Sportana Eagle II Hometrainer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 152,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sportana Hometrainer Fiets - Fitness - Inklapbaar Zilver - €152,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sportana Hometrainer Fiets - Fitness - Inklapbaar Zilver
Laatste updates:
  • €152,95 - 26 maart 2024
  • €149,95 - 11 maart 2024
  • €145,95 - 4 maart 2024
  • €142,95 - 27 februari 2024
  • €141,95 - 23 februari 2024
  • €152,95 - 1 februari 2024
Sinds: 1 februari 2024
  • Hoogste prijs: €152,95 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €141,95 - 23 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 21:23
Sportana Eagle II Hometrainer

 152,95

Beschrijving

Sportana Eagle II Hometrainer: Een Complete Review

Als je op zoek bent naar een betaalbare en veelzijdige hometrainer voor je dagelijkse work-outs, dan is de Sportana Hometrainer misschien wel precies wat je zoekt. Deze hometrainer biedt een efficiënte manier om aan je fitnessdoelen te werken zonder dat je de deur uit hoeft. In dit uitgebreide review bespreken we de belangrijkste kenmerken, voordelen en technische specificaties van de Sportana Hometrainer.

Ontwerp en Duurzaamheid

Een van de eerste dingen die opvalt bij de Sportana Hometrainer is de hoogwaardige afwerking. Het frame van de hometrainer is gemaakt van staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit tijdens je trainingssessies. Deze stevige constructie maakt de hometrainer geschikt voor gebruikers met een maximaal belastbaar gewicht van 130 kg, wat betekent dat het geschikt is voor een breed scala aan mensen.

De zitting van de hometrainer is ergonomisch ontworpen en biedt comfort tijdens het trainen. Bovendien is de zithoogte verstelbaar in 7 verschillende standen, waardoor gebruikers van verschillende lengtes comfortabel kunnen trainen. De pedalen zijn voorzien van rubberen bekleding en hebben verstelbare voetdoppen om oneffenheden in de vloer te compenseren, waardoor je een stabiele en veilige rit hebt.

Trainingsmogelijkheden en Weerstand

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sportana Hometrainer is de mogelijkheid om de weerstand in te stellen op 10 verschillende niveaus. Dit maakt de hometrainer geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Met de magnetische spanknop kun je de weerstand eenvoudig aanpassen aan je fitnessniveau en trainingsdoelen. Of je nu wilt werken aan je uithoudingsvermogen of kracht, deze hometrainer biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Het vliegwiel van de Sportana Hometrainer weegt 1,5 kg en maakt gebruik van een stille merkgebonden V-riem. Dit zorgt voor een soepele en stille rit, waardoor je kunt genieten van je work-out zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Of je nu ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat traint, deze hometrainer zal je huisgenoten niet storen.

Trainingscomputer en Monitoring

De Sportana Hometrainer wordt geleverd met een handige trainingscomputer die je belangrijke informatie geeft over je work-out. Het LCD-scherm op batterijen toont gegevens zoals snelheid, duur van de training, afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën. Deze informatie is groot en duidelijk afleesbaar, wat handig is tijdens je work-out.

Een extra handige functie van deze hometrainer is de geïntegreerde houder voor een mobiele telefoon op het display. Dit maakt het mogelijk om tijdens het trainen je favoriete muziek te luisteren, video’s te bekijken of je fitness-apps te gebruiken zonder dat je een extra tafel of standaard nodig hebt.

Compact en Opvouwbaar Ontwerp

De Sportana Hometrainer is ontworpen met het oog op ruimtebesparing. Na je training kun je de hometrainer eenvoudig inklappen en verplaatsen dankzij de geïntegreerde wielen. Hierdoor kun je de hometrainer netjes opbergen, zelfs in kleine woonruimtes.

Inbegrepen Accessoires

Bij aankoop van de Sportana Hometrainer ontvang je niet alleen de hometrainer zelf, maar ook twee fitnessbanden. Deze fitnessbanden voegen een extra dimensie toe aan je work-out, waardoor je verschillende spiergroepen kunt trainen en je trainingsroutine kunt variëren.

Conclusie

Kortom, de Sportana Hometrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en duurzame hometrainer voor thuisgebruik. Met zijn hoogwaardige afwerking, verstelbare zitting en pedalen, en de mogelijkheid om de weerstand in te stellen op 10 verschillende niveaus, biedt deze hometrainer alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken.

Het compacte en opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de hometrainer op te bergen, zelfs in kleinere ruimtes. De handige trainingscomputer met LCD-scherm en de geïntegreerde houder voor een mobiele telefoon voegen extra functionaliteit toe aan deze hometrainer.

Al met al biedt de Sportana Hometrainer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het een waardevolle aanvulling op je thuisfitnessuitrusting. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon actiever wilt zijn, deze hometrainer kan je helpen je doelen te bereiken. Investeer in je gezondheid en fitness met de Sportana Hometrainer en geniet van effectieve en comfortabele work-outs in je eigen huis.

Bekijk meer hometrainers op bol.com

9.2Expert Score
Sportana Eagle II Hometrainer: Een Complete Review Als je op zoek bent naar een betaalbare en veelzijdige hometrainer voor je dagelijkse work-outs, dan is de Sportana Hometrainer misschien wel precies wat je zoekt. Deze hometrainer biedt een efficiënte manier om aan je fitnessdoelen te werken zonder dat je de deur uit hoeft. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Hoogwaardige Afwerking: Het frame van staal zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.
  • Verstelbare Zitting en Pedalen: Ergonomisch ontworpen zitting en aanpasbare pedalen voor comfort.
  • 10 Weerstandsniveaus: Geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.
  • Stil Vliegwiel: Merkgebonden V-riem zorgt voor een rustige work-out.
  • Handige Trainingscomputer: Geeft belangrijke trainingsinformatie weer op een groot LCD-scherm.
  • Ruimtebesparend Ontwerp: Inklapbaar en voorzien van wielen voor eenvoudig opbergen.
  • Inclusief Fitnessbanden: Voeg variatie toe aan je training met de meegeleverde fitnessbanden.
- Minpunten
  • Geen Hartslagfunctie: De hometrainer heeft geen ingebouwde hartslagmonitor.
  • Beperkt Vliegwielgewicht: Het vliegwielgewicht van 1,5 kg is aan de lichte kant voor ervaren fietsers.

Extra informatie

Specificaties: Sportana Eagle II Hometrainer

Product breedte (cm)

44

Product hoogte (cm)

110

Max. belastbaar gewicht (kg)

130

Verstelbaar

Ja

Uitbreidbaar

Nee

Aantal programma's

0

Inclusief trainingscomputer

Ja

Aantal trainingsniveaus

10

Borstband mogelijk

Nee

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Vliegwielgewicht (kg)

1.5

Hartslagfunctie

Nee

Verpakkingsinhoud

1x fitness fiets Eagle 2

Kleur

Zwart, Grijs, Zilver

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Inklapbaar

Ja

Instelling weerstand

Handmatig

Lage instap

Nee

Product gewicht (g)

17100

Product lengte (cm)

71

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Verpakking breedte (cm)

38

Verpakking hoogte (cm)

23

Verpakking lengte (cm)

117

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sportana Hometrainer Fiets - Fitness - Inklapbaar Zilver
Laatste updates:
  • €152,95 - 26 maart 2024
  • €149,95 - 11 maart 2024
  • €145,95 - 4 maart 2024
  • €142,95 - 27 februari 2024
  • €141,95 - 23 februari 2024
  • €152,95 - 1 februari 2024
Sinds: 1 februari 2024
  • Hoogste prijs: €152,95 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €141,95 - 23 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sportana Eagle II Hometrainer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart