Sharp Aquos 40FG2EA – 40inch – Full-HD

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Sharp Aquos 40FG2EA - 40inch - Full-HD - Android Smart-TV kopen voor slechts €279,00
  • De laagste prijs van Sharp Aquos 40FG2EA - 40inch - Full-HD - Android Smart-TV werd verkregen op 19 april 2024 13:13.

 279,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sharp Aquos 40FG2EA - 40inch - Full-HD - Android Smart-TV - €279,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sharp Aquos 40FG2EA - 40inch - Full-HD - Android Smart-TV
Laatste updates:
  • €279,00 - 15 april 2024
  • €259,00 - 13 april 2024
  • €279,00 - 12 maart 2024
  • €259,52 - 8 februari 2024
  • €259,00 - 27 december 2023
  • €243,95 - 18 december 2023
  • €259,00 - 16 december 2023
  • €248,95 - 15 december 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €279,00 - 12 maart 2024
  • Laagste prijs: €243,95 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 13:13
Sharp Aquos 40FG2EA – 40inch – Full-HD
Sharp Aquos 40FG2EA – 40inch – Full-HD

 279,00

Beschrijving

Sharp Aquos 40FG2EA: Een Gedetailleerde Review van een Slimme 40-inch Android TV

Als je op zoek bent naar een moderne, slimme televisie met een indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit, dan is de Sharp Aquos 40FG2EA wellicht de juiste keuze voor jou. In deze uitgebreide review bespreken we alle aspecten van deze 40-inch Full HD LED Android TV, van zijn strakke ontwerp tot zijn multimediafunctionaliteit en aansluitingsmogelijkheden. Laten we eens dieper ingaan op de hoogtepunten van deze televisie en ontdekken wat het te bieden heeft.

Strak Randloos Design voor een Moderne uitstraling

Een van de eerste dingen die opvallen aan de Sharp Aquos 40FG2EA is het strakke, randloze ontwerp. Deze televisie heeft een eigentijdse uitstraling die perfect past in moderne woonkamers. Het randloze scherm zorgt voor een meeslepende kijkervaring, waarbij het beeld van rand tot rand loopt, waardoor je kunt genieten van een groter scherm zonder afleidende randen.

Android TV met Google Assistent: Een Slimme Kijkervaring

Een van de opvallende kenmerken van de Sharp Aquos 40FG2EA is het gebruik van Android TV als het intelligente platform. Met Android TV heb je directe toegang tot een breed scala aan streamingdiensten, waaronder meer dan 400.000 films en tv-programma’s. Dit betekent dat je eenvoudig kunt schakelen tussen je favoriete streaming-apps zonder gedoe. Bovendien kun je met de geïntegreerde Google Assistent je televisie bedienen met je stem. Of je nu op zoek bent naar je favoriete programma of de verlichting in de kamer wilt dimmen, de spraakbesturing maakt het gemakkelijk en handig.

Active Motion 400: Levendige en Scherpe Bewegingsbeelden

Een ander indrukwekkend kenmerk van de Sharp Aquos 40FG2EA is de Active Motion 400-technologie. Deze functie zorgt voor uitzonderlijk scherpe bewegingsbeelden, zelfs bij snelle actiescènes in films of sportevenementen. Dankzij krachtige processors en een responsief lcd-display met lage reactietijd, biedt deze technologie een beeldkwaliteit die verder gaat dan die van conventionele lcd-televisies.

Chromecast Ingebouwd voor Draadloos Delen

Met de ingebouwde Chromecast-functionaliteit kun je eenvoudig content delen vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop naar het grote tv-scherm. Of je nu je favoriete films, video’s, apps of zelfs vakantiefoto’s wilt delen, Chromecast maakt het mogelijk om alles in haarscherpe kleuren en op groot formaat te bekijken.

HEVC/h.265: Voorbereid op de Toekomst van Videostreaming

De Sharp Aquos 40FG2EA is uitgerust met de nieuwste videocodec, HEVC/h.265, waardoor je klaar bent voor de toekomstige uitzendnormen. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende videokwaliteit en compatibiliteit met de nieuwste streamingtechnologieën.

Dolby Digital en Dolby Digital+: Meeslepend Geluid

Deze televisie maakt gebruik van Dolby Digital- en Dolby Digital+-audiocodecs om hoogwaardig geluid te leveren. Dolby Digital kan met maximaal vijf luidsprekers en een subwoofer zorgen voor een meeslepende surround sound-ervaring. Met Dolby Digital+ worden de tonen verfijnd met nog meer details, wat resulteert in een indrukwekkende audio-ervaring.

HDMI-Aansluitingen voor Diverse Apparaten

Met twee HDMI-ingangen kun je verschillende apparaten zoals Blu-ray-spelers, dvd-spelers, streamingboxen, digitale ontvangers of spelconsoles aansluiten op deze televisie. Hierdoor heb je direct toegang tot films, muziek en games op je tv, allemaal met slechts een paar kabels.

Android TV Remote Control-App voor Gemakkelijke Bediening

Je hoeft je geen zorgen te maken over een zoekgeraakte afstandsbediening, want met de Android TV Remote Control-app kun je je smartphone of tablet gebruiken om de tv te bedienen. Of je nu de D-pad, de touchpadmodus of de spraakfunctie wilt gebruiken, de keuze is aan jou. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

Het Beste op het Gebied van Streaming

Met de Sharp Aquos 40FG2EA kun je genieten van een scala aan streamingopties. Met Netflix, Amazon Prime Video, Google Play Movie, Videoland, NPO Start, Viaplay, F1 TV PRO, Disney+, Pathe Thuis, HBO Max en Ziggo Go kun je eenvoudig al je favoriete films en tv-programma’s streamen. Dit brede aanbod zorgt ervoor dat je nooit zonder entertainment zult zitten.

Specificaties in een Oogopslag

  • Android 11.0-besturingssysteem
  • 40-inch Full-HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080
  • Ingebouwde Chromecast voor draadloos delen van content
  • Twee luidsprekers met een vermogen van 2x6W en equalizer
  • Twee HDMI-ingangen, twee USB-poorten, HDMI ARC-CEC
  • Wi-Fi en RJ45 (ethernet) voor connectiviteit
  • Bluetooth voor draadloze verbindingen
  • VESA-montagemogelijkheid van 300 x 100
  • Energieklasse 2121: E
  • Afmetingen met voet: 900 x 572 x 202 mm
  • Afmetingen zonder voet: 900 x 514 x 70 mm
  • Afstand tussen voetjes: 851 mm
  • Gewicht: 6 kg

Gebruikerservaringen en Minpuntjes

Nu we de specificaties en functies van de Sharp Aquos 40FG2EA hebben besproken, laten we enkele gebruikerservaringen en minpuntjes bekijken. Over het algemeen zijn de meeste gebruikers tevreden met deze televisie. Ze prijzen de goede beeld- en geluidskwaliteit, evenals de eenvoudige installatie en het moderne ontwerp.

Een van de minpuntjes die sommige gebruikers hebben opgemerkt, is het felle blauwe lampje dat niet kan worden uitgeschakeld. Dit kan voor sommigen storend zijn, vooral als de televisie in de slaapkamer staat. Een ander aandachtspunt is dat de tv af en toe problemen kan hebben met het verbinden met wifi. Dit kan leiden tot onderbrekingen in het streamen van content.

Sommige gebruikers hebben ook opgemerkt dat de afstandsbediening-app niet goed werkt op iPhones en beter geschikt lijkt te zijn voor Android-gebruikers. Dit kan een beperking zijn voor iOS-gebruikers, hoewel de aanwezige Chromecast-functionaliteit dit probleem gedeeltelijk kan oplossen.

Conclusie: Een Uitstekende Keuze voor de Prijs

Al met al biedt de Sharp Aquos 40FG2EA een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn strakke ontwerp, indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit, en uitgebreide functionaliteit, is het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, slimme televisie. Hoewel er enkele kleine minpuntjes zijn, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. Als je op zoek bent naar een betaalbare 40-inch Android TV met geweldige functies, dan is de Sharp Aquos 40FG2EA zeker het overwegen waard. Het is een televisie die zichzelf snel kan terugbetalen door de mogelijkheden voor streaming en internettoegang die het biedt.

Bekijk meer televisies op bol.com

9Expert Score
Sharp Aquos 40FG2EA: Een Gedetailleerde Review van een Slimme 40-inch Android TV Als je op zoek bent naar een moderne, slimme televisie met een indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit, dan is de Sharp Aquos 40FG2EA wellicht de juiste keuze voor jou. In deze uitgebreide review bespreken we alle aspecten van deze 40-inch Full HD LED Android […]
Pluspunten
  • Strak randloos design voor een moderne uitstraling.
  • Android TV met Google Assistent voor een slimme kijkervaring.
  • Active Motion 400-technologie voor scherpe bewegingsbeelden.
  • Ingebouwde Chromecast voor draadloos delen van content.
  • HEVC/h.265-ondersteuning voor toekomstige videostreaming.
  • Dolby Digital en Dolby Digital+ voor meeslepend geluid.
  • Twee HDMI-ingangen voor diverse apparaten.
  • Handige Android TV Remote Control-app voor bediening.
  • Brede selectie streamingopties, waaronder Netflix en Amazon Prime Video.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
- Minpunten
  • Het felle blauwe lampje kan niet worden uitgeschakeld.
  • Af en toe problemen met wifi-verbinding.
  • Afstandsbediening-app lijkt beter geschikt voor Android-gebruikers dan voor iOS-gebruikers.

Extra informatie

Specificaties: Sharp Aquos 40FG2EA – 40inch – Full-HD

Schermdiagonaal

40 inch (102 cm)

Maximale resolutie stand

Full HD

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Nee

Local dimming

Nee

Type Backlight

Direct-led

HDMI

2

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Ja

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

36

Waarde energielabel nieuw 2021

E

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Sharp

Kleur

zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 300mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2022

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

6

Gewicht inclusief standaard (kg)

6

Afmetingen inclusief voet

900 x 572 x 202 mm

Afmetingen zonder voet

900 x 514 x 70 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikersschade

Type TV tuner

Analoge Tuner (kabeltelevisie/COAX), DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

64

Verpakking lengte (cm)

14

Verpakking breedte (cm)

100

Gewicht (kg)

7.50

Verpakkingsinhoud

Sharp xxFG2EA televisie, voetjes, afstandsbediening, 2x AAA batterijen en snelstartgids

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sharp Aquos 40FG2EA - 40inch - Full-HD - Android Smart-TV
Laatste updates:
  • €279,00 - 15 april 2024
  • €259,00 - 13 april 2024
  • €279,00 - 12 maart 2024
  • €259,52 - 8 februari 2024
  • €259,00 - 27 december 2023
  • €243,95 - 18 december 2023
  • €259,00 - 16 december 2023
  • €248,95 - 15 december 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €279,00 - 12 maart 2024
  • Laagste prijs: €243,95 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sharp Aquos 40FG2EA – 40inch – Full-HD”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart