Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen - PS3, PS4, Xbox, Nintendo Switch & PC - Zwart kopen voor slechts €55,99 , wat 40% lager is dan de prijs opConrad (€93,99).
  • De laagste prijs van SpeedLink TRAILBLAZER Racing Wheel Stuur USB PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 4 Slim, PlayStation 4 Pro, PC, Xbox One, Xbox One S Rood/zwart Incl. werd verkregen op 13 april 2024 05:51.

 55,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen - PS3, PS4, Xbox, Nintendo Switch & PC - Zwart - €55,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen - PS3, PS4, Xbox, Nintendo Switch & PC - Zwart
Laatste updates:
  • €55,99 - 27 februari 2024
  • €55,43 - 26 februari 2024
  • €55,99 - 8 februari 2024
  • €55,43 - 7 februari 2024
  • €51,40 - 6 februari 2024
  • €55,99 - 22 januari 2024
  • €54,99 - 17 januari 2024
  • €50,90 - 16 januari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €61,99 - 27 november 2023
  • Laagste prijs: €50,89 - 5 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 05:51
Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen
Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen

 55,99

Beschrijving

Speedlink TRAILBLAZER Racestuur: De Ultieme Racegame Ervaring

Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur is een gaming-stuurwiel dat zorgt voor de ultieme racegame ervaring op verschillende platforms, waaronder PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox, en Nintendo Switch. Met dit racestuur kun je volledig opgaan in je favoriete racegames en genieten van een realistische en meeslepende gameplay. In dit uitgebreide review zullen we alle kenmerken en functies van het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het aanschaffen van een racestuur.

Eenvoudige Installatie voor Optimaal Speelplezier

De installatie van het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Plaats het racestuur op een glad en recht oppervlak en sluit de pedaalset aan op de achterste connector van het racestuur met behulp van de meegeleverde kabel. Vervolgens sluit je het racestuur aan op een vrije USB-poort op je PlayStation of PC met de USB-kabel (compatibel met zowel USB 2.0 als 3.0). Voor PlayStation 4-gebruikers is het belangrijk om te weten dat je een micro-USB kabel nodig hebt om de controller aan te sluiten op de USB-poort aan de voorzijde van het racestuur. Na het aansluiten van alle kabels en het inschakelen van je console of pc, kun je het racestuur direct gebruiken. Voor pc-gebruikers is het aanbevolen om de bijbehorende Trailblazer racestuur driver te downloaden en te installeren voor de beste prestaties. Met de HOME-knop op het racestuur kun je schakelen tussen XInput-modus en digitaal directe invoermodus.

Kenmerken die Uitblinken

Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur beschikt over verschillende kenmerken die bijdragen aan een optimale racegame ervaring. Het stuurwiel heeft een groot bereik van 180°, waardoor je nauwkeurig en responsief kunt sturen. De professionele versnellingspook en schakelhendels zorgen voor minimale schakeltijden, waardoor je sneller kunt schakelen en je tegenstanders kunt verslaan. Daarnaast zijn de gas- en rempedalen fijn verstelbaar, zodat je ze naar jouw voorkeur kunt aanpassen. De sterke trillingseffecten zorgen voor een realistisch spelgevoel en brengen de race-ervaring tot leven. Het digitale stuurkruis is uiterst precies en zorgt voor nauwkeurige richtingsinput.

Met 12 toetsen die vrij instelbaar zijn, kun je je game-ervaring personaliseren en de controls aanpassen aan jouw speelstijl. De rubberen bekleding van het stuurwiel zorgt voor maximale grip, zelfs tijdens intense racesessies. Het racestuur beschikt ook over 2 status-LED’s die de input-modus weergeven, zodat je altijd weet welke modus actief is. Met de 7 zuignappen aan de onderkant van het stuurwiel blijft het stevig op zijn plaats, zelfs tijdens de meest intense races. De pedaaleenheid is uitgerust met rubberen voeten, zodat deze stabiel op de grond blijft staan.

Duurzaamheid en Compatibiliteit

Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het stuurwiel heeft een rubberen bekleding die lang meegaat en bestand is tegen slijtage. De kabels hebben een lengte van 2 meter (USB) en 1,6 meter (pedalen), waardoor je voldoende ruimte hebt om het racestuur op de gewenste plek te plaatsen. Het stuurwiel heeft een gewicht van ongeveer 1,45 kg, terwijl de pedaaleenheid ongeveer 0,46 kg weegt.

Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur is compatibel met verschillende racegames, waaronder DIRT Rally, Trackmania Turbo, Need for Speed Rivals, Gran Turismo Sport, Project Cars 2, F1 2017, Rocket League, Trials Rising, The Crew 2, F1 2018 en F1 2019. Dit maakt het racestuur een veelzijdige keuze voor gamers die graag verschillende racegames spelen.

Conclusie: Een Racestuur voor de Ultieme Race-ervaring

Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur biedt een uitstekende racegame ervaring met zijn vele functies en kenmerken. De installatie is eenvoudig en de compatibiliteit met verschillende platforms en racegames maakt het een veelzijdige keuze. De verstelbare gas- en rempedalen, de sterke trillingseffecten en het nauwkeurige stuurkruis dragen allemaal bij aan een realistische en meeslepende gameplay. Het duurzame ontwerp en de stevige bevestigingsopties zorgen ervoor dat het racestuur lang meegaat en stevig op zijn plaats blijft. Met het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur kun je de ultieme race-ervaring beleven en jezelf onderdompelen in je favoriete racegames.

Bekijk meer racesturen op bol.com

7.2Expert Score
Speedlink TRAILBLAZER Racestuur: De Ultieme Racegame Ervaring Het Speedlink TRAILBLAZER Racestuur is een gaming-stuurwiel dat zorgt voor de ultieme racegame ervaring op verschillende platforms, waaronder PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox, en Nintendo Switch. Met dit racestuur kun je volledig opgaan in je favoriete racegames en genieten van een realistische en meeslepende gameplay. In dit […]
Pluspunten
  • Uitstekende racegame ervaring
  • Eenvoudige installatie
  • Compatibel met PlayStation 3/4, Xbox One en PC
  • Verstelbare gas- en rempedalen
  • Sterke trillingseffecten voor realistisch spelgevoel
  • Precies digitaal stuurkruis
  • 12 vrij instelbare knoppen
  • Groot stuurbereik van 180°
  • Rubberen stuurwielbekleding voor maximale grip
  • Duurzaam en stevig ontwerp
- Minpunten
  • Geen Force Feedback
  • Micro-USB kabel niet meegeleverd voor Xbox One S/X en PlayStation 4 Slim/Pro gebruikers
  • Geen draadloze optie beschikbaar
  • Geen koppelpedaal
  • Handleiding alleen beschikbaar in het Engels
  • Geen standaard meegeleverd

Extra informatie

Specificaties: Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen

Merk

Speedlink

Plaatsing

Bureaublad

Game platform

PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox, Nintendo Switch

Draadloos

Nee

Diameter stuurwiel (cm)

28

Maximale draaihoek

180

Met racestuur voetpedalen

Ja

Met standaard

Nee

Met koppelpedaal

Nee

Talen container

en

Geschikt voor Game

DIRT Rally, Trackmania Turbo, Need for Speed Rivals, Gran Turismo Sport, Project Cars 2, F1 2017, Rocket League, Trials Rising, The Crew 2, F1 2018, F1 2019

Verpakkingsinhoud

Stuurwiel, pedalen, handleiding

Aanvullende functies

Racestuur + pedalen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

2619

MPN (Manufacturer Part Number)

INT-SL-250500-BK

Taal handleiding

Engels

Trilfunctie

Ja

Type aansluiting

USB 2.0

Type bevestiging

Zuignap

Type indicator

Standard edition

Type input/output

USB

Verpakking breedte (mm)

290

Verpakking hoogte (mm)

355

Verpakking lengte (mm)

274

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen - PS3, PS4, Xbox, Nintendo Switch & PC - Zwart
Laatste updates:
  • €55,99 - 27 februari 2024
  • €55,43 - 26 februari 2024
  • €55,99 - 8 februari 2024
  • €55,43 - 7 februari 2024
  • €51,40 - 6 februari 2024
  • €55,99 - 22 januari 2024
  • €54,99 - 17 januari 2024
  • €50,90 - 16 januari 2024
Sinds: 17 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €61,99 - 27 november 2023
  • Laagste prijs: €50,89 - 5 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Speedlink TRAILBLAZER Racestuur + Pedalen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart