliteit zorgt ervoor dat dit toetsenbord je jarenlang trouw zal blijven in al je gaming-avonturen.

Conclusie

Het SteelSeries Apex Pro Mini toetsenbord is een indrukwekkend stukje technologie dat gaming naar een hoger niveau tilt. Met zijn Omnipoint 2.0-schakelaars, ongeëvenaarde aanpasbaarheid, 2-in-1-functie, compacte ontwerp en duurzame PBT keycaps, biedt dit toetsenbord een ongekend niveau van prestaties en functionaliteit. De Quantum 2.0 Wireless technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen maken het tot een betrouwbaar en duurzaam apparaat voor elke gamer. Als je op zoek bent naar een toetsenbord dat je concurrenten ver achter zich laat en tegelijkertijd ruimte bespaart op je bureau, is het SteelSeries Apex Pro Mini toetsenbord de perfecte keuze voor jouw gaming setup.

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

9Expert Score
SteelSeries Apex Pro Mini Toetsenbord: De Ultieme Gaming Ervaring in een Compact Formaat Het SteelSeries Apex Pro Mini toetsenbord biedt de ultieme gaming ervaring in een compact en gestroomlijnd formaat. Met zijn geavanceerde functies en state-of-the-art technologie zet dit toetsenbord een nieuwe standaard voor snelheid en aanpasbaarheid. In dit uitgebreide review nemen we een diepgaande […]
Pluspunten
  • Ultrasnelle Omnipoint 2.0-schakelaars
  • Ongekende aanpasbaarheid per toets
  • 2-in-1-toetsen voor creatieve combinaties
  • Compact 60% formaat voor meer muisruimte
  • Duurzame PBT keycaps
  • Quantum 2.0 Wireless technologie
- Minpunten
  • Geen numpad beschikbaar

Extra informatie

Specificaties: SteelSeries Apex Pro Mini – Draadloos Gaming Toetsenbord

Merk

Steelseries

MPN (Manufacturer Part Number)

64842

Model

Apex Pro Mini Draadloos – US Qwerty

Kleur

Zwart

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

US Layout

Toetsenbord opties

Bluetooth

Personage

Geen personage

Type toetsen

Membraan toetsen

Verlichting

Ja

Per toets apart verlicht

Ja

Numeriek keypad

Nee

Game platform

Windows, MAC

Type toetsenbord connectie

Bluetooth

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor besturingssysteem

Windows

Gewicht (g)

1082

Instelbare verlichting

Ja

Met display

Nee

Oplaadbaar

Ja

Reparatie type

Carry-in

Soort mechanische toetsen

Niet van toepassing

Speciaal voor gamen

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Type input/output

Bluetooth

Type verlichting

RGB

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikersschade

Verpakking breedte (mm)

170

Verpakking hoogte (mm)

65

Verpakking lengte (mm)

343

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex Pro Mini - Draadloos Gaming Toetsenbord - US Qwerty Layout
Laatste updates:
  • €219,00 - 1 mei 2024
  • €207,99 - 30 april 2024
  • €219,00 - 28 april 2024
  • €247,99 - 21 april 2024
  • €249,99 - 17 april 2024
  • €275,00 - 16 april 2024
  • €224,99 - 3 april 2024
  • €219,00 - 27 maart 2024
Sinds: 16 januari 2024
  • Hoogste prijs: €319,80 - 29 januari 2024
  • Laagste prijs: €207,99 - 30 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SteelSeries Apex Pro Mini – Draadloos Gaming Toetsenbord”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart