Silvergear Gaming Toetsenbord – Game Keyboard – QWERTY Toetsenborden

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Silvergear.
  • Bij bol.com kun je Silvergear Gaming Toetsenbord - Game Keyboard - QWERTY Toetsenborden kopen voor slechts €24,98 , wat 36% lager is dan de prijs opSilvergear (€39,00).
  • De laagste prijs van Gaming Toetsenbord, Muis en Muismat - RGB LED werd verkregen op 19 april 2024 08:51.

 24,98

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Silvergear Gaming Toetsenbord - Game Keyboard - QWERTY Toetsenborden - €24,98
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Silvergear Gaming Toetsenbord - Game Keyboard - QWERTY Toetsenborden
Laatste updates:
  • €24,98 - 23 maart 2024
  • €27,99 - 13 maart 2024
  • €22,99 - 28 februari 2024
  • €24,99 - 22 februari 2024
  • €27,99 - 8 februari 2024
  • €24,98 - 11 januari 2024
  • €24,99 - 14 november 2023
  • €29,99 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 8 november 2023
  • Laagste prijs: €22,99 - 28 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 08:51
Silvergear Gaming Toetsenbord – Game Keyboard – QWERTY Toetsenborden
Silvergear Gaming Toetsenbord – Game Keyboard – QWERTY Toetsenborden

 24,98

Beschrijving

Review: Silvergear Gaming Toetsenbord – Ultieme Game Ervaring

De Silvergear Gaming Toetsenbord biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en functionaliteit voor de fanatieke gamer. Met zijn vertrouwde QWERTY lay-out, bedrade aansluiting en indrukwekkende RGB LED-verlichting is dit toetsenbord een absolute favoriet in de wereld van pc gaming.

QWERTY Lay-out en Bedraad Ontwerp

Het Silvergear Gaming Toetsenbord heeft een traditionele QWERTY lay-out, waardoor elke gamer zich direct thuis voelt op dit toetsenbord. Het gemakkelijk kunnen vinden van de juiste toetsen is essentieel tijdens intense speelsessies, en met dit toetsenbord hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Het bedrade ontwerp zorgt voor een stabiele verbinding zonder vertraging, waardoor elke toetsaanslag direct wordt geregistreerd. Geen gedoe met batterijen of opgeladen moeten worden tijdens een spannende game. Met dit toetsenbord ben je altijd klaar om te gamen!

RGB Rainbow Lichteffecten

De RGB LED-verlichting is een echte blikvanger van dit gaming toetsenbord. Met een regenboog van kleuren kun je de verlichting naar wens aanpassen en je gaming setup een unieke uitstraling geven. Bovendien is de verlichting niet alleen esthetisch, maar het heeft ook een praktische functie. Spelen in het donker wordt aanzienlijk eenvoudiger met de heldere en aanpasbare verlichting.

Multimedia Toetsen voor Efficiënte Bediening

Naast het bieden van een optimale gamingervaring, is het Silvergear Gaming Toetsenbord ook uitgerust met handige multimedia toetsen. Met deze speciale toetsen kun je gemakkelijk het volume aanpassen, video’s bedienen en muziek regelen. Dit betekent dat je niet meer hoeft te schakelen tussen vensters om eenvoudige wijzigingen aan te brengen, waardoor je volledig kunt focussen op je game.

Soft-Button Systeem voor Verbeterde Reactiesnelheid

Een van de opvallende kenmerken van dit toetsenbord is het ingebouwde soft-touch button systeem. Hierdoor vergt het indrukken van de knoppen minder moeite, wat resulteert in een verhoogde reactiesnelheid. Voor gamers is dit cruciaal, omdat elke milliseconde telt tijdens competitieve gameplay. Met het Silvergear Gaming Toetsenbord krijg je die concurrentievoorsprong die je nodig hebt om tegenstanders te verslaan.

Duurzaam en Robuust Ontwerp

Het toetsenbord is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en ABS plastic, waardoor het duurzaam en robuust is. Het kan tegen een stootje en is bestand tegen langdurig intensief gebruik. Of je nu rustig wilt genieten van een single-player game of een intense multiplayer strijd aangaat, dit toetsenbord staat altijd klaar om je te ondersteunen.

Plug & Play: Direct Klaar voor Gebruik

Een ander voordeel van het Silvergear Gaming Toetsenbord is dat het een plug & play-functie heeft. Dit betekent dat er geen ingewikkelde software-installatie nodig is om het toetsenbord te laten werken. Sluit het toetsenbord gewoon aan op je pc en je bent direct klaar om te gamen! Dit maakt de installatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen zonder technische kennis.

Het Goedkope Alternatief voor Razor, Trust of Logitech

De Silvergear Gaming Toetsenbord biedt gamers een voordelig alternatief voor toonaangevende merken zoals Razor, Trust of Logitech. Ondanks de lagere prijs doet dit toetsenbord geen concessies aan kwaliteit en functionaliteit. Je krijgt waar voor je geld en profiteert van uitstekende prestaties zonder de bank te breken.

Conclusie: De Ultieme Game Ervaring

Het Silvergear Gaming Toetsenbord is een uitstekende keuze voor elke gamer die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en functionele gaming tool. Met zijn vertrouwde QWERTY lay-out, duurzame constructie, soft-touch button systeem, RGB LED-verlichting en handige multimedia toetsen biedt dit toetsenbord alles wat je nodig hebt voor een ultieme game ervaring.

Of je nu een casual gamer bent die af en toe ontspant met een game of een fanatieke e-sporter die altijd op zoek is naar de overwinning, het Silvergear Gaming Toetsenbord zal je niet teleurstellen. De combinatie van kwaliteit, comfort en betaalbaarheid maakt dit toetsenbord een echte winnaar.

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

8.6Expert Score
Review: Silvergear Gaming Toetsenbord – Ultieme Game Ervaring De Silvergear Gaming Toetsenbord biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en functionaliteit voor de fanatieke gamer. Met zijn vertrouwde QWERTY lay-out, bedrade aansluiting en indrukwekkende RGB LED-verlichting is dit toetsenbord een absolute favoriet in de wereld van pc gaming. QWERTY Lay-out en Bedraad Ontwerp Het Silvergear […]
Pluspunten
  • Vertrouwde QWERTY lay-out voor een comfortabele gamingervaring.
  • Stabiele bedrade aansluiting zonder vertraging voor snelle reacties.
  • Indrukwekkende RGB LED-verlichting met aanpasbare lichteffecten.
  • Handige multimedia toetsen voor efficiënte bediening tijdens het gamen.
  • Ingebouwd soft-touch button systeem voor verbeterde reactiesnelheid.
  • Duurzaam ontwerp van metaal en ABS plastic voor langdurig gebruik.
  • Eenvoudige plug & play installatie, direct klaar voor gebruik.
  • Betaalbaar alternatief voor bekende merken zoals Razor, Trust of Logitech.
- Minpunten
  • Geen draadloze optie voor wie een kabelvrije setup verkiest.
  • Minder geavanceerde software-opties in vergelijking met high-end gaming toetsenborden.

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Gaming Toetsenbord – Game Keyboard – QWERTY Toetsenborden

Merk

Silvergear

MPN (Manufacturer Part Number)

1080 – Gaming Toetsenbord – Game Keyboard

Model

Gaming Toetsenbord – Game Keyboard

Kleur

Zwart – Gaming Toetsenbord – Game Keyboard

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

EU Layout

Toetsenbord opties

Numeriek keypad

Personage

Geen personage

Multimediasneltoetsen

Ja

Vlakke toetsen

Ja

Type toetsen

Membraan toetsen

Verlichting

Ja

Per toets apart verlicht

Ja

Numeriek keypad

Ja

Game platform

Windows

Type toetsenbord connectie

Bedraad

Systeemeisen

Voor het Gaming Toetsenbord – Game Keyboard schikt Windows, Linux en Mac (Apple). T=

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Draadloos bereik (m)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor besturingssysteem

Windows

Gewicht (g)

704

Instelbare verlichting

Ja

Kabellengte (m)

1

Met display

Nee

Oplaadbaar

Ja

Product breedte (cm)

44

Product gewicht (g)

248

Product hoogte (cm)

14

Product lengte (cm)

13

Reparatie type

Carry-in

Soort mechanische toetsen

Linear

Speciaal voor gamen

Ja

Taal handleiding

Universeel, Duits, Engels, Frans, Nederlands

Type input/output

USB

Type verlichting

RGB

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen uitzonderingen, bij dit Gaming Toetsenbord – Game Keyboard geldt 2 jaar fabrieksgarantie. Bij vragen of problemen zijn we direct te contacteren.

Verpakking breedte (mm)

163

Verpakking hoogte (mm)

38

Verpakking lengte (mm)

455

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Silvergear Gaming Toetsenbord - Game Keyboard - QWERTY Toetsenborden
Laatste updates:
  • €24,98 - 23 maart 2024
  • €27,99 - 13 maart 2024
  • €22,99 - 28 februari 2024
  • €24,99 - 22 februari 2024
  • €27,99 - 8 februari 2024
  • €24,98 - 11 januari 2024
  • €24,99 - 14 november 2023
  • €29,99 - 8 november 2023
Sinds: 8 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 8 november 2023
  • Laagste prijs: €22,99 - 28 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Silvergear Gaming Toetsenbord – Game Keyboard – QWERTY Toetsenborden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart