Singer M2405 – Naaimachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bcc, Bol.
  • Bij proshop.nl kun je Singer M2405 kopen voor slechts €143,24 , wat 4% lager is dan de prijs opBol (€149,00).
  • De laagste prijs van Singer M2405 - Naaimachine werd verkregen op 14 juni 2024 22:18.

 143,24

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Singer M2405 - €143,24
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Singer M2405
Laatste updates:
  • €143,24 - 12 juni 2024
  • €144,06 - 11 juni 2024
  • €144,69 - 8 juni 2024
  • €144,89 - 5 juni 2024
  • €145,72 - 31 mei 2024
  • €184,34 - 30 mei 2024
  • €185,38 - 28 mei 2024
  • €146,34 - 24 mei 2024
Sinds: 31 december 2023
  • Hoogste prijs: €189,20 - 11 april 2024
  • Laagste prijs: €124,00 - 6 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 14 juni 2024 22:18
Singer M2405 – Naaimachine
Singer M2405 – Naaimachine

 143,24

Beschrijving

De Singer M2405 naaimachine review: Overzichtelijke functies en veel accessoires

De Singer M2405 naaimachine heeft in vergelijking met andere naaimachines relatief weinig functies, maar dit maakt het apparaat juist overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zo beschikt de Singer M2405 over acht steken, wat voor de meeste huishoudelijke naaitaken meer dan genoeg is. Daarnaast is de naaimachine uitgerust met een aanschuiftafel, waardoor je gemakkelijker grote stukken stof kunt naaien.

Bij aankoop van de Singer M2405 naaimachine ontvang je ook verschillende accessoires, zoals verschillende naaivoeten, spoeltjes en een naaldenplaat. Dit maakt het mogelijk om direct aan de slag te gaan met je nieuwe naaimachine.

Wat reviewers vinden van de Singer M2405 – Naaimachine

De Singer M2405 naaimachine krijgt over het algemeen veel positieve reviews van gebruikers. Reviewers prijzen de naaimachine om zijn eenvoud in gebruik, stevigheid en betaalbaarheid. Ook wordt de naaimachine geschikt bevonden voor zowel beginners als gevorderden.

Veel gebruikers vinden de Singer M2405 naaimachine een goede aankoop. De machine doet wat hij moet doen en is betrouwbaar. Eén gebruiker geeft wel het advies om voor gebruik eerst met een oud lapje eronder door te stikken om het overtollige olie weg te halen, omdat dit anders voor problemen kan zorgen. Andere reviewers bevestigen dit en geven aan dat de olie in de machine ervoor kan zorgen dat de garen van de naaimachine grijs worden. Dit kan vervelend zijn als je bijvoorbeeld met witte garen wilt naaien.

Daarnaast waarderen gebruikers het dat de naaimachine beschikt over een afneembaar gedeelte, waardoor je gemakkelijk broekspijpen en andere moeilijk bereikbare stukken kunt naaien. Ook vinden gebruikers het prettig dat er bij aankoop verschillende accessoires worden geleverd, waaronder verschillende naaivoeten, spoeltjes en een naaldenplaat. Hierdoor kun je direct aan de slag met je nieuwe naaimachine.

Tot slot merken sommige reviewers op dat de handleiding van de Singer M2405 naaimachine niet altijd even duidelijk is. Gelukkig is er op internet een uitgebreide handleiding te vinden die alle functies en knoppen van de machine beschrijft. Al met al zijn gebruikers tevreden over de Singer M2405 naaimachine en wordt deze gezien als een goede keuze voor zowel beginners als gevorderden.

Geen automatische functies, maar wel krachtig en stabiel

Hoewel de Singer M2405 naaimachine geen automatische naaldstop of draadinrijger heeft, is de naaimachine wel krachtig en stabiel. Het apparaat heeft een vermogen van 70 Watt en weegt 5,4 kilogram. Dit zorgt ervoor dat de naaimachine stevig op zijn plek blijft staan en niet gaat schuiven tijdens het naaien. Bovendien kun je met de handmatige draaiknop de spanning van de bovendraad zelf instellen, waardoor je meer controle hebt over het naaiproces.

Conclusie: De Singer M2405 naaimachine is een goede keuze

Als je op zoek bent naar een betaalbare naaimachine die zowel geschikt is voor beginners als gevorderden, dan is de Singer M2405 een goede keuze. De naaimachine is gemakkelijk in gebruik, krachtig en stabiel. Hoewel de naaimachine geen automatische functies heeft, beschikt de Singer M2405 wel over alle basisfuncties die je nodig hebt om kleding te repareren of zelf te naaien. Bovendien ontvang je bij aankoop verschillende accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt met je nieuwe hobby.

Beste naaimachines

Bekijk meer naaimachines op bol.com

9Expert Score
De Singer M2405 naaimachine review: Overzichtelijke functies en veel accessoires De Singer M2405 naaimachine heeft in vergelijking met andere naaimachines relatief weinig functies, maar dit maakt het apparaat juist overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Zo beschikt de Singer M2405 over acht steken, wat voor de meeste huishoudelijke naaitaken meer dan genoeg is. Daarnaast is de […]
Pluspunten
  • Overzichtelijke functies
  • Aanschuiftafel voor het naaien van grote stukken stof
  • Wordt geleverd met verschillende accessoires
  • Krachtig en stabiel
- Minpunten
  • Geen automatische functies, zoals een naaldstop of draadinrijger
  • Handleiding is niet altijd even duidelijk

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Singer M2405
Laatste updates:
  • €143,24 - 12 juni 2024
  • €144,06 - 11 juni 2024
  • €144,69 - 8 juni 2024
  • €144,89 - 5 juni 2024
  • €145,72 - 31 mei 2024
  • €184,34 - 30 mei 2024
  • €185,38 - 28 mei 2024
  • €146,34 - 24 mei 2024
Sinds: 31 december 2023
  • Hoogste prijs: €189,20 - 11 april 2024
  • Laagste prijs: €124,00 - 6 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Singer M2405 – Naaimachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart