Sonos One

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Expert.
  • Bij bol.com kun je Sonos One - Zwart kopen voor slechts €201,00 , wat 1% lager is dan de prijs opExpert (€204,00).
  • De laagste prijs van Sonos ONE Wifi speaker Zwart werd verkregen op 27 september 2023 22:42.

 201,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos One - Zwart - €201,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sonos One - Zwart
Laatste updates:
  • €201,00 - 25 september 2023
  • €223,00 - 21 september 2023
  • €219,00 - 20 september 2023
  • €197,23 - 19 september 2023
  • €197,19 - 18 september 2023
  • €197,40 - 15 september 2023
  • €197,36 - 14 september 2023
  • €197,22 - 13 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €223,00 - 21 september 2023
  • Laagste prijs: €197,19 - 18 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 27 september 2023 22:42

Beschrijving

Review van de Sonos One: Superieure Geluidskwaliteit en Geavanceerde Functies

De Sonos One is een krachtige wifi-smartspeaker die muziekliefhebbers over de hele wereld heeft veroverd. Met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, stembediening en naadloze integratie in je thuisnetwerk, is deze speaker een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige audio-ervaring. In dit uitgebreide review bespreken we de plus- en minpunten, de technische specificaties en de vele functies van de Sonos One.

Plus- en Minpunten van de Sonos One

Laten we beginnen met een overzicht van de plus- en minpunten van de Sonos One, zodat je een goed beeld krijgt van wat deze speaker te bieden heeft.

Pluspunten:

  1. Te bedienen via Google Assistent: De Sonos One biedt stembediening via Google Assistent, waardoor je eenvoudig muziek kunt afspelen en bedienen met je stem.
  2. Gemakkelijk te verbinden met eigen wifi-netwerk: Deze speaker heeft geen extra kastje nodig, waardoor de installatie moeiteloos is.
  3. Touchbediening: Met de touchbediening op de Sonos One kun je je muziek eenvoudig regelen zonder dat je je telefoon hoeft te gebruiken.
  4. Vochtbestendig design: De Sonos One is vochtbestendig, waardoor je hem zelfs in de badkamer kunt plaatsen.
  5. Muziek streamen via populaire diensten: Je kunt moeiteloos muziek streamen via Spotify, iTunes en internetradio.
  6. Bewezen design: De Sonos One bouwt voort op het succesvolle ontwerp van de PLAY:1 en biedt een compacte maar complete speaker.

Minpunten:

  1. Geen Bluetooth-ondersteuning: Het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit kan een beperking zijn voor sommige gebruikers.
  2. Geen draadloze connectiviteit: De Sonos One moet worden aangesloten op het lichtnet, wat betekent dat hij niet volledig draadloos is.

Nu we een overzicht hebben van de plus- en minpunten, laten we dieper ingaan op de technische specificaties en functies van de Sonos One.

Technische Specificaties

De Sonos One is ontworpen met aandacht voor geluidskwaliteit en veelzijdigheid. Hier zijn enkele technische specificaties die bijdragen aan de uitstekende prestaties van deze speaker:

  • Twee D-klasse versterkers: Deze versterkers leveren een krachtig geluid met heldere tonen en diepe bassen.
  • Één tweeter en één midwoofer: Deze op maat gemaakte drivers zorgen voor een nauwkeurige geluidsweergave en een rijke audiokwaliteit.
  • Instelbare bas en treble: Pas de geluidsinstellingen aan naar jouw voorkeur, zodat je de perfecte luisterervaring kunt creëren.
  • Zes far-field microfoons: De ingebouwde microfoons stellen de Sonos One in staat om stembediening te ondersteunen en jouw stemcommando’s nauwkeurig op te vangen.

Muziek in Elke Kamer

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sonos One is de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-speakers in verschillende kamers. Hierdoor kun je een uitgebreid multiroom-audiosysteem creëren en muziek in elke kamer van je huis afspelen. Of je nu ‘s ochtends wakker wilt worden met je favoriete deuntjes in de slaapkamer of een feestje wilt organiseren met naadloze muziekverspreiding door het hele huis, de Sonos One maakt het mogelijk.

Superieur Geluid

De Sonos One levert een geluidservaring die je zal verbazen. De combinatie van de twee D-klasse versterkers, de tweeter en de midwoofer zorgt voor een helder en gebalanceerd geluid dat elke kamer vult. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, de Sonos One levert altijd een indrukwekkende audioprestatie.

Meer met Twee

Wil je nog meer diepgang en volheid in het geluid? Dan kun je twee Sonos One speakers in dezelfde kamer koppelen voor een stereogeluidservaring die je volledig onderdompelt in de muziek. Als je echt wilt uitpakken, voeg dan een Sonos SUB toe voor een krachtige basweergave. Daarnaast kun je de Sonos One ook naadloos integreren met de PLAYBAR of PLAYBASE van je tv voor een sensationeel home-cinema surround-geluid.

Bediening met Je Stem

Een van de meest innovatieve functies van de Sonos One is de mogelijkheid om de speaker te bedienen met je stem. Dankzij de ingebouwde Google Assistent-ondersteuning kun je spraakopdrachten gebruiken om muziek af te spelen, het volume aan te passen, nummers over te slaan en meer. Of je nu je handen vol hebt met koken in de keuken of gewoon vanuit je luie stoel wilt ontspannen, de Sonos One maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot je favoriete muziek.

Verbeterde Functies

De Sonos One is niet alleen een geweldige speaker, maar ook een slimme aanvulling op je huis. Hier zijn enkele aanvullende functies die deze speaker nog aantrekkelijker maken:

Past Praktisch Overal

Met zijn compacte formaat past de Sonos One gemakkelijk op een boekenplank, een kast of in elk klein hoekje van je huis. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor elke ruimte.

Vochtbestendig Design

De vochtbestendigheid van de Sonos One maakt hem geschikt voor plaatsing in vochtige omgevingen zoals de badkamer of zelfs in de tuin. Zolang je wifi en een stopcontact hebt, kun je overal genieten van je favoriete muziek.

Volledige Privacy

Met zorgen over privacy in gedachten heeft Sonos ervoor gezorgd dat je altijd weet of de microfoon van de speaker actief is. Een ledlampje geeft aan wanneer de microfoon in gebruik is, zodat je zeker kunt zijn van je privacy.

Creëer Je Eigen Home-Cinema

De Sonos One kan ook worden geïntegreerd in je thuisbioscoopopstelling. Door twee Sonos One speakers toe te voegen aan je PLAYBAR of PLAYBASE, kun je genieten van perfect surround-geluid bij al je films, games en tv-programma’s. Het biedt een naadloze overgang tussen entertainment en muziekstreaming.

Conclusie

De Sonos One is een uitzonderlijke wifi-smartspeaker die indruk maakt met zijn superieure geluidskwaliteit, geavanceerde functies en veelzijdigheid. Met stembediening, multiroommogelijkheden en de mogelijkheid om je eigen home-cinema-ervaring te creëren, biedt deze speaker een complete audioprestatie. Hoewel het ontbreken van Bluetooth-ondersteuning een klein minpunt kan zijn voor sommigen, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de vele voordelen die de Sonos One te bieden heeft. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en slimme speaker die de manier waarop je naar muziek luistert zal verbeteren, is de Sonos One zeker het overwegen waard.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.4Expert Score
Review van de Sonos One: Superieure Geluidskwaliteit en Geavanceerde Functies De Sonos One is een krachtige wifi-smartspeaker die muziekliefhebbers over de hele wereld heeft veroverd. Met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, stembediening en naadloze integratie in je thuisnetwerk, is deze speaker een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige audio-ervaring. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Te bedienen via Google Assistent
  • Eenvoudige wifi-verbinding, geen extra kastje nodig
  • Handige touchbediening
  • Vochtbestendig, geschikt voor de badkamer
  • Muziek streamen via Spotify, iTunes en internetradio
  • Bewezen design
- Minpunten
  • Geen Bluetooth-ondersteuning
  • Vereist aansluiting op lichtnet, niet volledig draadloos

Extra informatie

Specificaties: Sonos One

Merk

Sonos

Model

Met spraakbesturing

Type speaker

Wifi speaker

Spraakbesturing

Ja

Product gewicht (kg)

0

Kleur

Zwart

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Glansgraad

Mat

Multiroom

Ja

Multiroom functies

Zones tegelijk, Zones afzonderlijk, Surround modus, Stereo paar maken

Smart

Ja

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Streaming opties

Airplay 2, SonosNet, Spotify connect

Koppelbaar

Ja

Ontvangst

Internetradio

WIFI

Ja

Bluetooth

Nee

Bluetooth versie

Geen Bluetooth

Draadloos bereik (m)

20

NFC

Nee

Bi-Wiring

Nee

Aantal luidsprekers

1

Met powerbankfunctie

Nee

Minimale frequentie (Hz)

40

Maximale frequentie (Hz)

20000

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

0

Koptelefoonaansluiting

Nee

Met SD-kaart ingang

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

ONEG2EU1

App functies

Equalizer

Inclusief belfunctie

Nee

Maximale batterijduur (uur)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere valschade

Introductiejaar

2019

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Gewicht (kg)

2.31

Taal handleiding

Universeel

Afstandsbediening

Nee

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Verpakkingsinhoud

Sonos One stroomkabel Sonos One snelstartgids Juridische informatie en garantievoorwaarden

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Aantal producten in consumenteneenheid (CE)

1

CE markering

Zichtbaar

Met verlichting

Nee

Product breedte (cm)

11.97

Product hoogte (cm)

16.14

Product lengte (cm)

11.97

Verpakking breedte (cm)

17.20

Verpakking hoogte (cm)

17.20

Verpakking lengte (cm)

25.70

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sonos One - Zwart
Laatste updates:
  • €201,00 - 25 september 2023
  • €223,00 - 21 september 2023
  • €219,00 - 20 september 2023
  • €197,23 - 19 september 2023
  • €197,19 - 18 september 2023
  • €197,40 - 15 september 2023
  • €197,36 - 14 september 2023
  • €197,22 - 13 september 2023
Sinds: 13 september 2023
  • Hoogste prijs: €223,00 - 21 september 2023
  • Laagste prijs: €197,19 - 18 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sonos One”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart