Sony INZONE M3 – Full HD 240Hz – Gaming Monitor

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Sony INZONE M3 - Full HD 240Hz - Gaming Monitor - 27 inch - 2022 kopen voor slechts €359,99
  • De laagste prijs van Sony INZONE M3 - Full HD 240Hz - Gaming Monitor - 27 inch - 2022 werd verkregen op 20 april 2024 03:31.

 359,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sony INZONE M3 - Full HD 240Hz - Gaming Monitor - 27 inch - 2022 - €359,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony INZONE M3 - Full HD 240Hz - Gaming Monitor - 27 inch - 2022
Laatste updates:
  • €359,99 - 13 april 2024
  • €467,99 - 12 april 2024
  • €461,99 - 10 april 2024
  • €314,00 - 5 april 2024
  • €329,00 - 28 maart 2024
  • €459,99 - 23 maart 2024
  • €460,99 - 29 februari 2024
  • €469,99 - 23 februari 2024
Sinds: 24 november 2023
  • Hoogste prijs: €688,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €314,00 - 5 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:31
Sony INZONE M3 – Full HD 240Hz – Gaming Monitor
Sony INZONE M3 – Full HD 240Hz – Gaming Monitor

 359,99

Beschrijving

Sony INZONE M3 Gaming Monitor: Een Diepgaande Review van 1000 Woorden

Sony, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de elektronica-industrie, heeft wederom indruk gemaakt met de introductie van de Sony INZONE M3 Gaming Monitor. Met een schermgrootte van 27 inch en een indrukwekkende resolutie van 1980 x 1080 pixels biedt deze monitor een scherp en helder beeld dat je volledig onderdompelt in je favoriete games. Het meest opvallende kenmerk is echter de 240Hz verversingssnelheid in combinatie met een razendsnelle 1 milliseconde responstijd. Dit resulteert in een supervloeiende gaming-ervaring zonder ghosting of onscherpte, waardoor gamers van elk niveau hun prestaties naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Full HD met Levendige Kleuren

De Sony INZONE M3 staat garant voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Met meer dan een miljard kleuren die het scherm sieren, worden games tot leven gebracht met rijke en levendige tinten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het brede kleurengamma dat meer dan 95% van het DCI-P3-spectrum beslaat, wat resulteert in realistische kleurweergave en diepere schakeringen. Bovendien is de monitor HDR™ 600-gecertificeerd, wat betekent dat je kunt genieten van piekhelderheid en een verbeterd contrast voor een meeslepende kijkervaring.

Een Design voor de Gaming Levensstijl

De Sony INZONE M3 is niet alleen indrukwekkend qua prestaties, maar ook qua ontwerp. De monitor is ontworpen met flexibiliteit en aanpasbaarheid in gedachten. De unieke driepootstandaard, die slank en laaggeplaatst is, biedt niet alleen stabiliteit, maar maakt het ook mogelijk om je toetsenbord en muis onder het scherm te plaatsen, waardoor je een ergonomische speelomgeving creëert. De monitor kan in hoogte worden aangepast en gekanteld voor maximaal comfort. Bovendien zorgt de aanpasbare achtergrondverlichting voor een extra vleugje sfeer die je kunt afstemmen op je game of stemming.

Optimalisatie voor PS5 Gaming

Voor degenen die graag gamen op de PlayStation®5, is de Sony INZONE M3 de perfecte metgezel. Met functies zoals Auto HDR Tone Mapping, die cruciale details onthult in zowel de donkerste als helderste delen van het scherm, en automatische optimalisatie van HDP-instellingen, ben je verzekerd van een meeslepende en hoogwaardige gaming-ervaring. De monitor herkent zelfs het type inhoud dat wordt weergegeven en past de instellingen dienovereenkomstig aan, of het nu gaat om gamen of het bekijken van films.

Gaming Assistentie en Functionaliteiten

De Sony INZONE M3 blijft niet achter als het gaat om gaming assistentie. Met speciale modi zoals de FPS Game Picture Mode, Black Equalizer en Crosshair-functie, kun je je gamingprestaties naar een hoger niveau tillen. De FPS Game Picture Mode verbetert de zichtbaarheid van vijanden door helderheid en contrast aan te passen, terwijl de Black Equalizer zorgt voor meer detail in donkere omgevingen. De Crosshair-functie verbetert je nauwkeurigheid bij het richten. Een framerate-teller is ook beschikbaar om ervoor te zorgen dat je games soepel en zonder haperingen verlopen.

INZONE HUB Software voor Maximale Controle

De INZONE HUB software voor pc biedt een centrale plek om de INZONE M3 en zelfs de INZONE-headset (apart verkrijgbaar) te beheren. Met deze software kun je eenvoudig monitorinstellingen aanpassen met slechts een paar muisklikken. Je kunt ook specifieke beeldmodi en geluidsprofielen toewijzen aan verschillende pc-toepassingen en games, waardoor je een gepersonaliseerde ervaring krijgt die naadloos aansluit bij je speelstijl.

Connectiviteit en Veelzijdigheid

De Sony INZONE M3 biedt een scala aan aansluitingsmogelijkheden, waaronder 2 HDMI 2.1 poorten, 1 DisplayPort, 1 DVI-D HDCP, 1 USB-C-poort en een USB-hub. Een opvallende functie is de Auto KVM Switch, waarmee je moeiteloos kunt schakelen tussen een gaming pc en laptop. Hierdoor blijf je altijd klaar om te gamen, ongeacht het apparaat dat je wilt gebruiken. Bovendien zorgt de USB Type-C-poort voor gemakkelijke overdracht van data en videosignalen tussen je laptop en de monitor.

Conclusie: De ultieme Gaming Monitor

In conclusie is de Sony INZONE M3 Gaming Monitor een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment gaming monitors. Met zijn Full HD-resolutie, 240Hz verversingssnelheid en 1ms responstijd biedt het een vloeiende en responsieve gaming-ervaring. Het brede kleurengamma, HDR-certificering en aanpasbaarheid van het ontwerp maken het een uitstekende keuze voor serieuze gamers die op zoek zijn naar prestaties en esthetiek. Met exclusieve PS5-functies, gaming assistentie en handige software, is deze monitor ontworpen om aan de behoeften van moderne gamers te voldoen. Of je nu een professionele esports-speler bent of gewoon van games houdt, de Sony INZONE M3 staat klaar om je gamingervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

9Expert Score
Sony INZONE M3 Gaming Monitor: Een Diepgaande Review van 1000 Woorden Sony, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de elektronica-industrie, heeft wederom indruk gemaakt met de introductie van de Sony INZONE M3 Gaming Monitor. Met een schermgrootte van 27 inch en een indrukwekkende resolutie van 1980 x 1080 pixels biedt deze […]
Pluspunten
  • Scherp en helder beeld met 27 inch Full HD-scherm.
  • Verbluffende 240Hz verversingssnelheid voor supervloeiende gameplay.
  • Slechts 1 milliseconde responstijd elimineert ghosting en onscherpte.
  • Breed kleurengamma met meer dan een miljard kleuren voor levensechte beelden.
  • HDR™ 600-certificering voor indrukwekkende piekhelderheid en contrast.
  • Aanpasbaar design met ergonomische driepootstandaard en achtergrondverlichting.
  • Exclusieve PS5-functies en automatische optimalisatie voor de ultieme console-ervaring.
- Minpunten
  • Geen 4K beeldkwaliteit beschikbaar.
  • Beperkte G-Sync-compatibiliteit.

Extra informatie

Specificaties: Sony INZONE M3 – Full HD 240Hz – Gaming Monitor

Schermgrootte (Inch)

27

Beeldschermresolutie

1980 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Screen technologie

IPS

Luidsprekers

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Draaibaar scherm

Nee

Kantelbaar

Ja

90 graden kantelbaar

Nee

Ingebouwde webcam

Nee

Touchscreen

Nee

Verpakkingsinhoud

AC Power Adapter, AC-stroomkabel, Installatiehandleiding, Handleiding, Fabrieksrapport kleurkalibratie, Garantie kaart, INZONE-sticker enz.

Gebruiker segment

Gaming

HDMI

2

DisplayPort

1

VGA poort

Geen

DVI-D HDCP

1

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

Aantal USB-C poorten

1

USB hub

Ja

VESA maat

VESA 100mm x 100mm

Aantal HDMI 2.1 poorten

2

Aantal HDMI 1.4 poorten

1

Thunderbolt

Geen

Scherm responstijd (milliseconde)

1

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

240

FreeSync

Ja

Freesync Premium

Ja

G-Sync

Nee

G-Sync compatible

Nee

G-Sync Ultimate

Nee

DCI P-3 Kleurdekking

95%-99%

sRGB

99%

AdobeRGB

99%

Contrast ratio

1000:1

Blauw licht filter

Nee

Helderheid

400

Automatische helderheid

Nee

HDR

Ja

Type HDR

HDR 10

Kijkhoek

178

Product breedte (cm)

24.90

Product hoogte (cm)

47.90

Product lengte (cm)

61.50

Afmetingen zonder voet

61.5 x 36.3 x 7.3 cm

Kabelmanagement

Ja

Curved

Nee

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Vermogen (W)

139

Merk

Sony

Introductie

2022

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Verpakking lengte (mm)

700

Verpakking breedte (mm)

230

Verpakking hoogte (mm)

460

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

CE markering

Zichtbaar

Draagbaar

Nee

Gewicht (g)

10000

Ingebouwde accu

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

SDMF27M30AEP

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sony INZONE M3 - Full HD 240Hz - Gaming Monitor - 27 inch - 2022
Laatste updates:
  • €359,99 - 13 april 2024
  • €467,99 - 12 april 2024
  • €461,99 - 10 april 2024
  • €314,00 - 5 april 2024
  • €329,00 - 28 maart 2024
  • €459,99 - 23 maart 2024
  • €460,99 - 29 februari 2024
  • €469,99 - 23 februari 2024
Sinds: 24 november 2023
  • Hoogste prijs: €688,99 - 26 november 2023
  • Laagste prijs: €314,00 - 5 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sony INZONE M3 – Full HD 240Hz – Gaming Monitor”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart