Silvergear Slimme Stekker

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Deze slimme stekker, ook wel smart plug genoemd, is voorzien van een handige gebruiksmeter, werkt met de gratis bijhorende app Tuya Smart, heeft spraakbediening en is uitgerust met een timer. Zit je in je luie stoel, maar wil je de lamp in de hoek graag aan hebben? Blijf vooral lekker zitten en…

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Silvergear® Slimme Stekker met Energiemeter - Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar - Werkt met Google Home, Alexa en Voice Control - Meet Stroomverbruik en Sluipverbruik Apparaten - Bediening via Tuya Smart App - 3 stuks - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Slimme Stekker met Energiemeter - Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar - Werkt met Google Home, Alexa en Voice Control - Meet Stroomverbruik en Sluipverbruik Apparaten - Bediening via Tuya Smart App - 3 stuks
Laatste updates:
  • €29,99 - 24 februari 2024
  • €36,99 - 1 februari 2024
  • €32,99 - 15 januari 2024
  • €36,99 - 29 november 2023
  • €39,99 - 28 november 2023
  • €37,99 - 16 november 2023
  • €39,99 - 3 november 2023
  • €49,99 - 30 oktober 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 24 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:13

Beschrijving

Silvergear Slimme Stekker review

De Silvergear slimme stekker is een handige gadget om je huis slimmer en energiezuiniger te maken. Het apparaat biedt verschillende functies, waaronder het meten van het energieverbruik per apparaat, het bedienen van je apparaten via de app of spraakbesturing, en het instellen van tijdschakelaars om apparaten automatisch aan of uit te zetten. Door de inzichten die je krijgt in je energieverbruik, kun je sluimerverbruik verminderen en besparen op je energierekening. Bovendien werkt de stekker ook in België vanwege de penaarde eigenschap. Met de mogelijkheid om kamers aan te maken en alle apparaten tegelijkertijd in- of uit te schakelen, maakt de Silvergear slimme stekker het bedienen van je apparaten gemakkelijker dan ooit tevoren.

Mogelijkheden van de Silvergear slimme stekker: van gemak en veiligheid tot energiebesparing

Een slimme stekker kan worden gebruikt om vrijwel elk apparaat aan te sluiten dat in een stopcontact past. Hieronder staan enkele voorbeelden van de apparaten die op een slimme stekker kunnen worden aangesloten:

  • Elektrische apparaten zoals lampen, ventilatoren, koffiezetapparaten, magnetrons en blenders
  • Huishoudelijke apparaten zoals airco’s, koelkasten, wasmachines, vaatwassers en slimme stofzuigers
  • Slimme apparaten zoals beveiligingssensoren, camera’s, alarmsystemen en slimme deurklinken
  • Gezondheidsapparaten zoals massagestoelen, slimme bedden en weegschalen

Het gebruik van een slimme stekker geeft de gebruiker de mogelijkheid om deze apparaten te bedienen en te automatiseren via een app op hun smartphone, en soms ook via spraakbesturing met een slimme assistent. Dit kan leiden tot meer gemak, veiligheid en controle over het energieverbruik in huis.

Gebruiksvriendelijke app

Een van de grootste voordelen van de Silvergear Slimme Stekker is het bedieningsgemak. De Smart Life app die bij de Silvergear Slimme Stekker hoort, is zeer gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk om verschillende apparaten toe te voegen en te bedienen. Er zijn echter wel veel verschillende functies beschikbaar, waardoor de app soms een beetje overweldigend kan zijn. Het vergt wat tijd om alle functies te ontdekken en te begrijpen hoe je ze het beste kunt gebruiken. Via de Smart Life app kan je verschillende scenario’s instellen en de timer gebruiken om apparaten op specifieke tijdstippen in- of uit te schakelen. De spraakbediening is ook handig voor het bedienen van de slimme stekker zonder je telefoon te hoeven gebruiken.

SilverGear slimme stekker App

Energieverbruik

Met de verbruiksmeter van de Silvergear Slimme Stekker kan je het energieverbruik van aangesloten apparaten meten en bijhouden. Het is fascinerend om te zien hoeveel energie sommige apparaten verbruiken. Door dit inzicht ben ik meer bewust geworden van mijn energieverbruik.

Praktische toepassingen

De Silvergear Slimme Stekker kan voor veel toepassingen gebruikt worden. Zo gebruik ik de slimme stekker voor het aanzetten van mijn elektrische deken en koffiezetapparaat. Daarnaast kan de stekker handig zijn voor het bedienen van andere elektrische apparaten, zoals verlichting en airconditioning. Met de app kan je verschillende scenario’s en tijdschema’s instellen voor het in- of uitschakelen van de stekker.

Een van de meest handige functionaliteiten van de stekker is de mogelijkheid om apparaten op afstand te bedienen. Dankzij de app kan ik deze apparaten eenvoudig op afstand bedienen, wat me veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast heb ik dankzij de app inzicht gekregen in het energieverbruik van verschillende apparaten, wat me bewuster heeft gemaakt van mijn energiegebruik.

Een andere handige feature van de stekker is de slimme functie waarmee je het apparaat kan laten reageren op jouw aanwezigheid. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je verwarming aanspringt zodra je thuiskomt.

Integratie met andere slimme apparaten

Een ander groot voordeel van de Silvergear Slimme Stekker is de integratie met andere slimme apparaten. Zo kan je de stekker koppelen met je slimme thermostaat om de airconditioning automatisch aan of uit te zetten op basis van de kamertemperatuur. De app maakt het eenvoudig om verschillende apparaten met elkaar te integreren en te bedienen.

Conclusie Silvergear Slimme Stekker

Ik ben zeer tevreden over de Silvergear Slimme Stekker. De stekker is eenvoudig te bedienen en biedt verschillende handige functies, waaronder de verbruiksmeter en integratie met andere slimme apparaten. Het apparaat is praktisch voor dagelijks gebruik en biedt een leuke manier om bewuster om te gaan met energieverbruik.

De Silvergear slimme stekker is verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 6 of 9 stuks.

 

8.8Expert Score
De Silvergear Slimme Stekker is een handige gadget waarmee je je huis slimmer en energiezuiniger kunt maken. Het apparaat heeft verschillende functies, waaronder het meten van het energieverbruik per apparaat, het bedienen van je apparaten via de app of spraakbesturing, en het instellen van tijdschakelaars om apparaten automatisch aan of uit te zetten. De stekker kan worden gebruikt om vrijwel elk apparaat aan te sluiten dat in een stopcontact past. De bijbehorende Smart Life app is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om verschillende scenario's en tijdschema's in te stellen voor het in- of uitschakelen van de stekker. De stekker kan ook worden geïntegreerd met andere slimme apparaten, zoals slimme thermostaten, om je huis nog slimmer te maken.
Pluspunten
  • Gemakkelijk
  • Goede prijs
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Inzicht in verbruik
  • Heel veel features
- Minpunten
  • App kan overweldigend zijn

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Slimme Stekker

Soort stekker

Tussenstekker

Merk

Silvergear

Keurmerk

CE, RoHS

Kleur

Wit

Materiaal

Metaal, Kunststof

Type aarding

Hybride

Voor binnen of buiten

Voor binnen

Voltage (A)

16

Gewicht (g)

284

Met afstandsbediening

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

Smart Home Protocol

Wifi, Bluetooth

Smart Home Platform

Tuya Smart

Stand-alone

Geen bridge of basisstation nodig

Bluetooth

Ja

Inclusief verbruiksmeter

Ja

Tijdschema instelbaar

Ja

Dimmer

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Met USB-poort

Nee

Met kinderbeveiliging

Nee

Spatwaterdicht

Ja

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

Verpakking breedte (mm)

91

Verpakking hoogte (mm)

52

Verpakking lengte (mm)

163

Verpakkingsinhoud

3 x Silvergear Smart Plugs met Energiemeter 1 x Handleiding

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

November

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Slimme Stekker met Energiemeter - Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar - Werkt met Google Home, Alexa en Voice Control - Meet Stroomverbruik en Sluipverbruik Apparaten - Bediening via Tuya Smart App - 3 stuks
Laatste updates:
  • €29,99 - 24 februari 2024
  • €36,99 - 1 februari 2024
  • €32,99 - 15 januari 2024
  • €36,99 - 29 november 2023
  • €39,99 - 28 november 2023
  • €37,99 - 16 november 2023
  • €39,99 - 3 november 2023
  • €49,99 - 30 oktober 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €49,99 - 23 oktober 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 24 februari 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Silvergear Slimme Stekker

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Lukas Lopeman

    De installatie van dit apparaat is eenvoudig en er zijn talloze opties voor het instellen van tijdprofielen en scènes. Bovendien kun je in de Smart Life-app het stroomverbruik van elk stopcontact afzonderlijk bekijken.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart