Sony Bravia XR-65A80L – 65 inch – 4K OLED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Sony Bravia XR-65A80L - 65 inch - 4K OLED - 2023 kopen voor slechts €2.199,00 , wat 23% lager is dan de prijs opConrad (€2.869,00).
  • De laagste prijs van Sony XR65A80LAEP OLED-TV 165.1 cm 65 inch Energielabel F (A - G) CI+*, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, Smart TV, UHD, WiFi Zilver werd verkregen op 19 mei 2024 19:34.

 2.199,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sony Bravia XR-65A80L - 65 inch - 4K OLED - 2023 - €2.199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony Bravia XR-65A80L - 65 inch - 4K OLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.199,00 - 29 april 2024
  • €2.099,00 - 22 april 2024
  • €2.199,00 - 18 maart 2024
  • €2.299,00 - 16 maart 2024
  • €2.199,00 - 22 februari 2024
  • €2.299,00 - 13 februari 2024
  • €2.599,00 - 7 februari 2024
  • €2.399,00 - 6 februari 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €2.699,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €1.982,00 - 24 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:42
Sony Bravia XR-65A80L – 65 inch – 4K OLED
Sony Bravia XR-65A80L – 65 inch – 4K OLED

 2.199,00

Beschrijving

Sony Bravia XR-65A80L Review: Een Diepzwarte Kijkervaring

De Sony Bravia XR-65A80L is een geavanceerde 65-inch OLED-tv die indruk maakt met zijn verbluffende beeldkwaliteit en innovatieve functies. Met de Cognitive Processor XR en XR OLED Contrast Pro levert deze televisie diepzwarte beelden met heldere sprankelende highlights, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de plus- en minpunten van de Sony Bravia XR-65A80L en ontdekken we waarom deze tv perfect is voor zowel filmliefhebbers als gamers.

Pluspunten van de Sony Bravia XR-65A80L

Bravia XR OLED voor diepzwarte beelden met helder sprankelende highlights

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sony Bravia XR-65A80L is het gebruik van Bravia XR OLED-technologie. Hiermee worden diepzwarte beelden gecreëerd met uitzonderlijke helderheid en contrast. Of je nu geniet van een donkere scène in een film of een felverlichte sportwedstrijd bekijkt, deze tv levert altijd verbluffende beelden met ongelooflijke detailnauwkeurigheid.

Met Acoustic Surface Audio+ komt het geluid direct vanuit de juiste plek

De Sony Bravia XR-65A80L maakt gebruik van Acoustic Surface Audio+ om een meeslepend geluid te leveren. Het unieke aspect van dit audiosysteem is dat het geluid direct uit het scherm zelf komt, waardoor de audio perfect is afgestemd op de actie op het scherm. Hierdoor krijg je een veel meeslependere audio-ervaring dan bij conventionele tv’s waarbij het geluid vanuit de onderkant van het scherm komt.

Perfect voor gamen met PlayStation 5

Voor gamers is de Sony Bravia XR-65A80L een uitstekende keuze, vooral als je een PlayStation 5 hebt. De tv wordt geleverd met exclusieve PS5-functies, waaronder Auto HDR Mapping en HDMI 2.1-ondersteuning. Auto HDR Mapping optimaliseert de HDR-instellingen voor je tv, terwijl HDMI 2.1 zorgt voor vloeiende en heldere bewegingen voor responsieve gameplay. Het is duidelijk dat deze tv is ontworpen met gamers in gedachten.

Minpunten van de Sony Bravia XR-65A80L

De televisie heeft geen draaibare voet

Een van de weinige nadelen van de Sony Bravia XR-65A80L is dat deze geen draaibare voet heeft. Dit betekent dat je de tv niet eenvoudig kunt draaien om de kijkhoek aan te passen. Als je een flexibele opstelling wilt, moet je mogelijk een aparte tv-standaard of muurbeugel aanschaffen.

Beeldkwaliteit die indruk maakt

Het scherm van de Sony Bravia XR-65A80L is absoluut indrukwekkend. Met behulp van de Cognitive Processor XR wordt de beeldkwaliteit geoptimaliseerd voor ongelooflijk realisme. Het OLED-scherm levert pure zwarttinten, hoge helderheid en uitzonderlijk contrast met XR OLED Contrast Pro. Dit betekent dat je elk detail kunt zien, zelfs in overbelichte en donkere schaduwgebieden. Of je nu geniet van films, series of gaming, deze tv maakt altijd indruk met zijn beeldkwaliteit.

Levensechte kleuren en aanpassing aan je kijkpositie

Een ander opvallend kenmerk van de Sony Bravia XR-65A80L is het vermogen om meer dan een miljard kleuren weer te geven. Dit resulteert in levensechte, subtiele kleurverschillen die elke scène tot leven brengen. De tv past ook automatisch de helderheid aan op basis van je kijkpositie dankzij de BRAVIA CAM-technologie. Hierdoor krijg je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit, ongeacht waar je in de kamer zit.

Indrukwekkend geluid met Acoustic Surface Audio+

Het geluid van de Sony Bravia XR-65A80L is net zo indrukwekkend als het beeld. Het scherm trilt, waardoor elk deel ervan in een speaker wordt getransformeerd. Hierdoor krijg je krachtige akoestiek die perfect synchroon loopt met het beeld op het scherm. Het geluid komt direct vanuit de juiste plek in de scène, wat zorgt voor een meeslepende audio-ervaring. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van tv’s waarbij het geluid vanuit de onderkant van het scherm komt.

Gamingopties voor PlayStation 5

Als je een PlayStation 5 hebt, zul je de speciale gamingopties van de Sony Bravia XR-65A80L waarderen. De tv wordt geleverd met ‘Exclusief voor BRAVIA’ PS5-functies, waaronder Auto HDR Mapping en HDMI 2.1-ondersteuning. Met Auto HDR Mapping worden de HDR-instellingen geoptimaliseerd voor je tv, zodat je zelfs in scènes met hoog contrast de cruciale details en kleuren kunt zien. HDMI 2.1 zorgt voor een vloeiende en heldere gameplay met een hoge vernieuwingsfrequentie en een automatische lage-latentiemodus. Dit maakt gamen op de Sony Bravia XR-65A80L een plezierige ervaring.

Inclusieve Content met de Bravia Core

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Sony Bravia XR-65A80L is de inclusieve content met de Bravia Core streaming service. Bij aankoop van deze tv krijg je 24 maanden gratis streaming en 10 credits voor premium films. Hierdoor kun je genieten van hoogwaardige content, waaronder Pure Stream en IMAX Enhanced Sony Pictures Entertainment-films, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Dit voegt zeker waarde toe aan de algehele tv-ervaring.

Ecologisch Verantwoord

Tot slot, de Sony Bravia XR-65A80L heeft ook een ecologische insteek. Met het nieuwe ECO Dashboard kun je eenvoudig je energieverbruik regelen. Door eco-vriendelijke instellingen te activeren, kun je virtueel “bomen” laten groeien op het dashboard, wat een leuke manier is om bewust om te gaan met energiegebruik.

Conclusie

De Sony Bravia XR-65A80L is zonder twijfel een van de beste OLED-tv’s op de markt. Met zijn verbluffende beeldkwaliteit, meeslepende audio, gamingopties voor PlayStation 5 en inclusieve content, biedt deze tv een complete entertainmentervaring. Hoewel het ontbreken van een draaibare voet een kleine beperking is, wegen de vele voordelen van deze tv zwaarder. Als je op zoek bent naar een premium televisie-ervaring, is de Sony Bravia XR-65A80L zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.5Expert Score
Sony Bravia XR-65A80L Review: Een Diepzwarte Kijkervaring De Sony Bravia XR-65A80L is een geavanceerde 65-inch OLED-tv die indruk maakt met zijn verbluffende beeldkwaliteit en innovatieve functies. Met de Cognitive Processor XR en XR OLED Contrast Pro levert deze televisie diepzwarte beelden met heldere sprankelende highlights, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt. In deze uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Bravia XR OLED voor diepzwarte beelden met helder sprankelende highlights.
  • Acoustic Surface Audio+ voor meeslepend geluid direct vanuit het scherm.
  • Speciale functies voor PlayStation 5, waaronder Auto HDR Mapping en HDMI 2.1.
- Minpunten
  • Geen draaibare voet voor flexibele kijkhoekaanpassingen.

Extra informatie

Specificaties: Sony Bravia XR-65A80L – 65 inch – 4K OLED

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type OLED

OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10, HLG

Local dimming

Ja

Type Local Dimming

Self-emitting

Input Lag (milliseconde)

6

VRR (Variable Refresh Rate)

HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Ja

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Google TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

50

Aantal luidsprekers speaker

5

Subwoofer

Ja

Surround sound formaat

Dolby Atmos, DTS Digital Surround

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

96

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Sony

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

23.3

Gewicht inclusief standaard (kg)

24.2

Afmetingen inclusief voet

1448mm x 862mm x 327mm

Afmetingen zonder voet

1448mm x 836mm x 53mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

o.a. val- en waterschade en gebruiksschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

96

Verpakking lengte (cm)

18

Verpakking breedte (cm)

163

Gewicht (kg)

32

Type scherm

OLED

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sony Bravia XR-65A80L - 65 inch - 4K OLED - 2023
Laatste updates:
  • €2.199,00 - 29 april 2024
  • €2.099,00 - 22 april 2024
  • €2.199,00 - 18 maart 2024
  • €2.299,00 - 16 maart 2024
  • €2.199,00 - 22 februari 2024
  • €2.299,00 - 13 februari 2024
  • €2.599,00 - 7 februari 2024
  • €2.399,00 - 6 februari 2024
Sinds: 25 november 2023
  • Hoogste prijs: €2.699,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €1.982,00 - 24 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sony Bravia XR-65A80L – 65 inch – 4K OLED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart