Silvergear Premium Weegschaal

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte | Smart | Memoryfunctie 24 personen | Bodem met antislip

 30,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Silvergear® Premium Weegschaal - Weegschaal Personenweegschaal - Weegschaal met Lichaamsanalyse - 18 Metingen – Slimme Weegschaal - Zwart - €30,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Premium Weegschaal - Weegschaal Personenweegschaal - Weegschaal met Lichaamsanalyse - 18 Metingen – Slimme Weegschaal - Zwart
Laatste updates:
  • €30,00 - 25 september 2023
  • €34,29 - 21 september 2023
  • €34,99 - 19 september 2023
  • €34,29 - 14 september 2023
  • €34,99 - 13 september 2023
  • €34,29 - 5 september 2023
  • €34,99 - 29 augustus 2023
  • €35,00 - 28 augustus 2023
Sinds: 3 april 2023
  • Hoogste prijs: €39,99 - 3 april 2023
  • Laagste prijs: €30,00 - 25 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 25 september 2023 16:56
Silvergear Premium Weegschaal

 30,00

Beschrijving

Silvergear Premium Weegschaal review

Wil je meer inzicht krijgen in je fysieke gesteldheid en je gezondheidsdoelen beter monitoren? Dan is de Silvergear Premium Slimme Weegschaal met Bluetooth wellicht iets voor jou. Deze weegschaal meet maar liefst 18 verschillende kenmerken en is te koppelen met de Fitdays app via Bluetooth. In deze review gaan we dieper in op de verschillende functies van deze weegschaal en hoe deze je kan helpen bij het behalen van je gezondheidsdoelen.

Wat reviewers zeggen over de Silvergear Premium Weegschaal

De Silvergear Premium Weegschaal heeft veel positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers. De klantenservice van Silvergear is goed bereikbaar en behulpzaam, wat door meerdere reviewers als een groot pluspunt wordt ervaren. De bijbehorende app werkt goed en geeft de gemeten waarden duidelijk weer, inclusief grafieken die de ontwikkeling in de tijd aangeven. Veel gebruikers vinden het fijn om hun progressie bij te houden in spiergroei en vermindering van lichaamsvet en visceraal vet.

De weegschaal meet veel verschillende waardes, zoals BMI, hartslag, vetgehalte en meer, en doet dit in korte tijd. De app is makkelijk te bedienen en kan zelfs gekoppeld worden met fitnesstrackers zoals de Fitbit. Reviewers zijn blij met de hoeveelheid informatie die ze krijgen voor de prijs van de weegschaal.

Er zijn verschillen tussen de metingen van de Silvergear Premium Weegschaal en die van professionele weegschalen in de sportschool, maar reviewers vinden het belangrijker om de trends te volgen in de app dan om zich te richten op exacte waardes.

Al met al zijn gebruikers erg tevreden over de Silvergear Premium Weegschaal, die stevig op de grond staat en een mooie uitstraling heeft. De weegschaal is zeker een aanrader voor mensen die hun gezondheid en fitness willen monitoren.

18 meetfuncties

De Silvergear Premium Slimme Weegschaal is uitgerust met 18 verschillende meetfuncties, waaronder gewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, lichaamsleeftijd, botmassa, hartslag, en lichaamsbalans. Hierdoor krijg je een uitgebreide lichaamsanalyse en kun je je gezondheid en fitheid beter monitoren.

Fitdays-app

Om je metingen bij te houden en je gezondheidsdoelen te monitoren, kun je de weegschaal koppelen met de Fitdays app via Bluetooth. Hierdoor kun je je metingen gemakkelijk bijhouden en zien hoe je vooruitgang boekt. Ook kun je je data synchroniseren met Google Fit, Apple Health, Samsung Health en Fitbit. Met deze app kun je bovendien maximaal 24 gebruikers aan de weegschaal koppelen, handig voor bijvoorbeeld je vaste sportgroepje.

LCD-scherm

De weegschaal heeft een groot en gebruiksvriendelijk LCD-scherm waarop je verschillende metingen tegelijk kunt aflezen. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld je hartslag, gewicht, BMI en meer.

Hartslagmeting

Een unieke functie van deze weegschaal is dat deze ook je hartslag meet. Dit geeft je een nog vollediger beeld van je gezondheid en fitheid. Het hartsymbool begint direct met knipperen zodra de weegschaal je hartslag meet.

Accurate metingen

Om accurate metingen te krijgen, is het belangrijk om jezelf altijd op hetzelfde moment te wegen en geen sokken of schoenen te dragen. De weegschaal is instelbaar in kilogram of pond. Met deze weegschaal behaal je jouw sportdoelen én monitor je jouw gezondheid.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Silvergear Premium Slimme Weegschaal is veilig in gebruik en is geschikt voor diverse soorten vloeren, waaronder behandeld parket, gietvloer, hout, kurk, laminaat, linoleum, parket, PVC en tegels. Het weegplatform is gemaakt van gehard glas en heeft een antislipbodem. De weegschaal heeft ook een automatische uitschakelfunctie.

Conclusie Silvergear Premium Weegschaal

De Silvergear Premium Slimme Weegschaal is een uitstekende keuze voor mensen die hun gezondheidsdoelen beter willen monitoren en meer inzicht willen krijgen in hun fysieke gesteldheid. Met maar liefst liefst 13 meetfuncties, inclusief lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en meer, is deze weegschaal zeer veelzijdig en kan het een belangrijke tool zijn in het behalen van uw gezondheidsdoelen.

Het strakke en moderne ontwerp van de weegschaal maakt het een mooie toevoeging aan elk huishouden, en de eenvoudige en intuïtieve bediening maakt het gemakkelijk in gebruik. De weegschaal synchroniseert ook naadloos met populaire gezondheids- en fitness-apps, wat het nog gemakkelijker maakt om uw gezondheidsgegevens bij te houden en uw vooruitgang te volgen.

Al met al biedt de Silvergear Premium Slimme Weegschaal veel waar voor zijn geld en is het een slimme investering voor iedereen die serieus is over het verbeteren van hun gezondheid en fitheid.

9Expert Score
Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte | Smart | Memoryfunctie 24 personen | Bodem met antislip
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig
  • Gratis app
  • Veel informatie
  • Accuraat

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Premium Weegschaal

Merk

Silvergear

Analoog of Digitaal

Digitaal

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakkingsinhoud

1x Slimme weegschaal 1x Gebruiksaanwijzing

Voedingstype

Batterij

Type batterij

1,5 V AAA

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

Geen

Automatisch uitschakelen

Ja

Maximaal aantal personen te onthouden

24

Geschikt voor type vloer

Behandeld parket, Gietvloer, Hout, Kurk, Laminaat, Linoleum, Parket, PVC, Tegels

Persoonsherkenning

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Smart

Ja

Koppelbaar met ander apparaat

Smart Watch

Met atletenprogramma

Ja

Weegschaalfunctie

BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Visceraal vet, Vochtgehalte

Lichaamsanalysemeting via

Voeten

Maximale weegvermogen (kg)

180

Weegnauwkeurigheid (g)

0

Materiaal weegplatform

Gehard glas

Bodem met antislip

Ja

Veilig te gebruiken met pacemaker

Nee

Overbelastingsindicatie

Ja

Product hoogte (cm)

29.97

Product breedte (cm)

29.97

Product gewicht (kg)

1.88

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

2139

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Kleur

Zwart Premium

MPN (Manufacturer Part Number)

1951

Met spraakfunctie

Nee

Product lengte (cm)

29.97

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Nederlands

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Verpakking breedte (mm)

339

Verpakking hoogte (mm)

55

Verpakking lengte (mm)

347

Weegeenheden

KG (Metrisch)

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Premium Weegschaal - Weegschaal Personenweegschaal - Weegschaal met Lichaamsanalyse - 18 Metingen – Slimme Weegschaal - Zwart
Laatste updates:
  • €30,00 - 25 september 2023
  • €34,29 - 21 september 2023
  • €34,99 - 19 september 2023
  • €34,29 - 14 september 2023
  • €34,99 - 13 september 2023
  • €34,29 - 5 september 2023
  • €34,99 - 29 augustus 2023
  • €35,00 - 28 augustus 2023
Sinds: 3 april 2023
  • Hoogste prijs: €39,99 - 3 april 2023
  • Laagste prijs: €30,00 - 25 september 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Silvergear Premium Weegschaal

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Anna de Vries

    Deze weegschaal is niet alleen mooi, maar ook degelijk en voorziet van uitgebreide informatie. We hebben de gegevens die via de mobiele telefoon worden ontvangen, gecontroleerd met een vergelijkbare weegschaal bij de fysiotherapeut en de gegevens komen overeen. De app is beschikbaar in het Nederlands, gebruikersvriendelijk en biedt uitleg over hoe je de weegschaal en het handvat moet gebruiken. De weegschaal kan door meerdere personen met meerdere telefoons worden gebruikt en herkent wie er op de weegschaal staat. Als twee personen hetzelfde gewicht hebben, is het niet bekend hoe dit wordt gecommuniceerd met de telefoon, vermoedelijk via bluetooth. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze aankoop.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart