SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Door de ventilatoren van de SpeedComfort Trio set verspreid je de warmte van je radiator of convector kachel gelijkmatig door je woonkamer. Daarnaast verwarm je de ruimte 2 keer zo snel. Doordat je de ruimte sneller verwarmt, bespaar je gas en brandt de ketel korter. Je schaft met deze Trio set 3 apparaten aan, waardoor je een kachel van minimaal 150 centimeter voorziet. Je bevestigt ze eenvoudig aan de binnenkant van je kachel met de magneetbevestiging. Na het installeren hoef je niks meer aan de ventilatoren te doen. Ze schakelen zichzelf namelijk aan en uit met de temperatuurgevoelige schakelaar.
Let op: je ontvangt bij de SpeedComfort Trio set één adapter. Je gebruikt de Trio set dus op één radiator van minimaal 150 centimeter.

 109,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set – Universeel - Geschikt voor standaard, smalle en enkelplaats radiatoren en convectoren – Magnetisch - €109,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set – Universeel - Geschikt voor standaard, smalle en enkelplaats radiatoren en convectoren – Magnetisch
Laatste updates:
  • €109,99 - 28 februari 2024
  • €112,00 - 24 februari 2024
  • €99,99 - 22 februari 2024
  • €109,99 - 21 februari 2024
  • €112,00 - 20 februari 2024
  • €99,00 - 19 februari 2024
  • €97,99 - 17 februari 2024
  • €99,00 - 16 februari 2024
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 3 september 2023
  • Laagste prijs: €97,99 - 17 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 00:21
SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set
SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set

 109,99

Beschrijving

SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set review

De Speedcomfort radiator ventilator is een gebruiksvriendelijke en duurzame keuze om woonruimtes snel te verwarmen. Met het eenvoudig te bevestigen apparaat en het verstelbare ontwerp is de ventilator eenvoudig uit te breiden voor gebruik in grotere en kleinere ruimtes. Bij het openen van de doos wordt de indrukwekkende aandacht voor duurzaamheid vanzelfsprekend. Er is slechts 15 minuten nodig om een heerlijk warme sfeer te creëren, waardoor de ventilator een geweldige oplossing is om langdurig energieverbruik te verminderen.

De Slimme radiator ventilator is ontworpen om de door radiatoren of convectoren gegenereerde warmte snel en gelijkmatig in de kamer te verdelen, waardoor het comfort wordt verhoogd. Een externe temperatuurgevoelige schakelaar zorgt ervoor dat de ventilatoren automatisch werken en naar behoefte worden in- en uitgeschakeld.

Voordelen van een radiator ventilator

SpeedComfort radiatorventilatoren zijn een Nederlands product waarmee u tot wel 22% kunt besparen op gasverbruik en toch een comfortabele temperatuur in uw kamer heeft. Ze brengen de warmte uit een radiator of convector versneld de ruimte in en verdelen deze gelijkmatig. Ook de aanvoertemperatuur van het water in de cv-installatie kan dankzij de SpeedComfort verlaagd worden. Als extra bonus is de stroomvoorziening verliesvrij, wat betekent dat wanneer de SpeedComfort niet in gebruik is, u geen elektriciteit verbruikt. Gemiddeld verbruikt de SpeedComfort minder dan € 0,16 aan stroom per jaar. 

Geschikt voor de meeste radiatoren en convectoren
Standaard radiatoren

De SpeedComforts dienen onderaan een radiatoor (meestal type 22 of 33) geplaatst te worden die een tussenruimte heeft van ruim 7 centimeter. De magnetische sleden zullen dan automatisch de aan de ijzeren plaat blijven hangen.

Smalle(re) radiatoren

Als de afstand tussen de platen van je radiatoren minder dan 7 cm is, verwijder dan eerst de magnetische geleiders uit de behuizing en bevestig ze opnieuw met de magneet naar boven gericht. De blokken tegenover de magnetische schuifregelaars zijn eenvoudig voor esthetiek en kunnen worden weggenomen. Ten slotte moet de SpeedComfort precies onder de radiator passen.

Enkelplaats radiatoren

Heb je een radiator met één plaat, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.

Convector of convectorput

Heb je een convector of convectorput, dan vind je daarvoor aan de onderkant van de behuizing vier pootjes. Die plaats je in de speciaal hiervoor beschikbare gaatjes, met het voetje in de lengterichting. Je kan de SpeedComfort zowel op, als onder het convectorblok plaatsen.

Radiator Ventilator van SpeedComfort

Bekijk alle radiator ventilatoren van SpeedComfort

Vind de beste thermostaat om nog meer geld te besparen

 

9Expert Score
Door de ventilatoren van de SpeedComfort Trio set verspreid je de warmte van je radiator of convector kachel gelijkmatig door je woonkamer. Daarnaast verwarm je de ruimte 2 keer zo snel. Doordat je de ruimte sneller verwarmt, bespaar je gas en brandt de ketel korter. Je schaft met deze Trio set 3 apparaten aan, waardoor je een kachel van minimaal 150 centimeter voorziet. Je bevestigt ze eenvoudig aan de binnenkant van je kachel met de magneetbevestiging. Na het installeren hoef je niks meer aan de ventilatoren te doen. Ze schakelen zichzelf namelijk aan en uit met de temperatuurgevoelige schakelaar.
Let op: je ontvangt bij de SpeedComfort Trio set één adapter. Je gebruikt de Trio set dus op één radiator van minimaal 150 centimeter.
Pluspunten
  • Radiator ventilator breng je een ruimte sneller op temperatuur
  • Bespaar gas en energie, doordat de ketel korter aanstaat
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Verstelbaar ontwerp

Extra informatie

Specificaties: SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set

Materiaal

Kunststof

Product lengte (cm)

34

Product breedte (cm)

7

Product hoogte (cm)

2,2

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

10

Gewicht (g)

528

Kleur

Wit

MPN (Manufacturer Part Number)

8719324414661

Taal handleiding

Nederlands

Type radiator onderdeel of accessoire

Radiator ventilator

Verpakking breedte (mm)

101

Verpakking hoogte (mm)

89

Verpakking lengte (mm)

398

Verpakkingsinhoud

Mono set, geschikt voor radiatoren en convectoren van 50 cm tot 70cm. 1x SpeedComfort 1x Adapter 12V, snoerlengte 1.80m 1x Externe thermostaatschakelaar met magneetbevestiging, kabellengte 0,60m

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set – Universeel - Geschikt voor standaard, smalle en enkelplaats radiatoren en convectoren – Magnetisch
Laatste updates:
  • €109,99 - 28 februari 2024
  • €112,00 - 24 februari 2024
  • €99,99 - 22 februari 2024
  • €109,99 - 21 februari 2024
  • €112,00 - 20 februari 2024
  • €99,00 - 19 februari 2024
  • €97,99 - 17 februari 2024
  • €99,00 - 16 februari 2024
Sinds: 2 september 2023
  • Hoogste prijs: €149,95 - 3 september 2023
  • Laagste prijs: €97,99 - 17 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart