Sony Xperia 5 IV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.
  • Bij coolblue.nl kun je Sony Xperia 5 IV Zwart kopen voor slechts €1.029,00
  • De laagste prijs van Sony Xperia 5 IV Zwart werd verkregen op 29 februari 2024 19:53.

 1.029,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sony Xperia 5 IV Zwart - €1.029,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony Xperia 5 IV Zwart
Laatste updates:
  • €1.029,00 - 22 januari 2024
  • €935,00 - 6 december 2023
  • €1.029,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.029,00 - 16 november 2023
  • Laagste prijs: €935,00 - 6 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 19:53

Beschrijving

Sony Xperia 5 IV: Een Uitgebreide Review van de Krachtige Compacte Smartphone

Wil je genieten van de nieuwste technologieën en functies in een compact ontwerp? Zoek niet verder, want de Sony Xperia 5 IV biedt alles wat je zoekt. Deze smartphone combineert 5G-snelheid, indrukwekkende prestaties, een uitstekende batterijduur en geavanceerde camera-, scherm- en geluidstechnologieën. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Sony Xperia 5 IV bespreken, inclusief de accu, camera, display, speakers, kenmerken, prestaties, bouwkwaliteit, hardware, software, doelgroep en een conclusie. Lees verder om alle details te ontdekken over deze krachtige compacte smartphone.

Accu: Langdurige Batterijduur voor Ononderbroken Gebruik

Een van de belangrijkste kenmerken van de Sony Xperia 5 IV is de grote batterij van 5000 mAh. Deze batterij zorgt voor een langere batterijduur, zodat je de hele dag door kunt blijven genieten van je smartphone zonder je zorgen te maken over opladen. Zelfs bij intensief gebruik biedt de Xperia 5 IV voldoende vermogen om je content te blijven maken. En als je toch snel wilt opladen, kun je in slechts 30 minuten tot wel 50% opladen met de XZQ-UC1 oplader. Bovendien is de Xperia 5 IV waterbestendig en beschermd tegen stof volgens IP65/68, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over waterschade tijdens dagelijks gebruik.

Camera: Creatieve Mogelijkheden met Drie Lenzen

De Sony Xperia 5 IV stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten dankzij de keuze uit drie lenzen. Alle drie de lenzen bieden video-opnamen in 4K HDR 120 fps, eye-autofocus en object tracking. Met de vloeiende zoomfunctie kun je tijdens het maken van video-opnamen de brandpuntsafstand aanpassen zonder verlies van beeldkwaliteit. De eye-autofocusfunctie detecteert de ogen van je onderwerp en zorgt ervoor dat ze altijd scherp blijven, zelfs als ze bewegen. Met de camera van de Xperia 5 IV leg je moeiteloos prachtige foto’s en video’s vast.

Display: Levendige Beelden op een 6.1-inch OLED Scherm

Het display van de Sony Xperia 5 IV is een lust voor het oog. Met een schermformaat van 6.1 inch en een OLED-paneel geniet je van levendige kleuren, diepe zwarttinten en een indrukwekkend contrast. De schermresolutie van 1080 x 2520 zorgt voor scherpe details en een heldere weergave. Bovendien is het 21:9-breedbeeldformaat ideaal voor het bekijken van films en het spelen van games, omdat je een breder beeld van de actie krijgt. Met de L-ꝩ raiser (Low gamma raiser) functie worden beelddetails in donkere gebieden verbeterd en kun je de witbalans aanpassen voor een betere zichtbaarheid.

Speakers: Meeslepend Geluid met 360 Reality Audio

De Xperia 5 IV biedt een uitstekende geluidservaring, zowel via bedrade of draadloze koptelefoons als via de ingebouwde full-stage stereospeakers. Met hi-res audio geniet je van muziek met het volledige geluidsbereik en alle details zoals de artiesten het hebben bedoeld. Met Sony’s audiocoderingstechnologie LDAC kun je ook draadloos van hi-res audio genieten, met een audiokwaliteit die dicht in de buurt komt van een bekabelde verbinding. Daarnaast zorgt 360 Reality Audio voor een meeslepende en realistische geluidservaring, zowel bij lokale geluidsbestanden als bij streamingdiensten.

Kenmerken: Waterbestendigheid, 5G-connectiviteit en Meer

Naast de eerder genoemde kenmerken, heeft de Sony Xperia 5 IV nog meer te bieden. Het toestel is waterbestendig en stofdicht volgens de IP65/68-normen, waardoor het bestand is tegen alledaagse situaties. Met de 5G-connectiviteit profiteer je van ultrasnelle downloadsnelheden en een betrouwbare verbinding. Bovendien heeft de Xperia 5 IV een 3.5mm audio jack, zodat je je favoriete bedrade koptelefoon kunt aansluiten zonder dat je een adapter nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat de oplader en kabel niet worden meegeleverd in de doos, dus je moet mogelijk een aparte oplader aanschaffen.

Prestaties: Krachtige Hardware en Soepele Software

Onder de motorkap van de Sony Xperia 5 IV vinden we het Snapdragon® 8 Gen 1 mobiele platform, dat zorgt voor baanbrekende prestaties en innovatie op het gebied van AI, gaming en connectiviteit. Met een octa-core processor en 8 GB RAM-geheugen is de Xperia 5 IV in staat om zelfs de meest veeleisende taken en apps soepel uit te voeren. Het interne opslaggeheugen van 128 GB biedt voldoende ruimte voor al je foto’s, video’s en apps. Bovendien kun je het geheugen uitbreiden met een externe microSD-kaart tot wel 1 TB, zodat je nooit zonder opslagruimte komt te zitten.

Bouwkwaliteit: Duurzaamheid en Stijlvol Design

Sony staat bekend om zijn hoogwaardige bouwkwaliteit, en de Xperia 5 IV is daarop geen uitzondering. Met Corning® Gorilla® Glass Victus aan zowel de voor- als achterkant is de smartphone beschermd tegen krassen en stoten. Het compacte ontwerp van de Xperia 5 IV maakt het gemakkelijk om met één hand te bedienen, wat vooral handig is voor mensen die de voorkeur geven aan een handzame smartphone. Het strakke en stijlvolle design van de Xperia 5 IV zal zeker de aandacht trekken.

Software: Android 12 en Langdurige Ondersteuning

De Sony Xperia 5 IV wordt geleverd met het Android 12-besturingssysteem, waardoor je kunt genieten van de nieuwste functies en verbeteringen van Google. Daarnaast staat Sony bekend om zijn langdurige ondersteuning van software-updates, dus je kunt erop vertrouwen dat je Xperia 5 IV regelmatig beveiligings- en systeemupdates zal ontvangen. Dit zorgt voor een veilige en up-to-date smartphone-ervaring.

Voor Wie Is de Sony Xperia 5 IV?

De Sony Xperia 5 IV is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige smartphone met geavanceerde functies in een compact formaat. Het 21:9-breedbeeldformaat is perfect voor multimedia-liefhebbers en gamers die een meeslepende kijkervaring willen. De uitstekende camera’s en geluidsweergave maken de Xperia 5 IV ook geschikt voor mensen die graag foto’s maken, video’s opnemen en naar hoogwaardige muziek luisteren. Met zijn duurzame bouwkwaliteit en langdurige software-ondersteuning is de Xperia 5 IV een goede investering voor de toekomst.

Conclusie: Een Krachtige Compacte Smartphone

Al met al is de Sony Xperia 5 IV een indrukwekkende smartphone die krachtige prestaties, geavanceerde camera- en geluidstechnologieën, een langdurige batterijduur en een compact ontwerp combineert. Het toestel biedt een uitstekende gebruikerservaring voor multimedia, gaming, fotografie en muziek. Met waterbestendigheid, 5G-connectiviteit en een stijlvol design is de Xperia 5 IV een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en handzame smartphone. Kortom, de Sony Xperia 5 IV biedt de beste functies en prestaties in een compact formaat.

Bekijk meer smartphones op bol.com

Bekijk de beste gps koffer trackers voor smartphone

8.6Expert Score
Sony Xperia 5 IV: Een Uitgebreide Review van de Krachtige Compacte Smartphone Wil je genieten van de nieuwste technologieën en functies in een compact ontwerp? Zoek niet verder, want de Sony Xperia 5 IV biedt alles wat je zoekt. Deze smartphone combineert 5G-snelheid, indrukwekkende prestaties, een uitstekende batterijduur en geavanceerde camera-, scherm- en geluidstechnologieën. In […]
Pluspunten
  • Langdurige batterijduur
  • Geavanceerde camera's met 4K HDR-opnamemogelijkheden
  • Levendig 6.1-inch OLED-scherm
  • Meeslepend geluid met 360 Reality Audio
  • Waterbestendig en stofdicht volgens IP65/68
  • 5G-connectiviteit voor ultrasnelle downloadsnelheden
  • Hoogwaardige bouwkwaliteit met Corning Gorilla Glass Victus
  • Krachtige hardware en soepele prestaties
  • Uitgebreide opslagcapaciteit met mogelijkheid tot uitbreiding
  • Langdurige software-ondersteuning en Android 12-besturingssysteem
- Minpunten
  • Oplader en kabel worden niet meegeleverd in de doos
  • Vereist aparte aanschaf van accessoires zoals een oplader

Extra informatie

Specificaties: Sony Xperia 5 IV

Merk

Sony

Model

8 Gen 1

MPN (Manufacturer Part Number)

XQCQ54C0B.EEAC

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Standaard

CE markering

Zichtbaar

Kleur

Zwart

Gewicht (g)

300

Soort SIMkaart

Nano SIM

Dual-sim

Ja

Operatingsysteem

Android 12

Scherm afmetingen (in)

6.1

Beeldschermresolutie

1080 x 2520

Type scherm

OLED

Opslagcapaciteit (GB)

128

Extern geheugenslot

Y

Maximum card capaciteit (TB)

1

Aantal pixels frontcamera (Megapixel)

12

Megapixels (Megapixel)

12

Aantal camera's achterzijde

3

Aantal camera's voorzijde

1

Processor configuratie

Octa core (8)

RAM geheugen (MB)

8

Accu/batterij capaciteit in mAh (mAh)

5000

Draadloos opladen

Ja

Inclusief vingerafdrukscanner

Ja

Vouwbaar scherm

Nee

WIFI

Ja

Communicatie standard (G)

5

GPS

Ja

A-GPS

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.2

Inclusief NFC

Ja

Type input/output

USB-C

Productconditie

Nieuw (niet refurbished)

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Frequentie beveiligingsupdates

Eens per kwartaal

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

92

Verpakking hoogte (mm)

33

Verpakking lengte (mm)

191

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sony Xperia 5 IV Zwart
Laatste updates:
  • €1.029,00 - 22 januari 2024
  • €935,00 - 6 december 2023
  • €1.029,00 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.029,00 - 16 november 2023
  • Laagste prijs: €935,00 - 6 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sony Xperia 5 IV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart