SMEG Melkopschuimer MFF01P

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie

0.5 l | Klopt (ook) koud | BPA-vrij | Opwarmfunctie

 178,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SMEG Melkopschruimer MFF01PBEU Pastelblauw - Jaren '50-stijl - €178,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor SMEG Melkopschruimer MFF01PBEU Pastelblauw - Jaren '50-stijl
Laatste updates:
  • €178,00 - 5 april 2024
  • €198,95 - 24 februari 2024
  • €139,00 - 17 februari 2024
  • €198,95 - 2 februari 2024
  • €169,81 - 1 februari 2024
  • €198,95 - 31 januari 2024
  • €139,00 - 17 januari 2024
  • €198,95 - 7 januari 2024
Sinds: 7 december 2023
  • Hoogste prijs: €198,95 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €139,00 - 9 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
SMEG Melkopschuimer MFF01P

 178,00

Beschrijving

SMEG Melkopschuimer MFF01P review

De SMEG Melkopschuimer, ook wel de MFF01 genoemd, is een prachtig apparaat dat ontworpen is om de beste melkschuim te produceren. Het apparaat is uitgerust met de allernieuwste technologie en heeft maar liefst 6 vooringestelde melkklop programma’s. Hierdoor kun je eenvoudig de melk opklop tot licht, dik, warm of koud schuim. Het bedieningspaneel is voorzien van een wieltje met pictogram voor elk programma, waardoor de bediening erg eenvoudig is.

Veelzijdigheid en gebruiksgemak

Naast de vooringestelde melk opklop programma’s, heeft het apparaat ook een handmatige setting. Hierdoor kun je helemaal zelf melkschuim meester worden en het precies zo maken als je zelf het lekkerst vindt. Het is vooral heel prettig dat deze SMEG melkopschuimer een RVS kan heeft die je uit het apparaat kunt tillen, zodat je de melkschuim makkelijk in kunt schenken. De schenktuit is ook iets wat we bij veel vergelijkbare producten missen. Hierdoor is de MFF01 een veelzijdig apparaat en makkelijk in gebruik.

Latte art maken met de SMEG Melkopschuimer

Met de SMEG Melkopschuimer is het ook mogelijk om latte art te maken. Dankzij de ergonomische hendel kan je op zeer gecontroleerde wijze de mooiste figuurtjes maken. Hierdoor zal je indruk maken op je vrienden en familie. De verschillende schuimtechnieken zorgen ervoor dat je altijd het lekkerste melkschuim kunt maken, ongeacht of dat nu voor een cappuccino, latte macchiato of ijskoffie is.

Gebruiksgemak en prestaties van de SMEG Melkopschuimer

De SMEG MFF01 Melkopschuimer is een prachtig apparaat, dat voorzien is van de allernieuwste technologie. Het bedieningspaneel is voorzien van een wieltje met pictogram voor elk programma, waardoor je de melk eenvoudig op kunt kloppen tot licht, dik, warm of koud schuim. In het midden van de bedieningsknop bevindt zich bovendien een aan-uitknop die licht geeft als het apparaat in gebruik is. Dit maakt het apparaat zeer gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig melkschuim kunt maken.

Het apparaat beschikt over 6 vooringestelde melkklop programma’s, waarmee je snel en eenvoudig het perfecte melkschuim kunt maken. Of je nu een cappuccino, latte macchiato of ijskoffie wilt maken, de SMEG MFF01 Melkopschuimer maakt het mogelijk. Bovendien heeft het apparaat ook een handmatige setting, waarmee je helemaal zelf melkschuim meester kunt worden en het precies zo kunt maken als je zelf het lekkerst vindt.

Een groot pluspunt van de SMEG MFF01 Melkopschuimer is de RVS kan die je uit het apparaat kunt tillen. Hierdoor kun je de melkschuim makkelijk in kunt schenken, zonder dat je het apparaat hoeft te verplaatsen. Dit is een feature die we bij veel vergelijkbare producten missen. SMEG heeft daadwerkelijk overal aan gedacht.

Bedieningsgemak

Het bedieningspaneel is voorzien van een wieltje met pictogram voor elk programma. Hierdoor klop je de melk eenvoudig op tot licht, dik, warm of koud schuim. In het midden van de bedieningsknop bevindt zich bovendien een aan-uitknop die licht geeft als het apparaat in gebruik is. Naast de vooringestelde melk opklop programma’s heeft het apparaat ook een handmatige setting, zodat je helemaal zelf melkschuim meester kunt worden en het precies zo kunt maken als je zelf het lekkerst vindt (al moet het met 1 van die 6 programma’s ook prima lukken!).

Conclusie SMEG Melkopschuimer MFF01P

De SMEG MFF01 Melkopschuimer is een prachtig apparaat dat zeker de investering waard is. Het is voorzien van de allernieuwste technologie en heeft maar liefst 6 vooringestelde melkklop programma’s. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en de RVS kan maakt het makkelijk om de melkschuim in te schenken. Bovendien kan je met dit apparaat ook latte art maken, wat een extra bonus is. Het inductie-verwarmingssysteem garandeert hoge prestaties en veiligheid. Dankzij de verschillende schuimtechnieken kan je echt altijd het lekkerste melkschuim maken, ongeacht of dat nu voor een cappuccino, latte macchiato of ijskoffie is. Ook qua duurzaamheid en onderhoud scoort deze melkopschuimer hoog, dankzij het RVS kannetje en het stevige plastic opschuimwieltje. Kortom, als je op zoek bent naar een melkopschuimer van topkwaliteit, dan is de SMEG MFF01 een uitstekende keuze.

Bekijk meer melkopschuimers op bol.com

De Beste Koffiemachine

De Beste Stille Waterkoker

 

 

 

9.3Expert Score
0.5 l | Klopt (ook) koud | BPA-vrij | Opwarmfunctie
Pluspunten
  • 6 vooringestelde melkklop programma's
  • Bedieningspaneel met wieltje met pictogram voor elk programma
  • Handmatige setting voor zelf aangepaste melkschuim
  • RVS kan met uitneembare schenktuit
  • Ergonomische hendel voor gecontroleerde latte art
  • Inductie-verwarmingssysteem met automatische uitschakeling
  • Duurzaam materiaal en eenvoudig te onderhouden
  • Mogelijkheid om hoogwaardig melkschuim te maken voor diverse koffievariëteiten
- Minpunten
  • 2 kleine losse onderdelen (gemakkelijk op kwijt te raken)
  • Kort snoer
  • Prijs

Extra informatie

Specificaties: SMEG Melkopschuimer MFF01P

Kleur

Blauw

Inhoud

Inhoud 1 ml

Deksel met kijkvenster

Nee

Draadloos

Nee

Aantal snelheden

1

Antiaanbaklaag

Nee

Antislipvoetjes

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatische afslag

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Computergestuurd kookprogramma

Ja

Druppelstop

Ja

Melkschuimer

Ja

Snoeropbergruimte

Ja

Verschillende temperatuurinstellingen

Ja

Warmhoudfunctie

Nee

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)

18,4 x 25,1 x 14,2 cm

Gewicht (gram)

1,78

Vermogen (Watt)

500

Materiaal behuizing

RVS

Snoerlengte

1000

Vaatwasserbestendig

Ja

Overige kenmerken

Hot & Cold geschikt voor 4 cappuccino's

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Draaibaar 360 graden

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Introductie

0

Klopt (ook) koud

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

Met maatverdeling

Ja

Model

Jaren 50

Opwarmfunctie

Ja

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

240

Verpakking hoogte (mm)

238

Verpakking lengte (mm)

343

Verpakkingsinhoud

1x melkopschuimer SMEG

Voedingstype

Lichtnet

Volume in liters (l)

0.5

Doorzichtige deksel

Nee

Antikleeflaag

Nee

Bodem met antislip

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Automatisch kookprogramma

Ja

Anti drup

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Temperatuur instellingen

Ja

Warmhoud functionaliteit

Nee

Gewicht (g)

2782

Vermogen (W)

500

Snoerlengte (m)

1

Vaatwasser veilig

Ja

Aanvullende functies

Hot & Cold geschikt voor 4 cappuccino's

Product breedte (cm)

18.4

Product gewicht (g)

1.78

Product hoogte (cm)

25.1

Product lengte (cm)

14.2

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor SMEG Melkopschruimer MFF01PBEU Pastelblauw - Jaren '50-stijl
Laatste updates:
  • €178,00 - 5 april 2024
  • €198,95 - 24 februari 2024
  • €139,00 - 17 februari 2024
  • €198,95 - 2 februari 2024
  • €169,81 - 1 februari 2024
  • €198,95 - 31 januari 2024
  • €139,00 - 17 januari 2024
  • €198,95 - 7 januari 2024
Sinds: 7 december 2023
  • Hoogste prijs: €198,95 - 7 december 2023
  • Laagste prijs: €139,00 - 9 december 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor SMEG Melkopschuimer MFF01P

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Steffie Weiss

    Wel zo handig dat het gedeelte waar de melk inzit in de vaatwasser kan. Het werkt het best met volle melk of opgeschuimde melk, maar schuimt minder goed met halfvolle melk. Ik ben er echt blij mee! Het is geweldig voor het maken van mooie, schuimige melk!

    + Pluspunten: Heerlijk snel melkschuim
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Denice Reijerse

    Sinds kort heb ik deze SMEG melkopschuimer voor in huis. Het is een geweldige aanvulling op het aanrecht en het maakt geweldig schuim in verschillende soorten. De kan is afneembaar en heeft een mooie schenktuit.

    + Pluspunten: Mooi design Verschillende kleuren Afneembaar kannetje Verschillend opschuim mogelijkheden Genoeg schuim voor 4 cappucino`s
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart