Sony SRS-XP700 – Bluetooth Partybox

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Expert, Ep.
  • Bij proshop.nl kun je Sony SRS-XP700 kopen voor slechts €400,95 , wat 24% lager is dan de prijs opEp (€529,00).
  • De laagste prijs van Sony SRS-XP700 bluetooth party speaker werd verkregen op 19 april 2024 06:02.

 400,95

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sony SRS-XP700 - €400,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony SRS-XP700
Laatste updates:
  • €400,95 - 19 april 2024
  • €400,97 - 18 maart 2024
  • €424,01 - 17 maart 2024
  • €455,96 - 13 maart 2024
  • €400,97 - 23 februari 2024
  • €321,42 - 9 februari 2024
  • €321,84 - 8 februari 2024
  • €320,98 - 7 februari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €455,96 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €320,98 - 7 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:02
Sony SRS-XP700 – Bluetooth Partybox
Sony SRS-XP700 – Bluetooth Partybox

 400,95

Beschrijving

Sony SRS-XP700 review: Krachtig Geluid en Duurzaamheid in een Draagbare Bluetooth Party Speaker

De Sony SRS-XP700 is een indrukwekkende draagbare Bluetooth party speaker die een krachtig geluid produceert. Met zijn robuuste ontwerp en uitstekende prestaties is deze speaker perfect voor feestjes en buitengebruik. In dit artikel bespreken we de verschillende functies en voordelen van de Sony SRS-XP700, inclusief zijn geluidskwaliteit, duurzaamheid, verlichtingsopties en connectiviteit.

Krachtig en Omnidirectioneel Geluid

De Sony SRS-XP700 levert een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de aanwezigheid van tweeters aan de voor- en achterkant, evenals een X-Balanced Speaker Unit. Dit zorgt voor omnidirectioneel geluid dat een krachtige en diepe bas combineert met heldere tonen. Als je een nog intensere bas wenst, kan de MEGA BASS-functie worden geactiveerd, waardoor het basgeluid nog dieper en krachtiger wordt. Met deze speaker kun je dus genieten van je favoriete muziek met een indrukwekkende audiokwaliteit.

Ervaar Live Muziek

Met de Sony SRS-XP700 kun je de unieke sfeer van live muziek ervaren. De speciale LIVE SOUND-functie stelt je in staat om deze sfeer te reproduceren en je favoriete liveconcerten steeds opnieuw te beleven. Of je nu thuis bent of in de buitenlucht, deze speaker brengt je dichter bij de live muziekervaring.

Instelbare Sfeerverlichting

Een feestje is niet compleet zonder de juiste sfeerverlichting. De Sony SRS-XP700 is uitgerust met een nieuwe verlichtingsoptie waarmee je kunt kiezen uit verschillende patronen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knipperend effect om je feestjes extra energie te geven, of voor rustgevende kleuren voor een ontspannen avond thuis. Je kunt de geluidsinstellingen optimaliseren, je muziek bedienen, verlichtingspatronen kiezen en je apparaten beheren via de Sony | Music Center-app op je telefoon. Met deze verlichtingsmogelijkheden kun je de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Karaoke en Gitaarversterker

Voor degenen die van karaoke houden, biedt de Sony SRS-XP700 de perfecte oplossing. Je kunt een microfoon aansluiten en meezingen met je favoriete nummers. Maar dat is niet alles – met de twee ingangen kun je ook een gitaar aansluiten en de speaker als versterker gebruiken. Of je nu een karaokefeestje wilt houden of je gitaarvaardigheden wilt laten zien, deze speaker biedt veelzijdige opties voor muzikale entertainment.

Koppelbare Speakers voor een Groter Geluid

Met de Party Connect-functie van de Sony SRS-XP700 kun je tot wel 100 compatibele speakers koppelen. Hiermee kun je de muziek en verlichting synchroniseren voor een krachtig effect. Of je nu een groot feest geeft of gewoon een indrukwekkend geluid wilt in je buitenruimte, de Party Connect-functie zorgt ervoor dat je muziek overal te horen is.

Duurzaam en Waterbestendig

De Sony SRS-XP700 is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen verschillende omstandigheden. Met een spatwaterdichte behuizing volgens de IPX4-norm kun je deze speaker gebruiken zonder je zorgen te maken over regen of spatten. De batterij gaat tot wel 25 uur mee, zodat je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek. Bovendien kun je de speaker snel opladen – slechts 10 minuten opladen geeft je al 3 uur afspeeltijd. Met de Sony SRS-XP700 ben je altijd klaar voor langdurig en zorgeloos muziekplezier.

Conclusie

De Sony SRS-XP700 is een draagbare Bluetooth party speaker die een krachtig en omnidirectioneel geluid produceert. Met zijn duurzame en waterbestendige ontwerp is deze speaker perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Met functies zoals instelbare sfeerverlichting, karaoke- en gitaarversterkeropties en de mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen, biedt de Sony SRS-XP700 een complete entertainmentervaring. Of je nu een feestje geeft, een live muziekervaring wilt beleven of gewoon wilt genieten van je favoriete nummers, deze speaker staat voor je klaar. Ervaar de kracht en kwaliteit van de Sony SRS-XP700 en maak van elk moment een muzikaal hoogtepunt.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.4Expert Score
Sony SRS-XP700 review: Krachtig Geluid en Duurzaamheid in een Draagbare Bluetooth Party Speaker De Sony SRS-XP700 is een indrukwekkende draagbare Bluetooth party speaker die een krachtig geluid produceert. Met zijn robuuste ontwerp en uitstekende prestaties is deze speaker perfect voor feestjes en buitengebruik. In dit artikel bespreken we de verschillende functies en voordelen van de […]
Pluspunten
  • Krachtig en omnidirectioneel geluid met tweeters aan de voor- en achterkant
  • Ervaar de sfeer van live muziek met de LIVE SOUND-functie
  • Instelbare sfeerverlichting voor de perfecte feeststemming
  • Mogelijkheid om karaoke te zingen en een gitaar aan te sluiten
  • Party Connect-functie voor het koppelen van meerdere speakers
  • Duurzaam en waterbestendig ontwerp volgens IPX4-norm
  • Lange batterijduur van 25 uur en snelladen in 10 minuten
- Minpunten
  • Relatief zwaar in gewicht (16,9 kg)
  • Vereist het gebruik van de Sony | Music Center-app voor volledige controle en functionaliteit

Extra informatie

Specificaties: Sony SRS-XP700 – Bluetooth Partybox

Merk

Sony

Model

SRS-XP700

MPN (Manufacturer Part Number)

SRSXP700B.CEL

Kleur

Zwart

Product gewicht (kg)

16.9

Geluidsweergave

Stereo, Surround

Koppelbaar

Ja

Koppelbaar met aantal speakers

100

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

NFC

Ja

Streaming opties

Geen streamingoptie

Inclusief belfunctie

Nee

Afstandsbediening

Nee

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Bediening via mobiele app

Ja

Maximale batterijduur (uur)

25

Met powerbankfunctie

Ja

IP-certificering

IP04 (Geen bescherming tegen aanraking en plensdicht)

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Met verlichting

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x Sony SRS-XP700 Partybox 1 x Handleiding 1 x AC Adapter 1 x AC netsnoer 1x Referentie gids

Gewicht (g)

20000

Verpakking breedte (mm)

750

Verpakking hoogte (mm)

407

Verpakking lengte (mm)

425

Taal handleiding

Universeel

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere val- en waterschade

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Party Speaker

Ja

Product breedte (mm)

313

Product hoogte (mm)

693

Product lengte (mm)

367

Voedingstype

Accu

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sony SRS-XP700
Laatste updates:
  • €400,95 - 19 april 2024
  • €400,97 - 18 maart 2024
  • €424,01 - 17 maart 2024
  • €455,96 - 13 maart 2024
  • €400,97 - 23 februari 2024
  • €321,42 - 9 februari 2024
  • €321,84 - 8 februari 2024
  • €320,98 - 7 februari 2024
Sinds: 22 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €455,96 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €320,98 - 7 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sony SRS-XP700 – Bluetooth Partybox”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart