Sonos One SL

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Expert, Ep.
  • Bij expert.nl kun je Sonos ONE SL Wifi speaker Zwart kopen voor slechts €145,00 , wat 27% lager is dan de prijs opEp (€199,00).
  • De laagste prijs van Sonos One SL werd verkregen op 12 april 2024 20:12.

 145,00

Beste deal op: expert.nlexpert.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos ONE SL Wifi speaker Zwart - €145,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sonos ONE SL Wifi speaker Zwart
Laatste updates:
  • €145,00 - 24 november 2023
  • €149,00 - 27 oktober 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 27 oktober 2023
  • Laagste prijs: €145,00 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 20:12

Beschrijving

Sonos One SL Review: Krachtig Geluid in een Compact Design

De Sonos One SL is een opmerkelijke wifi-luidspreker die rijk, kamer vullend geluid levert in een compact en vochtbestendig ontwerp. Met de mogelijkheid om muziek te streamen via populaire platforms zoals Spotify, iTunes en internetradio, is de Sonos One SL een veelzijdige keuze voor muziekliefhebbers. In deze uitgebreide review gaan we dieper in op de kenmerken, prestaties, plus- en minpunten van deze kleine krachtpatser.

Compact en Stijlvol Design

De Sonos One SL heeft een minimalistisch ontwerp dat vrijwel overal past. Met afmetingen van 11,90 cm x 16,10 cm x 11,90 cm, past deze luidspreker gemakkelijk op een boekenplank, kast of zelfs in een klein hoekje van je kamer. Het matte zwarte ontwerp geeft een moderne uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen.

Een opvallend kenmerk van de Sonos One SL is de vochtbestendigheid. Hierdoor kun je deze luidspreker zelfs in de badkamer of tuin plaatsen, waardoor je overal kunt genieten van je favoriete muziek, ongeacht de omstandigheden.

Bediening en Connectiviteit

De Sonos One SL kan eenvoudig worden bediend via de Sonos-app, die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-apparaten. Met deze app kun je al je muziek afspelen en beheren, ongeacht of je liever Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts of andere streamingdiensten gebruikt. Bovendien kun je rechtstreeks streamen vanaf je iPhone of iPad via Apple Airplay 2, of zelfs met de touchbediening op de luidspreker zelf, zodat je geen telefoon nodig hebt om je muziek te regelen.

Een van de krachtige eigenschappen van de Sonos One SL is de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-luidsprekers in verschillende kamers. Hierdoor kun je een multiroom-muzieksysteem creëren, zodat je in elke kamer van je huis van muziek kunt genieten. Bovendien kun je twee Sonos One SL-luidsprekers in dezelfde kamer koppelen voor gedetailleerd stereogeluid, of ze zelfs koppelen met een Sonos Playbar, Playbase of Beam voor een meeslepend home-cinema surround-geluid.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Sonos One SL is indrukwekkend voor zijn formaat. Met twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers levert deze luidspreker een helder en gebalanceerd geluid dat elke hoek van de kamer vult. De instelbare bas en treble zorgen ervoor dat je het geluid naar je eigen voorkeur kunt aanpassen, zodat je altijd kunt genieten van de beste luisterervaring.

Met een frequentiebereik van 40 Hz tot 20.000 Hz en een totaal uitgangsvermogen van 40 W, kan de Sonos One SL zowel diepe bassen als kristalheldere hoge tonen produceren. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, deze luidspreker levert altijd hoogwaardige audioprestaties.

Plus- en Minpunten

Laten we eens kijken naar de plus- en minpunten van de Sonos One SL:

Pluspunten:

  1. Muziek Streaming: De Sonos One SL biedt de mogelijkheid om muziek te streamen via populaire platforms zoals Spotify, iTunes en internetradio, waardoor je toegang hebt tot een uitgebreide bibliotheek van nummers.
  2. Bediening: De luidspreker kan eenvoudig worden bediend via de intuïtieve Sonos-app, wat zorgt voor moeiteloos beheer van je muziek.
  3. Vochtbestendig Design: Het vochtbestendige ontwerp maakt het mogelijk om de luidspreker in vochtige omgevingen zoals de badkamer te plaatsen zonder je zorgen te maken over waterschade.
  4. Multiroom-functionaliteit: De mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-luidsprekers maakt het gemakkelijk om muziek in meerdere kamers te verspreiden en een naadloos multiroom-audiosysteem te creëren.

Minpunten:

  1. Geen Stembediening: In tegenstelling tot de Sonos One, mist de Sonos One SL ingebouwde microfoons voor stembediening, wat een handige functie kan zijn voor sommige gebruikers.

Technische Specificaties

Hier zijn enkele technische specificaties van de Sonos One SL:

  • Merk: Sonos
  • Type speaker: Wifi speaker
  • Spraakbesturing: Nee
  • Productgewicht: 1,85 kg
  • Kleur: Zwart
  • Waterbestendig: Ja (spatwaterdicht)
  • Voedingstype: Adapter/lichtnet
  • Multiroom: Ja
  • Streaming opties: Airplay 2, SonosNet, Spotify Connect
  • Draadloos bereik: 20 m
  • Aantal luidsprekers: 1
  • Minimale frequentie: 40 Hz
  • Maximale frequentie: 20.000 Hz
  • Totaal uitgangsvermogen: 40 W
  • Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar

Conclusie

De Sonos One SL is een indrukwekkende wifi-luidspreker die uitblinkt in geluidskwaliteit, veelzijdigheid en connectiviteit. Met zijn compacte en vochtbestendige ontwerp past hij vrijwel overal in je huis, en de mogelijkheid om draadloos te verbinden met andere Sonos-luidsprekers maakt het gemakkelijk om een meeslepende muziekervaring te creëren in meerdere kamers.

Hoewel het ontbreken van ingebouwde stembediening een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers, compenseert de Sonos One SL dit met zijn heldere en gebalanceerde geluidskwaliteit. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of gewoon van een podcast geniet, deze luidspreker levert altijd een uitstekende audioprestatie.

Al met al is de Sonos One SL een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige geluidsweergave in een compact en stijlvol ontwerp. Met zijn veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties is het een waardevolle toevoeging aan elk muzieksysteem.

Bekijk meer speakers op bol.com

Bekijk de beste partyboxen

9.4Expert Score
Sonos One SL Review: Krachtig Geluid in een Compact Design De Sonos One SL is een opmerkelijke wifi-luidspreker die rijk, kamer vullend geluid levert in een compact en vochtbestendig ontwerp. Met de mogelijkheid om muziek te streamen via populaire platforms zoals Spotify, iTunes en internetradio, is de Sonos One SL een veelzijdige keuze voor muziekliefhebbers. […]
Pluspunten
  • Krachtig geluid in compact design.
  • Muziek streamen via Spotify, iTunes en internetradio.
  • Eenvoudige bediening via de Sonos-app.
  • Vochtbestendig ontwerp voor gebruik in diverse omgevingen.
  • Draadloos verbinden met andere Sonos-luidsprekers voor multiroom-audio.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde stembediening zoals de Sonos One.
  • IP-certificering slechts spatwaterdicht (IP00).

Extra informatie

Specificaties: Sonos One SL

Merk

Sonos

Model

Zonder spraakbesturing

Type speaker

Wifi speaker

Spraakbesturing

Nee

Product gewicht (kg)

1.85

Kleur

Zwart

Waterbestendig

Ja

Spatwaterdicht

Ja

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Glansgraad

Mat

Multiroom

Ja

Multiroom functies

Zones tegelijk, Zones afzonderlijk, Surround modus, Stereo paar maken

Smart

Nee

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Streaming opties

Airplay 2, SonosNet, Spotify connect

Koppelbaar

Ja

Ontvangst

Internetradio

WIFI

Ja

Bluetooth

Nee

Bluetooth versie

Geen Bluetooth

Draadloos bereik (m)

20

NFC

Nee

Bi-Wiring

Nee

Aantal luidsprekers

1

Actieve speaker

Ja

Met powerbankfunctie

Nee

Minimale frequentie (Hz)

40

Maximale frequentie (Hz)

20000

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

0

Koptelefoonaansluiting

Nee

Met SD-kaart ingang

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

One SL

App functies

Equalizer

Inclusief belfunctie

Nee

Maximale batterijduur (uur)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere valschade

Introductiejaar

2017

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Gewicht (kg)

2.22

Taal handleiding

Universeel

Afstandsbediening

Nee

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Verpakkingsinhoud

Sonos One SL, stroomkabel, snelstartgids en juridische informatie en garantievoorwaarden.

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Aantal producten in consumenteneenheid (CE)

1

CE markering

Zichtbaar

Met verlichting

Nee

Product breedte (cm)

11.90

Product hoogte (cm)

16.10

Product lengte (cm)

11.90

Verpakking breedte (cm)

17.50

Verpakking hoogte (cm)

17.30

Verpakking lengte (cm)

25.20

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sonos ONE SL Wifi speaker Zwart
Laatste updates:
  • €145,00 - 24 november 2023
  • €149,00 - 27 oktober 2023
Sinds: 27 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €149,00 - 27 oktober 2023
  • Laagste prijs: €145,00 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sonos One SL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart