Silvergear Gaming Muis / Game Mouse – Muis met Draad

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Silvergear, Bol.
  • Bij silvergear.eu kun je Gaming Muis RGB LED kopen voor slechts €18,00 , wat 22% lager is dan de prijs opBol (€22,99).
  • De laagste prijs van Silvergear Gaming Muis / Game Mouse - Muis met Draad - Bedrade Muis - Voor Laptop en Computer - RGB werd verkregen op 12 april 2024 07:52.

 18,00

Beste deal op: silvergear.eusilvergear.eu
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Gaming Muis RGB LED - €18,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Gaming Muis RGB LED
Laatste updates:
  • €18,00 - 24 februari 2024
  • €20,00 - 15 december 2023
  • €22,00 - 10 november 2023
Sinds: 10 november 2023
  • Hoogste prijs: €22,00 - 10 november 2023
  • Laagste prijs: €18,00 - 24 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 07:52
Silvergear Gaming Muis / Game Mouse – Muis met Draad
Silvergear Gaming Muis / Game Mouse – Muis met Draad

 18,00

Beschrijving

Review: Silvergear Gaming Muis – De Ultieme Game Mouse voor Laptop en Computer

De Silvergear Gaming Muis is een absolute topper die je wellicht al kent uit het Grote Speelgoedboek. Deze muis is speciaal ontworpen voor gamers die streven naar precisie en kwaliteit. Met zijn professionele ontwerp biedt deze muis de controle die je nodig hebt voor een optimale game-ervaring. In dit review ontdek je waarom de Silvergear Gaming Muis een goedkoop alternatief van topkwaliteit is en waarom het een uitstekende keuze is voor zowel laptop- als computer-gamers.

Precisie en Kwaliteit in één

De Silvergear Gaming Muis staat garant voor precisie en kwaliteit. Met zijn instelbare DPI van 800 tot 6400 kun je de gevoeligheid perfect afstemmen op jouw speelstijl. Of je nu behoefte hebt aan nauwkeurige bewegingen tijdens strategische games of razendsnelle acties bij first-person shooters, deze muis biedt je de juiste controle. Met de Silvergear Gaming Muis krijg je een betrouwbare metgezel die je naar de overwinning zal leiden.

Briljante Backlight-Effecten

Ervaar jouw games in volle glorie met de toffe backlight-effecten van de Silvergear Gaming Muis. De levendige kleuren van de LED-backlight creëren een unieke sfeer die perfect aansluit bij jouw gaming-setup. Elke beweging die je maakt, brengt de muis tot leven en tilt jouw gaming-ervaring naar een hoger niveau. Met de Silvergear Gaming Muis voel je je als een professional die in een meeslepende virtuele wereld duikt.

Plug & Play: Direct Klaar voor Actie

Dankzij de plug & play functionaliteit van de Silvergear Gaming Muis ben je direct klaar voor actie. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het installeren van software of drivers. Sluit eenvoudigweg de muis aan op je laptop of computer en je kunt meteen beginnen met gamen. Deze functie zorgt ervoor dat niets je gameflow verstoort en je je volledig kunt concentreren op je spel. De Silvergear Gaming Muis is ontworpen met jouw ultieme gemak in gedachten.

Specificaties van de Silvergear Gaming Muis

De Silvergear Gaming Muis is uitgerust met een nylon kabel die zorgt voor duurzaamheid en soepele bewegingen. Met de plug & play functionaliteit is de muis direct gebruiksklaar. De LED-backlight van de muis biedt adembenemende kleureffecten. Daarnaast heeft de muis een instelbare DPI van 800-6400 met 6 DPI-stappen voor optimale precisie. Hij is compatibel met Windows, Linux en Mac, waardoor je kunt gamen op jouw favoriete besturingssysteem. Met de Silvergear Gaming Muis ben je verzekerd van een geweldige game-ervaring.

Een Goedkoop Alternatief van Topkwaliteit

Waarom zou je meer betalen voor merken als Razor, Logitech of Trust, als je met de Silvergear Gaming Muis dezelfde prestaties en betrouwbaarheid kunt krijgen? Deze muis biedt je een goedkoop alternatief van topkwaliteit. Het is een budgetvriendelijke keuze die niet inlevert op functionaliteit en kwaliteit. Met de Silvergear Gaming Muis krijg je waar voor je geld en een gaming-accessoire dat aan al je verwachtingen voldoet.

Conclusie

De Silvergear Gaming Muis is de perfecte metgezel voor laptop- en computer-gamers. Met deze muis dompel je jezelf onder in de wereld van gaming en ervaar je de precisie, kwaliteit en levendige kleureffecten die deze muis te bieden heeft. Dankzij zijn instelbare DPI, briljante backlight-effecten en plug & play functionaliteit is deze muis geschikt voor elke gamer. Waarom zou je meer betalen als je met de Silvergear Gaming Muis een goedkoop alternatief van topkwaliteit kunt krijgen? Maak van elke gamingsessie een onvergetelijk avontuur met de Silvergear Gaming Muis.

Bekijk meer gaming muizen op bol.com

8.2Expert Score
Review: Silvergear Gaming Muis – De Ultieme Game Mouse voor Laptop en Computer De Silvergear Gaming Muis is een absolute topper die je wellicht al kent uit het Grote Speelgoedboek. Deze muis is speciaal ontworpen voor gamers die streven naar precisie en kwaliteit. Met zijn professionele ontwerp biedt deze muis de controle die je nodig […]
Pluspunten
  • Instelbare DPI voor optimale precisie
  • Levendige backlight-effecten voor een unieke sfeer
  • Plug & play functionaliteit voor direct gebruiksklaar
  • Duurzame nylon kabel voor soepele bewegingen
  • Compatibel met verschillende besturingssystemen
- Minpunten
  • Geen draadloze functionaliteit

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Gaming Muis / Game Mouse – Muis met Draad

Merk

Silvergear

MPN (Manufacturer Part Number)

1081

Kleur

Zwart RGB – Gaming Muis

Muisvorm

Normaal

Speciaal voor gamen

Ja

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Ergonomisch ontworpen

Nee

Voedingstype

USB

Kabellengte (m)

1

Draadloos bereik (m)

0

Inclusief batterijen

Ja

Aantal benodigde accu's/batterijen

0

Accu/batterij code

Geen batterij

Oplaadbaar

Nee

Scrollwiel

Ja

Horizontaal scrollen

Nee

Aantal knoppen

7

Instelbare knoppen

Ja

Gewichtjes

Nee

dpi

3200

Instelbare dpi

Ja

Type verlichting

RGB

Geschikt voor besturingssysteem

Android, Chrome OS, Windows, Mac OS, iOS

Systeemeisen

Te gebruiken met Windows 2000, Windows XP, Windows VISTA, Windows7/8/10 Mac

Reparatie type

Carry-in

Aanbevolen voor genre

FPS

Aansturing muis

Laser

Bediening muis

Knoppen

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Duimsteun

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Game platform

Windows, iOS, MAC, Windows download, Android

Gewicht (g)

166

Indicator batterijniveau

Nee

Instelbare verlichting

Ja

Product breedte (cm)

7

Product gewicht (g)

50

Product hoogte (cm)

12

Product lengte (cm)

12

Stille muis

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen uitzonderingen, 2 jaar fabrieksgarantie. Bij vragen of problemen zijn we direct te contacteren.

Verpakking breedte (mm)

103

Verpakking hoogte (mm)

53

Verpakking lengte (mm)

139

Werkt op glazen ondergrond

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Gaming Muis RGB LED
Laatste updates:
  • €18,00 - 24 februari 2024
  • €20,00 - 15 december 2023
  • €22,00 - 10 november 2023
Sinds: 10 november 2023
  • Hoogste prijs: €22,00 - 10 november 2023
  • Laagste prijs: €18,00 - 24 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Silvergear Gaming Muis / Game Mouse – Muis met Draad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart