Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte | Smart | Memoryfunctie 24 personen | Bodem met antislip

 45,00

Beste deal op: silvergear.eusilvergear.eu
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Slimme Pro Weegschaal met Handvat - Wit - €45,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Slimme Pro Weegschaal met Handvat - Wit
Laatste updates:
  • €45,00 - 21 februari 2024
  • €35,00 - 20 februari 2024
  • €38,00 - 17 februari 2024
  • €35,00 - 10 januari 2024
  • €40,00 - 5 januari 2024
  • €43,00 - 16 december 2023
  • €45,00 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €45,00 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €35,00 - 10 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 10:31
Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat
Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

 45,00

Beschrijving

Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat review

De Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat is een professionele smart scale voor thuis. Het meet zowel het onder- als bovenlichaam volledig door dankzij de 8 sensoren, waarvan 4 in het platform en 4 in het handvat. Dit is nauwkeuriger en uitgebreider dan de meeste smart scales die alleen via de voeten meten. Deze slimme weegschaal meet 14 verschillende metingen voor een uitgebreide analyse zoals gewicht, BMI, lichaamsvet, spiersnelheid, vetvrijlichaamsgewicht, onderhuids vet, visceraal vet, watergewicht, skeletspier, spiermassa, botmassa, eiwit, BMR en lichaamsleeftijd. Het is een onmisbare musthave voor iedereen die bezig is met het behalen van doelen op het gebied van gezondheid of sportprestaties.

Wat reviewers vinden van de Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

Reviewers zijn lovend over de Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat. Het apparaat is mooi en degelijk en biedt uitgebreide informatie over lichaamssamenstelling. De metingen lijken erg accuraat en de app is gebruikersvriendelijk en biedt uitleg over het gebruik van de weegschaal en handvat. Meerdere personen en telefoons kunnen de weegschaal gebruiken en het apparaat herkent wie erop staat.

De Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat is gemakkelijk te koppelen aan de telefoon en kan door meerdere personen en telefoons worden gebruikt. Reviewers hebben de nauwkeurigheid van de metingen gecontroleerd en bevestigen dat de gegevens overeenkomen met die van soortgelijke weegschalen bij fysiotherapeuten. De app is in het Nederlands en biedt veel inzicht in lichaamssamenstelling, waaronder vet, visceraal vet, spiermassa, vocht en botmassa.

De weegschaal biedt een full-body resultaat en is geen dexa-meting, maar biedt toch veel waarde, zolang men zich alleen bezighoudt met de metingen van deze weegschaal. Bezorging was snel en het apparaat is van goede kwaliteit. De prijs is zeer redelijk en biedt functies die vergelijkbaar zijn met die van concurrerende weegschalen die 6 tot 10 keer duurder zijn.

Slimme professionele weegschaal die zowel onder- als bovenlichaam meet

De Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat heeft 8 zeer nauwkeurige sensoren, waarvan 4 in het handvat. Door de handvatten vast te pakken en met blote voeten op de weegschaal te gaan staan, wordt het hele lichaam doorgemeten. Dit is nauwkeuriger en uitgebreider dan de meeste smart scales die alleen via de voeten meten. Deze slimme weegschaal meet 14 verschillende metingen voor een uitgebreide analyse van het lichaam.

Wat meet deze smart scale allemaal?

De Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat meet 14 verschillende metingen voor een uitgebreide analyse van het lichaam. Het meet gewicht, BMI, lichaamsvet, spiersnelheid, vetvrijlichaamsgewicht, onderhuids vet, visceraal vet, watergewicht, skeletspier, spiermassa, botmassa, eiwit, BMR en lichaamsleeftijd. Het is een onmisbare musthave voor iedereen die bezig is met het behalen van doelen op het gebied van gezondheid of sportprestaties.

Ideaal voor het tracken van sport- en gezondheidsdoelen

Met deze slimme weegschaal kom je ontzettend veel te weten over je gezondheid. Het is dan ook een onmisbare musthave voor iedereen die bezig is met het behalen van doelen op het gebied van gezondheid of sportprestaties. Houd bij hoeveel gewicht én vet je verliest tijdens een dieet, houd bij hoeveel je spiermassa toeneemt bij intensief sporten, kom te weten wat jouw realistische lichaamsleeftijd is, kom te weten of jouw vet vooral visceraal of meer onderhuids vet is, kom erachter wat je lichaamssamenstelling is, kom erachter wat jouw calorieverbruik in rust is en kom erachter of je vocht- en eiwitgehalte hoog genoeg is. Houd je progressie overzichtelijk en automatisch bij in de gratis app. Bekijk je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse trends en stel doelen in voor jezelf om jezelf te blijven motiveren.

De slimme weegschaal kan ook worden gekoppeld met andere gezondheids- en sport-apps, zoals Apple Health, Google Fit en Fitbit, waardoor je alle gegevens op één plek kunt bekijken. Dit maakt het nog makkelijker om je progressie te volgen en te zien wat werkt voor jouw lichaam.

Nauwkeurige metingen en gebruiksvriendelijk

De slimme weegschaal heeft vier zeer nauwkeurige sensoren en maakt gebruik van geavanceerde bio-elektrische impedantie-analyse (BIA) om je lichaamssamenstelling te meten. De metingen zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar, zodat je erop kunt vertrouwen dat je de juiste informatie krijgt.

De weegschaal is ook zeer gebruiksvriendelijk. Stap er gewoon op en wacht tot de metingen zijn voltooid. Het grote lcd-display geeft de resultaten duidelijk weer, zodat je ze gemakkelijk kunt aflezen. De weegschaal is ook slank en stijlvol ontworpen en past bij elk interieur.

Conclusie Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

De slimme weegschaal is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die serieus bezig is met het behalen van doelen op het gebied van gezondheid en sportprestaties. Met nauwkeurige metingen en een gebruiksvriendelijke interface kun je je voortgang gemakkelijk bijhouden en inzicht krijgen in je lichaamssamenstelling. Koppel de weegschaal aan je favoriete gezondheids- en sport-apps voor nog meer inzicht en motivatie. Met de slimme weegschaal blijf je gemotiveerd om je doelen te behalen en een gezonde levensstijl te behouden.

9Expert Score
Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte | Smart | Memoryfunctie 24 personen | Bodem met antislip
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig
  • Gratis app
  • Veel informatie
  • Accuraat
- Minpunten
  • Functies alleen beschikbaar via app

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

Merk

Silvergear

Analoog of Digitaal

Digitaal

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen uitzonderingen

Verpakkingsinhoud

1 x Silvergear Slimme Pro Personenweegschaal 1 x Handleiding

Voedingstype

Accu

Type batterij

"AAA"

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Automatisch uitschakelen

Ja

Maximaal aantal personen te onthouden

24

Geschikt voor type vloer

Gietvloer, Linoleum, Parket, PVC, Tegels, Behandeld parket, Hout, Laminaat, Kurk

Persoonsherkenning

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Smart

Ja

Koppelbaar met ander apparaat

Smart Watch

Met atletenprogramma

Ja

Weegschaalfunctie

BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte

Lichaamsanalysemeting via

Handen

Maximale weegvermogen (kg)

180

Weegnauwkeurigheid (g)

100

Materiaal weegplatform

Glas

Bodem met antislip

Ja

Veilig te gebruiken met pacemaker

Nee

Overbelastingsindicatie

Ja

Product hoogte (cm)

2.74

Product breedte (cm)

30

Product gewicht (g)

2000

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

2315

IP-certificering

IP41 (Beschermd tegen spitse voorwerpen en drupdicht Type 1)

Kleur

Wit incl Handvat

MPN (Manufacturer Part Number)

3052

Met spraakfunctie

Nee

Product lengte (cm)

30

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Nederlands, Duits, Engels, Frans

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Verpakking breedte (mm)

339

Verpakking hoogte (mm)

60

Verpakking lengte (mm)

420

Weegeenheden

KG (Metrisch)

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Slimme Pro Weegschaal met Handvat - Wit
Laatste updates:
  • €45,00 - 21 februari 2024
  • €35,00 - 20 februari 2024
  • €38,00 - 17 februari 2024
  • €35,00 - 10 januari 2024
  • €40,00 - 5 januari 2024
  • €43,00 - 16 december 2023
  • €45,00 - 25 oktober 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €45,00 - 25 oktober 2023
  • Laagste prijs: €35,00 - 10 januari 2024

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Silvergear Slimme Pro Weegschaal met Handvat

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Koen

    Ik heb deze weegschaal aangeschaft. In de fitness staat er een professionele weegschaal. Het is erg leuk om je lichaam te zien verbeteren elke keer wanneer ik mezelf weeg. Nu heb ik thuis ook een eigen gym gemaakt in de garage en deze Silvergear Slimme Pro Weegschaal is de perfecte aanwinst voor mijn thuis gym. Ik heb deze vergeleken met de professionele weegschaal in de fitness. En alle waardes zijn bijna identiek hetzelfde. De weegschaal is redelijk goedkoop waardoor ik mij wat zorgen maakte over de nauwkeurigheid maar ik ben zeer tevreden. Een echte aanrader!

    + Pluspunten: Nauwkeurigheid Kwaliteit Prijs
    Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart