Sharp Aquos 55FN2EA – 55 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.4
Expert ScoreLees recensie

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sharp Aquos 55FN2EA - 55 inch - 4K LED - 2022 - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sharp Aquos 55FN2EA - 55 inch - 4K LED - 2022
Laatste updates:
  • €399,00 - 21 december 2023
  • €389,02 - 20 december 2023
Sinds: 20 december 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €389,02 - 20 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:41
Sharp Aquos 55FN2EA – 55 inch – 4K LED
Sharp Aquos 55FN2EA – 55 inch – 4K LED

 399,00

Beschrijving

Review van de Sharp Aquos 55FN2EA: Een ultieme kijkervaring in 4K UHD

De Sharp Aquos 55FN2EA is een indrukwekkende 55-inch 4K UHD Android-TV met een strak randloos design. Met zijn geavanceerde functies zoals ingebouwde Chromecast, Google Assistant, HARMAN/KARDON geluidsysteem en meer, belooft deze TV een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review bespreken we alle hoogtepunten en specificaties van de Sharp Aquos 55FN2EA, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van je volgende televisie.

4K Ultra-HD Resolutie: Haarscherp beeld en levensechte kleuren

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sharp Aquos 55FN2EA is de 4K Ultra-HD resolutie. Met deze resolutie wordt de beeldkwaliteit van Full HD verviervoudigd, wat resulteert in een ongeëvenaarde helderheid en kleurweergave. Zelfs oudere films en series worden opgeknapt en verschijnen helderder en kleurrijker dan ooit tevoren. Moderne upscaler-technologie optimaliseert elke content naar 4K, waardoor je kunt genieten van bioscoopkwaliteit in je eigen woonkamer.

HDR – High Dynamic Range: Levendige beelden met verbeterd contrast

Met High Dynamic Range (HDR) wordt de kijkervaring naar een nieuw niveau getild. HDR voegt verhoogde helderheid, contrast en een uitgebreider kleurenspectrum toe aan het beeld, waardoor je beelden krijgt die de natuurlijke waarneming van het menselijk oog benaderen. Dit betekent dat je heldere beelden nog duidelijker ziet, kleuren intenser worden en het beeld dieper wordt. De Sharp Aquos 55FN2EA biedt een beeldkwaliteit die je meesleept in elk detail van wat je kijkt.

Google Assistant: Eenvoudige bediening met je stem

Een van de handige functies van deze TV is de ingebouwde Google Assistant. Met een druk op de Google Assistant-toets op de afstandsbediening kun je de TV eenvoudig met je stem bedienen. Je kunt Google vragen om je favoriete genres te vinden, openstaande multiplayer-spellen te ontdekken of zelfs je smart home-apparaten te beheren. Naast entertainment biedt de Google Assistant ook de mogelijkheid om taken te beheren, je kalender te raadplegen en informatie op te vragen, allemaal via je televisie.

Chromecast Ingebouwd: Streamen vanaf je mobiele apparaten

Dankzij de ingebouwde Chromecast kun je moeiteloos content vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop naar het grote TV-scherm streamen. Of je nu films, video’s, apps, games of zelfs vakantiefoto’s wilt delen, met de Chromecast-functie kun je alles in groot formaat bekijken met haarscherpe en levendige kleuren. Het is een geweldige manier om je persoonlijke multimedia-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Active Motion 800: Scherp en helder beeld, zelfs bij snelle bewegingen

De Sharp Aquos 55FN2EA is uitgerust met Active Motion 800-technologie, wat zorgt voor scherpte en helderheid, zelfs bij snelle bewegingen. Deze technologie zorgt voor een beeldkwaliteit die traditionele LCD-tv’s niet kunnen evenaren. Of je nu sport kijkt, films bekijkt of actiescènes volgt, je zult genieten van scherpe en vloeiende beelden.

SD-Kaartlezer: Bekijk je foto’s en video’s in 4K

Met de ingebouwde SD-kaartlezer van de Sharp Aquos 55FN2EA kun je moeiteloos foto’s en video’s van je digitale camera of 4K-camera naar je TV overzetten. Hierdoor kun je je media in 4K- of Full HD-resolutie bekijken, waardoor elk detail scherp en helder wordt weergegeven. Dit maakt het delen van je foto’s en video’s met familie en vrienden een geweldige ervaring.

HARMAN/KARDON Geluid: Bioscoopkwaliteit audio

Een ander hoogtepunt van deze TV is het op maat ontworpen audiosysteem van HARMAN/KARDON. Dit systeem levert uitstekende dynamiek en nauwkeurigheid, waardoor het geluid de hele kamer vult en TV-kijken een meeslepende audio-ervaring wordt. Of je nu naar films kijkt, muziek beluistert of games speelt, het geluid van deze TV zal je zeker imponeren.

HEVC/h.265: Klaar voor de toekomstige zendnormen

Met de nieuwste videocodec, HEVC/h.265, ben je klaar voor de toekomstige zendnormen. Deze TV zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste technologieën en normen, waardoor je een optimale kijkervaring hebt, zelfs bij het kijken naar online content.

Game Modus: Soepel gamen zonder vertraging

Voor gamers is er goed nieuws, want de Sharp Aquos 55FN2EA heeft een speciale Game Modus. Deze modus zorgt voor soepel en snel gamen zonder vertragingen. Met de beste reactietijden, heldere 4K- of Full HD-resolutie en natuurlijk contrast, kun je games spelen zoals ze bedoeld zijn, met een diepere onderdompeling in de spelwereld.

DTS Virtual:X: Overweldigende audiobeleving

DTS Virtual:X is een functie die het geluid boven je hoofdhoogte creëert, waardoor een overweldigende audiobeleving ontstaat. Het verbetert ook de helderheid van dialogen en versterkt de bas, waardoor je kunt genieten van een meeslepende audio-ervaring zonder extra luidsprekers.

Veelzijdige connectiviteit: HDMI-poorten en meer

De Sharp Aquos 55FN2EA biedt een scala aan connectiviteitsopties, waaronder 4 HDMI-poorten, USB-poorten, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, Wi-Fi en een RJ45 (ethernet) aansluiting. Hiermee kun je eenvoudig verschillende apparaten zoals blu-ray-spelers, streamingapparaten, digitale ontvangers en spelconsoles aansluiten. Dit maakt het gemakkelijk om direct van films, muziek en games op je televisie te genieten.

Android TV Remote Control-app: Bedien je TV met je smartphone

Met de Android TV Remote Control-app kun je je TV bedienen met je smartphone of tablet, zonder dat je een afstandsbediening nodig hebt. De app biedt verschillende bedieningsopties, waaronder D-pad, touchpad, spraakbesturing en een toetsenbord. Je kunt de bedieningsmethode kiezen die het beste bij je past, wat zorgt voor een handige en flexibele gebruikservaring.

Het beste op het gebied van streaming: Een wereld aan entertainment

De Sharp Aquos 55FN2EA biedt toegang tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Google Play Movies. Hiermee heb je toegang tot een enorme bibliotheek van films, series en documentaires, inclusief de nieuwste blockbusters en originele producties. Bovendien kun je via Google Play Movies films kopen of huren die nergens anders beschikbaar zijn. Andere streamingplatforms zoals Videoland, NPO Start, Viaplay, F1 TV PRO, Disney+, Pathe Thuis, HBO Max, Ziggo Go en KPN iTV zijn ook eenvoudig te installeren via de Google Play Store.

Conclusie: De Sharp Aquos 55FN2EA is een toppresteerder

De Sharp Aquos 55FN2EA is een indrukwekkende 4K UHD Android-TV die een ongeëvenaarde kijkervaring biedt. Met zijn scherpe beeldkwaliteit, levendige kleuren, geavanceerde functies zoals Google Assistant en Chromecast, en een meeslepend geluidsysteem van HARMAN/KARDON, is deze TV een toppresteerder op de markt. Of je nu films kijkt, games speelt of geniet van je favoriete streamingdiensten, de Sharp Aquos 55FN2EA staat garant voor een visuele en auditieve verwennerij. Als je op zoek bent naar een TV die je home-entertainmentervaring naar een hoger niveau tilt, is de Sharp Aquos 55FN2EA zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.4Expert Score
Review van de Sharp Aquos 55FN2EA: Een ultieme kijkervaring in 4K UHD De Sharp Aquos 55FN2EA is een indrukwekkende 55-inch 4K UHD Android-TV met een strak randloos design. Met zijn geavanceerde functies zoals ingebouwde Chromecast, Google Assistant, HARMAN/KARDON geluidsysteem en meer, belooft deze TV een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review bespreken we […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 4K Ultra-HD resolutie voor haarscherp beeld.
  • HDR-ondersteuning voor levendige beelden met verbeterd contrast.
  • Ingebouwde Google Assistant voor eenvoudige bediening met je stem.
  • Chromecast ingebouwd voor moeiteloos streamen vanaf mobiele apparaten.
  • Active Motion 800 voor scherp en helder beeld, zelfs bij snelle bewegingen.
  • SD-kaartlezer voor het bekijken van foto's en video's in 4K.
  • HARMAN/KARDON geluidsysteem voor bioscoopkwaliteit audio.
  • Ondersteuning voor de nieuwste videocodec HEVC/h.265.
  • Speciale Game Modus voor soepel gamen zonder vertraging.
  • DTS Virtual:X voor een overweldigende audiobeleving.
  • Ruime connectiviteitsopties met HDMI-poorten en meer.
  • Handige Android TV Remote Control-app voor smartphonebediening.
  • Toegang tot populaire streamingdiensten via Google Play Store.
- Minpunten
  • Energieklasse F (2021), mogelijk niet de meest energiezuinige optie.
  • Het geluid kan mogelijk beter zijn met externe luidsprekers voor de meest veeleisende audiofielen.
  • Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een kleiner formaat TV.

Extra informatie

Specificaties: Sharp Aquos 55FN2EA – 55 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

Dolby Vision, HDR10, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

VRR (Variable Refresh Rate)

HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

HDMI

4

HDMI versie

HDMI 2.1

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Ja

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

75

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Sharp

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Introductiejaar

2022

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

11

Gewicht inclusief standaard (kg)

11

Afmetingen inclusief voet

123,1 x 76,0 x 26,5 cm

Afmetingen zonder voet

123,1 x 71,8 x 9,1 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

On-site repair

Uitzonderingen fabrieksgarantie

gebruikersschade

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2, Analoge Tuner (kabeltelevisie/COAX)

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

87.50

Verpakking lengte (cm)

16

Verpakking breedte (cm)

133.50

Gewicht (kg)

15.60

Verpakkingsinhoud

Sharp 55FN2EA televisie, voetje, afstandsbediening, 2x AAA batterijen en snelstartgids

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sharp Aquos 55FN2EA - 55 inch - 4K LED - 2022
Laatste updates:
  • €399,00 - 21 december 2023
  • €389,02 - 20 december 2023
Sinds: 20 december 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 21 december 2023
  • Laagste prijs: €389,02 - 20 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sharp Aquos 55FN2EA – 55 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart