SteelSeries Apex 5 – Gaming Toetsenbord – RGB – Mechanisch – QWERTY

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.
  • Bij coolblue.nl kun je SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord Qwerty kopen voor slechts €120,00 , wat 4% lager is dan de prijs opBol (€124,90).
  • De laagste prijs van SteelSeries Apex 5 - Gaming Toetsenbord - RGB - Mechanisch - QWERTY - Zwart werd verkregen op 19 april 2024 06:33.

 120,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord Qwerty - €120,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord Qwerty
Laatste updates:
  • €120,00 - 16 april 2024
  • €112,00 - 13 april 2024
  • €120,00 - 2 april 2024
  • €95,00 - 20 maart 2024
  • €92,00 - 9 maart 2024
  • €91,00 - 5 maart 2024
  • €84,99 - 21 februari 2024
  • €92,99 - 20 februari 2024
Sinds: 19 december 2023
  • Hoogste prijs: €127,00 - 19 december 2023
  • Laagste prijs: €84,99 - 21 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:33
SteelSeries Apex 5 – Gaming Toetsenbord – RGB – Mechanisch – QWERTY
SteelSeries Apex 5 – Gaming Toetsenbord – RGB – Mechanisch – QWERTY

 120,00

Beschrijving

SteelSeries Apex 5 Toetsenbord review: Een Hybride Gaming Meesterwerk

Het SteelSeries Apex 5 toetsenbord is een krachtige combinatie van soepele membraan switches en duurzame mechanische switches, verpakt in een fraai ontworpen RGB-verlicht gaming toetsenbord. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige bouwkwaliteit, is dit toetsenbord een ware ‘glow up’ voor elke gamer die op zoek is naar topprestaties. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Apex 5 onder de loep nemen en de opvallende kenmerken van dit high performance toetsenbord belichten.

Hybride Blauwe Mechanische Switches: Duurzaamheid en Responsiviteit

Een van de grote voordelen van de SteelSeries Apex 5 is het gebruik van hybride blauwe mechanische switches. Deze switches combineren de duurzaamheid en lange levensduur van mechanische switches met de soepele en stille werking van membraan switches. Met een indrukwekkende levensduur van 20 miljoen toetsaanslagen, kunnen gamers rekenen op langdurige topprestaties zonder zich zorgen te maken over slijtage.

De hybride blauwe switches bieden ook een bevredigende feedback en tactiele respons, wat essentieel is voor een meeslepende gaming ervaring. De toetsaanslagen voelen responsief en nauwkeurig aan, waardoor je een voorsprong hebt op je concurrentie. Of je nu snel moet reageren in een intense first-person shooter of complexe combo’s moet uitvoeren in een RPG, de Apex 5 levert betrouwbare prestaties.

OLED Smart Display: In-Game Informatie binnen Handbereik

Een van de opvallende kenmerken van de Apex 5 is het OLED-smart display dat zich aan de bovenkant van het toetsenbord bevindt. Dit slimme display geeft handige in-game informatie weer, zoals je huidige profielinstellingen en Discord-berichten. Maar dat is niet alles – je kunt zelfs je eigen game logo of leuke GIFs tonen, waardoor je toetsenbord een persoonlijke touch krijgt.

Het OLED-display biedt een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, waardoor je belangrijke informatie snel en gemakkelijk kunt aflezen zonder het spel te onderbreken. Dit zorgt voor een naadloze gaming-ervaring en stelt je in staat om je volledig te concentreren op het verslaan van je tegenstanders.

Premium Ontwerp en Materialen: Duurzaamheid ten Top

Het SteelSeries Apex 5 toetsenbord is niet alleen een krachtpatser in prestaties, maar ook in bouwkwaliteit. Het toetsenbord beschikt over een stevig aluminium frame van vliegtuigkwaliteit, wat resulteert in een duurzaam en onbreekbaar ontwerp dat bestand is tegen de tand des tijds. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat dit toetsenbord lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Daarnaast biedt het toetsenbord drieweg kabelroutering, waardoor je de kabel op de meest geschikte manier kunt leiden, afhankelijk van je opstelling. Dit helpt niet alleen om je gaming setup netjes te houden, maar vermindert ook de kans op kabelslijtage, waardoor de levensduur van je toetsenbord wordt verlengd.

Meeslepende RGB-verlichting: Pas je Toetsenbord aan naar Jouw Stijl

Een andere onderscheidende eigenschap van de Apex 5 is de meeslepende RGB-verlichting. Met maar liefst 16,8 miljoen kleurenopties per toets, kun je je toetsenbord volledig aanpassen aan jouw stijl en voorkeuren. Creëer adembenemende lichteffecten, synchroniseer de verlichting met je gameplay of kies gewoon je favoriete kleuren om je gaming ervaring te verrijken.

De Apex 5 ondersteunt ook GameSense, wat betekent dat het toetsenbord interactieve verlichtingseffecten kan weergeven die zijn afgestemd op specifieke games. Of je nu in een spannende shoot-out zit in CS:GO of je land aan het opbouwen bent in Minecraft, de verlichting op je toetsenbord zal reageren op in-game gebeurtenissen, wat je onderdompeling in de virtuele wereld vergroot.

Comfortabele Accessoires: Magnefieke Polssteun

Naast de indrukwekkende prestaties en aanpasbaarheid, zorgt de SteelSeries Apex 5 ook voor je comfort tijdens lange gamesessies. Het toetsenbord wordt geleverd met een luxe magnetische polssteun, die volledige palmondersteuning biedt en vermoeidheid van de polsen vermindert. Dit maakt het mogelijk om urenlang te gamen zonder ongemak.

Met de standaard MX keycaps van 4 mm hoogte, biedt de Apex 5 een prettige typervaring voor zowel gamen als productiviteit. Het enige puntje om rekening mee te houden, is dat de toetsen van de Apex 5 iets luider kunnen zijn dan die van zijn voorganger, de Apex 3.

Conclusie: Ga voor de SteelSeries Apex 5

Als je op zoek bent naar een high performance gaming toetsenbord met geavanceerde functies en duurzaamheid, dan is de SteelSeries Apex 5 een uitstekende keuze. De combinatie van hybride blauwe mechanische switches, het OLED-smart display, de aanpasbare RGB-verlichting en het premium ontwerp maken dit toetsenbord een absolute winnaar.

Met de SteelSeries Apex 5 ben je verzekerd van een voorsprong op je concurrentie, terwijl je geniet van een comfortabele en meeslepende gaming ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je gaming setup met de SteelSeries Apex 5 en laat jezelf stralen in het heetst van de strijd!

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

8.8Expert Score
SteelSeries Apex 5 Toetsenbord review: Een Hybride Gaming Meesterwerk Het SteelSeries Apex 5 toetsenbord is een krachtige combinatie van soepele membraan switches en duurzame mechanische switches, verpakt in een fraai ontworpen RGB-verlicht gaming toetsenbord. Met zijn geavanceerde functies en hoogwaardige bouwkwaliteit, is dit toetsenbord een ware ‘glow up’ voor elke gamer die op zoek is […]
Pluspunten
  • Hybride blauwe mechanische switches voor duurzaamheid en responsiviteit.
  • OLED-smart display voor in-game informatie en persoonlijke aanpassingen.
  • Hoogwaardig aluminium frame voor langdurige onbreekbare duurzaamheid.
  • Indrukwekkende RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleurenopties per toets.
  • Inclusief luxe magnetische polssteun voor comfort tijdens lange gamesessies.
- Minpunten
  • De toetsen kunnen iets luider zijn in vergelijking met voorgaande modellen zoals de Apex 3.

Extra informatie

Specificaties: SteelSeries Apex 5 – Gaming Toetsenbord – RGB – Mechanisch – QWERTY

Merk

Steelseries

MPN (Manufacturer Part Number)

64532

Model

Apex 5

Kleur

Zwart

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

US Layout

Toetsenbord opties

Anti-Ghosting

Personage

Geen personage

Multimediasneltoetsen

Ja

Vlakke toetsen

Nee

Type toetsen

Membraan toetsen

Verlichting

Ja

Per toets apart verlicht

Ja

Numeriek keypad

Ja

Game platform

Windows

Type toetsenbord connectie

Bedraad

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Draadloos bereik (m)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

1398

Instelbare verlichting

Ja

Met display

Ja

Oplaadbaar

Nee

Product breedte (cm)

442.80

Product gewicht (kg)

925.3

Product hoogte (cm)

40.50

Product lengte (cm)

139.20

Reparatie type

Carry-in

Speciaal voor gamen

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Type input/output

USB

Type verlichting

RGB

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

181

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

498

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord Qwerty
Laatste updates:
  • €120,00 - 16 april 2024
  • €112,00 - 13 april 2024
  • €120,00 - 2 april 2024
  • €95,00 - 20 maart 2024
  • €92,00 - 9 maart 2024
  • €91,00 - 5 maart 2024
  • €84,99 - 21 februari 2024
  • €92,99 - 20 februari 2024
Sinds: 19 december 2023
  • Hoogste prijs: €127,00 - 19 december 2023
  • Laagste prijs: €84,99 - 21 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SteelSeries Apex 5 – Gaming Toetsenbord – RGB – Mechanisch – QWERTY”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart