Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart / Blauw - Inclusief Tas en Projectiescherm - 4400 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector kopen voor slechts €129,99
  • De laagste prijs van Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart / Blauw - Inclusief Tas en Projectiescherm - 4400 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 129,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart / Blauw - Inclusief Tas en Projectiescherm - 4400 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector - €129,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart / Blauw - Inclusief Tas en Projectiescherm - 4400 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector
Laatste updates:
  • €129,99 - 6 april 2024
  • €109,99 - 16 februari 2024
  • €139,99 - 1 februari 2024
  • €132,99 - 27 december 2023
  • €139,99 - 28 november 2023
  • €125,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €109,99 - 16 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer

 129,99

Beschrijving

Review van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer

Ben je op zoek naar een compacte en krachtige beamer waarmee je van elke ruimte een thuisbioscoop kunt maken? Dan is de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer wellicht de perfecte keuze voor jou. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze beamer bekijken, inclusief de plus- en minpunten, de specificaties en de prestaties. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer.

Plus- en minpunten

Laten we beginnen met een overzicht van de plus- en minpunten van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer:

Pluspunten:

  1. Direct streamen vanaf je telefoon (iOS en Android): Een van de meest opvallende kenmerken van deze beamer is de mogelijkheid om draadloos content te streamen vanaf zowel iOS- als Android-apparaten. Dit maakt het eenvoudig om je favoriete films, series of games op een groot scherm te bekijken, zonder gedoe met kabels.
  2. Ingebouwde speakers: De beamer is uitgerust met twee ingebouwde 4W speakers, wat zorgt voor helder en meeslepend geluid. Voor degenen die een nog krachtiger geluid willen, is er de optie om externe speakers aan te sluiten.
  3. Compact en draagbaar: Met een gewicht van slechts 1,1 kg en afmetingen van 22 x 15 x 9 cm is deze beamer uiterst draagbaar. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas, waardoor je overal een thuisbioscoop kunt creëren.

Minpunten:

  1. Videoland, etc. via Apple toestellen alleen te streamen met Chromecast: Het is vermeldenswaardig dat sommige streamingdiensten zoals Videoland mogelijk alleen kunnen worden gestreamd vanaf Apple-apparaten met behulp van een Chromecast. Dit kan een beperking zijn voor Apple-gebruikers die geen Chromecast hebben.

Nu we een overzicht hebben van de plus- en minpunten, laten we dieper ingaan op de verschillende aspecten van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer.

Productbeschrijving

De Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer is ontworpen om een grootschalige bioscoopervaring te bieden in een compacte en draagbare vormfactor. Ondanks zijn naam ‘Mini’ levert deze beamer indrukwekkende prestaties dankzij de X-Pro HD lens en de E-Force 40 chip. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken van deze beamer:

X-Pro HD Lens – Haarscherpe HD-beeldkwaliteit – 4400 Lumen

Een van de belangrijkste troeven van de Sanbo Mini Beamer is de X-Pro HD lens, die een haarscherpe HD-resolutie mogelijk maakt. Of je nu films wilt kijken, series wilt streamen of games wilt spelen, je kunt rekenen op een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met een helderheid van 4400 lumen kun je zelfs in goed verlichte omgevingen genieten van je projecties.

De beamer biedt ook flexibiliteit als het gaat om lichtomstandigheden:

  • 1000 – 3000 Lumen: Geschikt voor projectie in donkere ruimtes.
  • 3000 – 5000 Lumen: Geschikt voor gaming en projectie in halfdonkere ruimtes.

Dit betekent dat de Sanbo Mini Beamer zich aanpast aan verschillende omgevingen en projectiebehoeften.

Draadloze Wi-Fi Verbinding – Eenvoudig streamen en projecteren – 75 – 515 cm schermgrootte

Een van de grootste voordelen van deze beamer is de draadloze Wi-Fi verbinding. Hiermee kun je eenvoudig je smartphone, laptop, tablet of gameconsole verbinden met de beamer. Voor iOS-apparaten is er de optie van ‘Synchrone weergave’, terwijl Android-apparaten gebruik kunnen maken van de ‘Multi-scherm / Draadloze weergave’ optie. De bijgeleverde handleiding bevat gedetailleerde informatie over de draadloze verbinding.

Je kunt content projecteren via verschillende output poorten, waaronder HDMI, VGA en AV. Met een projectieafstand van maximaal 5 meter kun je de schermgrootte aanpassen aan je behoeften, variërend van 75 cm tot maar liefst 515 cm. Dit geeft je de vrijheid om te projecteren waar je maar wilt.

E-Force 40 Chip – Indrukwekkende 5000:1 Contrast Ratio

De E-Force 40 chip is verantwoordelijk voor het verbeteren van de beeldkwaliteit van de Sanbo Mini Beamer. Met een indrukwekkende contrastverhouding van 5000:1, vergelijkbaar met duurdere beamers in hogere prijsklassen, worden kleuren dieper en levendiger weergegeven. Het contrastverhouding, in combinatie met het aantal lumen en de chipset, bepaalt de maximale kleurdiepte en pixelweergave. De Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer biedt hierdoor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ingebouwde Speaker – 2x 4W Speakerset

Deze beamer is uitgerust met twee ingebouwde 4W mini speakers die helder geluid produceren. Voor een bioscoopachtige ervaring kun je eenvoudig een externe speaker aansluiten via AUX of USB. Als je liever ongestoord wilt genieten, kun je ook een koptelefoon aansluiten via de 3.5 mm-aansluiting. Hierdoor mis je geen enkel geluidseffect tijdens het gamen of film kijken.

Lange Levensduur – Compact en Draagbaar

Met een levensduur van maar liefst 70.000 branduren staat de X-Pro Ultra HD lens garant voor jarenlang onafgebroken gebruik zonder verlies van beeldkwaliteit. Bovendien maakt het compacte gewicht van 1,1 kg en de handzame afmetingen van 22 x 15 x 9 cm de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer uiterst draagbaar. Je kunt hem eenvoudig in je tas meenemen voor entertainment onderweg.

Specificaties

Hier zijn de belangrijkste specificaties van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer op een rij:

  • Resolutie: 1280 x 720P HD
  • Helderheid: 4400 Lumen
  • Contrastverhouding: 5000:1
  • LED Lamp Levensduur: 70.000 uur
  • Beeldverhouding: 16:9/4:3
  • Projectieafstand: 1 – 5 meter
  • Projectiegrootte: 75 – 515 cm
  • Keystone Correctie: 15 graden
  • Wi-Fi: Ja (Schermdelen Smartphone)
  • Ingebouwde speaker: 2x 4W
  • Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5mm
  • Gewicht: 1,1 kg

Conclusie

De Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van draagbare projectoren. Met zijn X-Pro HD lens, draadloze connectiviteit en indrukwekkende contrastverhouding biedt deze beamer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of presentaties wilt geven, deze beamer levert consistente prestaties in verschillende omgevingen. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het ook ideaal voor mensen die onderweg van entertainment willen genieten. Hoewel er beperkingen zijn voor het streamen van bepaalde content vanaf Apple-apparaten zonder Chromecast, wegen de voordelen van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer zwaarder. Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige en krachtige beamer voor thuisgebruik of onderweg, is dit een uitstekende keuze.

Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je kijkervaring met de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer en geniet van het gemak van draadloos streamen en de indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit die het te bieden heeft. Transformeer elke kamer in je eigen thuisbioscoop en beleef entertainment op een geheel nieuw niveau met deze geavanceerde mini-beamer.

Bekijk meer beamers op bol.com

8.1Expert Score
Review van de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer Ben je op zoek naar een compacte en krachtige beamer waarmee je van elke ruimte een thuisbioscoop kunt maken? Dan is de Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer wellicht de perfecte keuze voor jou. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van deze beamer bekijken, […]
Pluspunten
  • Draadloos streamen vanaf iOS en Android apparaten.
  • Ingebouwde 4W speakers voor helder geluid.
  • Compact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijk vervoer.
- Minpunten
  • Beperkte streamingopties voor Apple-apparaten zonder Chromecast.

Extra informatie

Specificaties: Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1280 x 720

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

5000:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

0.90

Maximale projectieafstand (m)

3

Zoom

0

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

Geen

HDMI

1

Aantal RCA aansluitingen

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

1

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

55

Product breedte (cm)

14.80

Product hoogte (cm)

8

Product gewicht (kg)

0.94

Kleur

Zwart/Blauw

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Sanbo

Verpakkingsinhoud

SANBO SMART WI-FI Beamer x 1 AV kabel x 1 Adapter x 1 Telefoon streamen Instructie x 1 Handleiding x 1 HDMI kabel x 1 Afstandsbediening x 1 AAA batterijen x 2

MPN (Manufacturer Part Number)

Smart Wifi

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android, Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

ANSI Lumen (lm)

2800

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

VGA, HDMI, USB

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

1.58

HDR

Nee

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

1

Input resolutie

1280 x 720

Introductie

2021

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

90

Maximale beeldgrootte (inch)

100

Minimale beeldgrootte (inch)

150

Output resolutie

1280 x 720

Product diepte (cm)

0

Taal handleiding

Universeel, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

N.V.T

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

201

Verpakking hoogte (mm)

135

Verpakking lengte (mm)

299

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart / Blauw - Inclusief Tas en Projectiescherm - 4400 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector
Laatste updates:
  • €129,99 - 6 april 2024
  • €109,99 - 16 februari 2024
  • €139,99 - 1 februari 2024
  • €132,99 - 27 december 2023
  • €139,99 - 28 november 2023
  • €125,99 - 16 november 2023
Sinds: 16 november 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €109,99 - 16 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sanbo Pro Smart Wi-Fi Mini Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart