SolHouse 3 in 1 CO2 Meter

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je SolHouse 3 in 1 CO2 Meter - CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 meter binnen - Thermometer - Hygrometer - Draagbaar en Oplaadbaar - Incl. CO2 Alarm en USB-kabel kopen voor slechts €44,95
  • De laagste prijs van SolHouse 3 in 1 CO2 Meter - CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 meter binnen - Thermometer - Hygrometer - Draagbaar en Oplaadbaar - Incl. CO2 Alarm en USB-kabel werd verkregen op 14 juni 2024 19:52.

 44,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SolHouse 3 in 1 CO2 Meter - CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 meter binnen - Thermometer - Hygrometer - Draagbaar en Oplaadbaar - Incl. CO2 Alarm en USB-kabel - €44,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SolHouse 3 in 1 CO2 Meter - CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 meter binnen - Thermometer - Hygrometer - Draagbaar en Oplaadbaar - Incl. CO2 Alarm en USB-kabel
Laatste updates:
  • €44,95 - 23 maart 2024
  • €39,95 - 16 maart 2024
  • €44,95 - 26 februari 2024
  • €34,99 - 23 februari 2024
Sinds: 23 februari 2024
  • Hoogste prijs: €44,95 - 26 februari 2024
  • Laagste prijs: €34,99 - 23 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42

Beschrijving

SolHouse 3 in 1 CO2 Meter review: Meet de luchtkwaliteit in je leefomgeving

Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor een gezonde leefomgeving. Maar hoe weet je nou of de luchtkwaliteit goed is? Dat is waar de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter van pas komt. Met deze compacte CO2 meter kun je niet alleen het CO2-gehalte meten, maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheid in een ruimte. In deze review lees je alles wat je moet weten over de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter.

Reviewers enthousiast over de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter: nauwkeurigheid, gebruiksgemak en praktisch design worden geprezen

Reviewers zijn enthousiast over de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter en zijn tevreden over de nauwkeurigheid van de metingen en het gebruiksgemak. Veel reviewers vinden het handig dat de meter niet alleen het CO2-gehalte meet, maar ook de temperatuur en luchtvochtigheid. Het overzichtelijke lcd-scherm en het intelligente alarm worden ook geprezen. Het compacte design wordt als zeer praktisch ervaren en sommige reviewers gebruiken het apparaat zelfs om mee te nemen tijdens een weekendje weg of op kantoor.

Er zijn echter ook een paar opmerkingen over de batterijduur van de meter. Sommige reviewers vinden dat de batterij relatief snel leeg is en dat het apparaat elke dag opgeladen moet worden. Ook wordt het gemis van een verkeerslichtfunctie enkel als akoestisch alarm genoemd als minpuntje. Echter, over het algemeen zijn de reviewers zeer positief over de CO2 meter en raden zij het product aan.

De SolHouse 3 in 1 CO2 Meter lijkt vooral populair te zijn bij mensen die veel belang hechten aan de luchtkwaliteit in hun omgeving, zoals in kantoren, winkels en contactberoepen. Veel reviewers geven aan dat het apparaat hen helpt om de CO2-uitstoot beter onder controle te houden en dat het bijdraagt aan een gezondere en veiligere leef- en werkomgeving. De CO2 meter lijkt dus een waardevol instrument te zijn voor wie op zoek is naar een effectieve en handige manier om de luchtkwaliteit te meten en te verbeteren.

3 in 1 functie

De CO2 meter is een unieke CO2 meter omdat het niet alleen het CO2-gehalte meet, maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheid. Dit is belangrijk omdat deze drie factoren samen de luchtkwaliteit bepalen. Het meetbereik van de CO2-meter is 400-5000 ppm (parts per million) en het meetbereik van de temperatuur is 0-50 °C. De luchtvochtigheid wordt gemeten in een bereik van 0-99%. Dankzij deze 3 in 1 functie ben je altijd op de hoogte van de kwaliteit van de lucht in jouw leefomgeving.

Intelligent alarm

De SolHouse 3 in 1 CO2 Meter heeft een ingebouwd intelligent alarm dat afgaat als het CO2-gehalte te hoog is. Dit is handig omdat een te hoog CO2-gehalte schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Het alarm wordt weergegeven op het overzichtelijke lcd-scherm en er klinkt ook een geluidsalarm. Zo ben je er zeker van dat je altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit in jouw omgeving.

CO2-gehalte meten

Het CO2-gehalte meten is een belangrijk onderdeel van de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter. Op het lcd-scherm kun je in real-time de metingen bekijken. Het CO2-gehalte wordt weergegeven in ppm. Bij een gehalte van minder dan 800 ppm is de luchtkwaliteit goed, tussen de 800 en 1200 ppm is de luchtkwaliteit redelijk, tussen de 1200 en 1500 ppm is de luchtkwaliteit matig en boven de 1500 ppm is de luchtkwaliteit slecht. Bij een CO2-gehalte van meer dan 2000 ppm kan het zelfs gevaarlijk zijn. Dankzij de CO2 meter kun je op tijd actie ondernemen als het CO2-gehalte te hoog is.

Grootste voordelen

De CO2 meter heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste heeft het een compact design, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is in een kamer. Daarnaast kun je in real-time de metingen bekijken op het overzichtelijke lcd-scherm. Het intelligent alarm helpt je om op tijd actie te ondernemen als het CO2-gehalte te hoog is. Tot slot meet de CO2 meter niet alleen het CO2-gehalte, maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat je een volledig beeld hebt van de luchtkwaliteit in je leefomgeving. Door deze metingen kun je bijvoorbeeld bepalen of je een luchtbevochtiger nodig hebt of juist moet ventileren.

Gebruiksgemak

De CO2 meter is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat heeft een duidelijk lcd-scherm waarop je de metingen kunt aflezen. Daarnaast is het compacte design van de CO2 meter handig omdat het gemakkelijk te plaatsen is in een kamer. Het apparaat heeft ook een oplaadkabel, waardoor je de batterij niet hoeft te vervangen. De handleiding die bij de CO2 meter wordt geleverd, legt duidelijk uit hoe je het apparaat moet gebruiken.

Tevredenheidsgarantie

De SolHouse 3 in 1 CO2 Meter wordt geleverd met 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je het apparaat 30 dagen kosteloos kunt retourneren als je niet tevreden bent. Deze garantie zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt bestellen.

Conclusie SolHouse 3 in 1 CO2 Meter

De SolHouse 3 in 1 CO2 Meter is een handig apparaat om de luchtkwaliteit in je leefomgeving te meten. Het apparaat meet niet alleen het CO2-gehalte, maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheid. Dankzij het intelligent alarm ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit en kun je op tijd actie ondernemen. De CO2 meter heeft een compact design en is gemakkelijk in gebruik. Het apparaat wordt geleverd met 100% tevredenheidsgarantie, waardoor je met vertrouwen kunt bestellen. Als je op zoek bent naar een handige CO2 meter om de luchtkwaliteit in je leefomgeving te meten, dan is de CO2 meter zeker een aanrader.

Bekijk meer CO2 meters op bol.com

Beste CO2 meters van 2023

Hoe werkt een CO2 meter?

9.4Expert Score
SolHouse 3 in 1 CO2 Meter review: Meet de luchtkwaliteit in je leefomgeving Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor een gezonde leefomgeving. Maar hoe weet je nou of de luchtkwaliteit goed is? Dat is waar de SolHouse 3 in 1 CO2 Meter van pas komt. Met deze compacte CO2 meter kun je niet […]
Pluspunten
  • 3 in 1 functie (meet CO2, temperatuur en luchtvochtigheid)
  • Intelligent alarm
  • Compact design
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Tevredenheidsgarantie
- Minpunten
  • Batterijduur kan beter
  • Geen verkeerslichtfunctie of visueel alarm

Extra informatie

Specificaties: SolHouse 3 in 1 CO2 Meter

Kleur

Wit

Gewicht (g)

327

Meetopties

CO2, Koolmonoxide, Luchtvochtigheid, Temperatuur

Verpakkingsinhoud

1x CO2 Meter 1x Oplaadkabel 1x Handleiding engels

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Internet of Things

Nee

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

November

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Met display

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

400

Verpakking hoogte (mm)

200

Verpakking lengte (mm)

300

Voedingstype

Batterij, Netstroom

Wifi vereist

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SolHouse 3 in 1 CO2 Meter - CO2 meter - Luchtkwaliteitsmeter - CO2 meter binnen - Thermometer - Hygrometer - Draagbaar en Oplaadbaar - Incl. CO2 Alarm en USB-kabel
Laatste updates:
  • €44,95 - 23 maart 2024
  • €39,95 - 16 maart 2024
  • €44,95 - 26 februari 2024
  • €34,99 - 23 februari 2024
Sinds: 23 februari 2024
  • Hoogste prijs: €44,95 - 26 februari 2024
  • Laagste prijs: €34,99 - 23 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SolHouse 3 in 1 CO2 Meter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart