Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.3
Expert ScoreLees recensie

Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in activatie (AMR), Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Vochtgehalte, Visceraal vet | Smart | Memoryfunctie 24 personen

 19,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Silvergear® Bluetooth Personenweegschaal - Met zeer volledige Lichaamsanalyse met Vetpercentage – Inclusief Analyse App – Midnight Blue - €19,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Bluetooth Personenweegschaal - Met zeer volledige Lichaamsanalyse met Vetpercentage – Inclusief Analyse App – Midnight Blue
Laatste updates:
  • €19,99 - 28 maart 2024
  • €16,99 - 25 maart 2024
  • €19,99 - 6 maart 2024
  • €16,99 - 5 maart 2024
  • €18,59 - 1 maart 2024
  • €19,99 - 27 februari 2024
  • €22,99 - 26 februari 2024
  • €19,99 - 3 februari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €16,99 - 5 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:31
Silvergear Bluetooth Personenweegschaal
Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

 19,99

Beschrijving

Silvergear Bluetooth Personenweegschaal review

De Silvergear Bluetooth Personenweegschaal is een populaire slimme weegschaal in Nederland met 14 metingen. Het apparaat biedt extra inzichten om je te helpen je streefgewicht te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of een gezondere levensstijl wilt aannemen, deze weegschaal kan je helpen je doel te bereiken. De weegschaal is zeer nauwkeurig dankzij de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) technologie en is voorzien van een LCD-scherm met achtergrondverlichting. De metingen worden opgeslagen in een handige gratis app genaamd Fitdays, die beschikbaar is voor Android en iOS.

Wat reviewers zeggen over de Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

De Silvergear Bluetooth Personenweegschaal wordt over het algemeen positief beoordeeld door reviewers vanwege zijn uitgebreide functies en gebruiksgemak. Eén reviewer was onder de indruk van de hoeveelheid informatie die de weegschaal via de app geeft, zoals het vochtgehalte, en merkte op dat de weegschaal accuraat leek te werken. Een andere reviewer noemde het gemak van het kunnen bijhouden van verschillende waarden zoals BMI, spiermassa en eiwitgehalte via de app, en prees de weegschaal als een “geschenk uit de hemel” voor mensen die hun gezondheid nauwlettend in de gaten houden.

Een andere reviewer merkte op dat de weegschaal fantastisch werkt en dat de prijs-kwaliteitverhouding top is. Ze waren vooral blij dat de weegschaal AAA-batterijen gebruikt in plaats van speciale platte ronde batterijen. Wel vond deze reviewer het jammer dat de handleiding geen uitleg gaf over de verschillende waarden die de weegschaal meet en wat gezonde waarden zijn.

Een reviewer had ook enkele kritische opmerkingen over de Silvergear Bluetooth Personenweegschaal. Hoewel ze de weegschaal functioneel en mooi vonden, was het jammer dat de extra functies alleen via de app beschikbaar waren en niet op het display werden weergegeven.

De voordelen van de Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

De Silvergear Bluetooth Personenweegschaal biedt vele voordelen. Zo biedt het apparaat 14 verschillende metingen die je een uitgebreide lichaamsanalyse geven. Daarnaast slaat de gratis Fitdays app automatisch gegevens op van wel 24 gebruikers en kun je meerdere telefoons gebruiken voor één weegschaal. De app synchroniseert ook direct met Google Health, Apple Health, Samsung Health en Fitbit.

Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA)

De Silvergear Bluetooth Personenweegschaal maakt gebruik van de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) technologie. Onder je voeten op de weegschaal bevinden zich vier metalen platen met elk één sensor. Deze sensoren meten binnen een paar seconden een uitgebreide lichaamsanalyse. De app meet 14 waarden, waaronder gewicht, BMI (Body Mass Index), lichaamsvet, spierpercentage, vetvrij lichaamsgewicht, onderhuidsvet, visceraal vet, watergewicht (vochtgehalte), skeletspier, spiermassa, botmassa, eiwitpercentage, BMR (Basaal Metabolic Rate) en lichaamsleeftijd.

Alle gegevens in één handig overzicht

De app slaat alle gegevens op in een handig overzicht dat je per dag, week, maand of jaar op je smartphone kunt bekijken. Hierbij zie je naast je gewicht ook je vetpercentage, je percentage spieren en botten, je BMI en je lichaamsleeftijd. Alle gegevens worden duidelijk in mooie grafieken weergegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat. Dit maakt het makkelijker en leuker om je progressie bij te houden.

2 jaar garantie

Silvergear weegschalen zijn van uitstekende kwaliteit en daarom biedt het bedrijf een uitstekende garantie van twee jaar op de weegschaal. Mocht er in die tijd iets mis zijn met de weegschaal, dan kun je hem kosteloos laten repareren of vervangen door een nieuwe.

Naast de garantie biedt Silvergear ook een uitstekende klantenservice. Als je vragen of opmerkingen hebt over de weegschaal of de bijbehorende app, kun je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van Silvergear staan altijd voor je klaar en zullen je graag verder helpen.

Silvergear klantenservice

Conclusie Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

Als je op zoek bent naar een goede weegschaal om je gewicht en lichaamscompositie bij te houden, dan is de Silvergear weegschaal zeker een goede keuze. De weegschaal is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en de bijbehorende app maakt het makkelijker en leuker om je progressie bij te houden. Met de uitstekende garantie en klantenservice van Silvergear weet je bovendien zeker dat je een goede aankoop doet waar je lang plezier van zult hebben.

9.3Expert Score
Meet: BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in activatie (AMR), Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Vochtgehalte, Visceraal vet | Smart | Memoryfunctie 24 personen
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig
  • Gratis app
  • Veel informatie
  • Accuraat
- Minpunten
  • Functies alleen beschikbaar via app

Extra informatie

Specificaties: Silvergear Bluetooth Personenweegschaal

Merk

Silvergear

Analoog of Digitaal

Digitaal

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakkingsinhoud

1 x Silvergear Slimme Weegschaal 1 x Handleiding

Voedingstype

Batterij

Type batterij

2 x AAA Batterijen

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Automatisch uitschakelen

Ja

Maximaal aantal personen te onthouden

24

Geschikt voor type vloer

Laminaat, Parket, PVC, Tegels

Persoonsherkenning

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Smart

Ja

Koppelbaar met ander apparaat

Smart Watch, Sporthorloge, Weegschaal

Met atletenprogramma

Ja

Weegschaalfunctie

BMI, Botmassa, Buikvet, Caloriebehoeften in activatie (AMR), Caloriebehoeften in rust (BMR), Gewicht, Spiermassa, Vetpercentage, Vochtgehalte, Visceraal vet

Lichaamsanalysemeting via

Voeten

Maximale weegvermogen (kg)

180

Weegnauwkeurigheid (g)

100

Materiaal weegplatform

Gehard glas

Bodem met antislip

Nee

Veilig te gebruiken met pacemaker

Nee

Overbelastingsindicatie

Ja

Product hoogte (mm)

260

Product breedte (cm)

30

Product gewicht (kg)

1.5

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

1343

IP-certificering

IP41 (Beschermd tegen spitse voorwerpen en drupdicht Type 1)

Kleur

Midnight Blue

MPN (Manufacturer Part Number)

3558

Met spraakfunctie

Nee

Product lengte (cm)

18

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Verpakking breedte (mm)

319

Verpakking hoogte (mm)

44

Verpakking lengte (mm)

330

Weegeenheden

KG (Metrisch)

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Bluetooth Personenweegschaal - Met zeer volledige Lichaamsanalyse met Vetpercentage – Inclusief Analyse App – Midnight Blue
Laatste updates:
  • €19,99 - 28 maart 2024
  • €16,99 - 25 maart 2024
  • €19,99 - 6 maart 2024
  • €16,99 - 5 maart 2024
  • €18,59 - 1 maart 2024
  • €19,99 - 27 februari 2024
  • €22,99 - 26 februari 2024
  • €19,99 - 3 februari 2024
Sinds: 30 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 1 november 2023
  • Laagste prijs: €16,99 - 5 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Silvergear Bluetooth Personenweegschaal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart