SORARA Malmo Parasol 300 CM

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

 131,68

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SORARA® Malmo Parasol | 300 CM | Donkergrijs zweefparasol vaderdag cadeau - €131,68
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SORARA® Malmo Parasol | 300 CM | Donkergrijs zweefparasol vaderdag cadeau
Laatste updates:
  • €131,68 - 14 maart 2024
  • €125,00 - 2 maart 2024
  • €93,75 - 9 februari 2024
  • €125,00 - 1 februari 2024
Sinds: 1 februari 2024
  • Hoogste prijs: €131,68 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €93,75 - 9 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 02:14
SORARA Malmo Parasol 300 CM

 131,68

Beschrijving

De SORARA Malmo Parasol review: Een Vernieuwde Klassieker voor Ultieme Bescherming

Inleiding: De SORARA Malmo Parasol is een opvallende en moderne zweefparasol die een frisse draai geeft aan het traditionele ontwerp. Met een stevige stalen gepoedercoate structuur, biedt deze parasol niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar ook een unieke uitstraling. In dit uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken van de Malmo Parasol bespreken, evenals de voordelen van deze parasol voor jouw buitenruimte. Lees verder om te ontdekken waarom de SORARA Malmo Parasol een must-have is voor elke tuin- of terrasliefhebber.

Stijlvol en Functioneel Ontwerp

De SORARA Malmo Parasol combineert stijl en functionaliteit op een indrukwekkende manier. Het zweefontwerp zorgt voor een ruime en schaduwrijke plek zonder dat een hinderlijke parasolpaal in het midden van je ruimte staat. Met een hoogte-instelbaar mechanisme kun je eenvoudig de gewenste hoogte aanpassen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de parasol aan te passen aan je specifieke behoeften. Of je nu wilt ontspannen op een ligstoel of een tuintafel wilt beschermen, de Malmo Parasol past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Duurzame Materialen voor Langdurig Gebruik

De SORARA Malmo Parasol is gebouwd om lang mee te gaan. De stalen gepoedercoate structuur zorgt voor een solide basis en is bestand tegen de elementen, zoals wind en regen. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de bescherming en schoonheid van deze parasol zonder je zorgen te maken over vroegtijdige slijtage. Daarnaast biedt de 50+ UV-beschermingsoverkapping een effectieve barrière tegen schadelijke zonnestralen, waardoor je veilig en beschermd kunt genieten van je buitenruimte.

Veiligheid en Stabiliteit

Veiligheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een parasol, en de SORARA Malmo Parasol stelt niet teleur. De parasol is uitgerust met een veilige topvergrendeling, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de parasol stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens winderige omstandigheden. Om extra stabiliteit te bieden, raden wij aan om 4 zware tegels (50 x 50 cm) te gebruiken om de parasol stevig op zijn plek te houden. Deze tegels zijn niet inbegrepen bij de parasol, maar je hebt de mogelijkheid om ze direct bij je bestelling toe te voegen voor het ultieme gemak.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

De SORARA Malmo Parasol is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het montageproces is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. Met de duidelijke instructies kun je de parasol snel en moeiteloos opzetten, zodat je meer tijd kunt besteden aan ontspanning en genieten van je buitenruimte. Bovendien is het onderhoud van deze parasol minimaal. Het stalen frame is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en de UV-beschermingsoverkapping kan indien nodig worden gereinigd met milde zeep en water.

Bescherm jezelf met Sorara Parasoltegels

Om de stabiliteit van de SORARA Malmo Parasol te optimaliseren, raden wij aan om parasoltegels te gebruiken. Deze tegels zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij de parasol en bieden extra gewicht en stabiliteit. Sorara biedt de mogelijkheid om parasoltegels direct bij je bestelling toe te voegen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar geschikte tegels. Met de Sorara Parasoltegels ben je verzekerd van een stevige en stabiele parasol die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Conclusie

De SORARA Malmo Parasol is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele zweefparasol. Met zijn hoogte-instelbaar ontwerp, duurzame materialen, veiligheidskenmerken en eenvoudige installatie, biedt deze parasol de perfecte combinatie van gemak en comfort. Bescherm jezelf tegen schadelijke UV-stralen en geniet van een schaduwrijke buitenruimte met de SORARA Malmo Parasol. Vergeet niet om de Sorara Parasoltegels toe te voegen voor optimale stabiliteit. Maak van je buitenruimte een oase van ontspanning met deze prachtige zweefparasol. Bestel nu en ervaar de voordelen zelf!

Bekijk meer parasols op bol.com

Bekijk de beste mobiele airco’s

9.1Expert Score
De SORARA Malmo Parasol review: Een Vernieuwde Klassieker voor Ultieme Bescherming Inleiding: De SORARA Malmo Parasol is een opvallende en moderne zweefparasol die een frisse draai geeft aan het traditionele ontwerp. Met een stevige stalen gepoedercoate structuur, biedt deze parasol niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar ook een unieke uitstraling. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Stijlvol en functioneel zweefontwerp
  • Hoogte-instelbaar mechanisme voor flexibiliteit
  • Duurzame stalen gepoedercoate structuur voor langdurig gebruik
  • 50+ UV-beschermingsoverkapping voor optimale bescherming
  • Veilige topvergrendeling voor stabiliteit tijdens winderige omstandigheden
  • Eenvoudige installatie en onderhoud
  • Mogelijkheid om parasoltegels toe te voegen voor extra stabiliteit
- Minpunten
  • Parasoltegels niet inbegrepen bij de parasol, aparte aankoop vereist

Extra informatie

Specificaties: SORARA Malmo Parasol 300 CM

Hoogte instelbaar

Ja

Verstelbaar

Ja

Vorm

Rond

Diameter (cm)

300

Product hoogte (cm)

250

Product lengte (cm)

300

Product breedte (cm)

300

Gewicht (kg)

13.50

Verpakkingsinhoud

Hoofdproduct Parasol

Kleur

Grijs

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Bediening

Opendraaier

Diameter parasolstok (mm)

38

Geschikt voor kinderwagen

Nee

Geschikt voor strand

Nee

Inclusief beschermhoes

Nee

Inclusief parasolvoet

Nee

Kantelbaar

Ja

Materiaal parasoldoek

Polyester

Materiaal parasolstok

Staal

Met verlichting

Nee

Taal handleiding

Universeel

Type parasol

Zweefparasol

UV-bescherming

Ja

Verpakking breedte (cm)

28

Verpakking hoogte (cm)

15

Verpakking lengte (cm)

198

eWaste

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SORARA® Malmo Parasol | 300 CM | Donkergrijs zweefparasol vaderdag cadeau
Laatste updates:
  • €131,68 - 14 maart 2024
  • €125,00 - 2 maart 2024
  • €93,75 - 9 februari 2024
  • €125,00 - 1 februari 2024
Sinds: 1 februari 2024
  • Hoogste prijs: €131,68 - 14 maart 2024
  • Laagste prijs: €93,75 - 9 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SORARA Malmo Parasol 300 CM”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart