Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart - 2800 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector kopen voor slechts €89,99
  • De laagste prijs van Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart - 2800 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector werd verkregen op 18 april 2024 23:22.

 89,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart - 2800 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector - €89,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart - 2800 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector
Laatste updates:
  • €89,99 - 6 april 2024
  • €79,99 - 16 februari 2024
  • €109,99 - 1 februari 2024
  • €104,49 - 28 december 2023
  • €109,99 - 28 november 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 16 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 23:22
Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer

 89,99

Beschrijving

Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer Review: Maak Van Elke Kamer een Thuisbioscoop

Wil je genieten van de ultieme thuisbioscoopervaring in elke kamer van je huis? Met de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer wordt dat een realiteit. Deze compacte beamer biedt verbluffende HD-beeldkwaliteit, een indrukwekkende contrastverhouding en draadloze connectiviteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor entertainmentliefhebbers. In dit uitgebreide review bekijken we alle aspecten van de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer, van zijn specificaties en prestaties tot zijn gebruiksgemak en draagbaarheid.

Scherpe HD-Beeldkwaliteit met X-Pro Lens

Een van de opvallende kenmerken van de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is de X-Pro lens, die zorgt voor een scherpe HD-beeldkwaliteit. Met een resolutie van 1280 x 720p biedt deze beamer een helderheid en scherpte die je verwacht van veel duurdere modellen. Of je nu je favoriete film bekijkt, een spannende serie volgt, of aan het gamen bent, de beeldkwaliteit zal je niet teleurstellen. Met 2800 lumen is de beamer ook geschikt voor gebruik in goed verlichte kamers, wat een groot pluspunt is voor flexibiliteit in het gebruik.

Veelzijdigheid in Lumen: Ideaal voor Elke Ruimte

De Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer biedt een indrukwekkend bereik van 1000 tot 5000 lumen, waardoor hij geschikt is voor verschillende omgevingen. Met 1000-3000 lumen is hij ideaal voor donkere ruimtes, terwijl 3000-5000 lumen gaming en projectie in halfdonkere ruimtes mogelijk maakt. Dit aanpasbare lumenbereik maakt de beamer veelzijdig en geschikt voor allerlei situaties, of je nu overdag van films wilt genieten of ‘s avonds games wilt spelen.

Draadloze Wi-Fi Verbinding voor Ultiem Gemak

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is de draadloze connectiviteit. Met deze beamer kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone, laptop, tablet of gamingconsole via ‘Synchrone weergave’ voor iOS-apparaten of de Multi-scherm/Draadloze weergave optie voor Android-apparaten. Hiermee wordt het delen en projecteren van je favoriete content een fluitje van een cent. De gedetailleerde instructies voor de draadloze verbinding zijn te vinden in de meegeleverde handleiding.

Flexibele Projectieopties

De Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer biedt verschillende projectieopties, waaronder HDMI, VGA en AV. Hiermee kun je eenvoudig je gewenste bronapparaat aansluiten en content projecteren op een oppervlakte tot 515 cm. De beamer kan tot wel 5 meter afstand projecteren, en de schermgrootte is aanpasbaar op basis van de afstand tussen de beamer en het projectieoppervlak. Of je nu een klein scherm wilt voor een intieme setting of een groter scherm voor een feestje, deze beamer past zich aan aan je behoeften.

Indrukwekkende Contrastverhouding met E-Force 30 Chip

De E-Force 30 chip in de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is verantwoordelijk voor de indrukwekkende contrastverhouding van 3000:1. Dit betekent dat de beamer een uitstekende weergave van zowel heldere witte als diepe zwarte kleuren biedt, waardoor het beeld echt tot leven komt. De contrastverhouding, in combinatie met het aantal lumen en de chipset, bepaalt het maximale aantal kleuren en pixels dat kan worden weergegeven. Hierdoor kun je genieten van rijke en levendige beelden zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

Krachtige Ingebouwde Speaker en Audiomogelijkheden

De Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is uitgerust met een indrukwekkende ingebouwde 4W speakerset die helder en meeslepend geluid levert. Dit is perfect voor situaties waarin je geen externe speakers wilt aansluiten, zoals het bekijken van een film in de woonkamer. Als je echter op zoek bent naar een nog krachtiger geluid, kun je eenvoudig een externe speaker aansluiten via een AUX- of USB-kabel. Voor gamers is er ook een 3.5 mm aansluiting beschikbaar voor het aansluiten van een koptelefoon, zodat je geen enkel detail in het geluid mist.

Duurzaamheid en Draagbaarheid

De Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is gebouwd om lang mee te gaan, met een X-Pro Ultra HD lens die een indrukwekkende levensduur heeft van maar liefst 50.000 branduren. Dit betekent dat je tot 4 jaar non-stop kunt projecteren zonder dat de kwaliteit van de lens afneemt. Bovendien is deze beamer verrassend lichtgewicht, met een gewicht van slechts 1,1 kg en afmetingen van 22 x 15 x 9 cm. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen in je tas, waardoor je overal en altijd van je favoriete content kunt genieten.

Specificaties van de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer

  • Resolutie: 1280 x 720P HD
  • Helderheid: 2800 Lumen
  • Contrastverhouding: 3000:1
  • LED Lamp levensduur: 50.000 uur
  • Beeldverhouding: 16:9/4:3
  • Projectieafstand: 1 – 5 meter
  • Projectiegrootte: 75 – 515 cm
  • Keystone correctie: 15 graden
  • Wi-Fi: Ja (Schermdelen Smartphone)
  • Ingebouwde speaker: 1x 4W
  • Aansluitingen: HDMI/USB/VGA/AV/3.5MM
  • Gewicht: 1,1 kg

Conclusie

De Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is een indrukwekkend stukje technologie dat je in staat stelt om van elke kamer een thuisbioscoop te maken. Met zijn scherpe HD-beeldkwaliteit, veelzijdige lumenopties, draadloze connectiviteit en krachtige ingebouwde speaker, biedt deze beamer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of presentaties wilt geven, de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer staat paraat. Bovendien is hij duurzaam en draagbaar, wat hem nog aantrekkelijker maakt voor onderweg. Kortom, deze beamer is een must-have voor iedereen die van hoogwaardige entertainmentervaringen houdt.

Met de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer creëer je je eigen bioscoopervaring, waar en wanneer je maar wilt. De X-Pro lens, indrukwekkende lumenopties, draadloze connectiviteit en duurzaamheid maken dit tot een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van haarscherpe beelden en meeslepend geluid. Of je nu een filmavond plant of je presentaties naar een hoger niveau wilt tillen, deze beamer heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige ervaring.

Kortom, de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer is een indrukwekkend stukje technologie dat je in staat stelt om van elke kamer een thuisbioscoop te maken. Met zijn scherpe HD-beeldkwaliteit, veelzijdige lumenopties, draadloze connectiviteit en krachtige ingebouwde speaker, biedt deze beamer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of presentaties wilt geven, de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer staat paraat. Bovendien is hij duurzaam en draagbaar, wat hem nog aantrekkelijker maakt voor onderweg. Kortom, deze beamer is een must-have voor iedereen die van hoogwaardige entertainmentervaringen houdt.

Bekijk meer beamers op bol.com

8.2Expert Score
Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer Review: Maak Van Elke Kamer een Thuisbioscoop Wil je genieten van de ultieme thuisbioscoopervaring in elke kamer van je huis? Met de Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer wordt dat een realiteit. Deze compacte beamer biedt verbluffende HD-beeldkwaliteit, een indrukwekkende contrastverhouding en draadloze connectiviteit, waardoor het een uitstekende keuze […]
Pluspunten
  • Scherpe HD-beeldkwaliteit
  • Draadloze Wi-Fi connectiviteit
  • Indrukwekkende contrastverhouding
  • Duurzaam met 50.000 branduren
  • Draagbaar en lichtgewicht
- Minpunten
  • Beperkte keystone correctie
  • Ingebouwde speaker kan krachtiger zijn

Extra informatie

Specificaties: Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1080 x 720

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

3000:1

Short throw

Geen short throw

Type beamer

Mini beamer

Minimale projectieafstand (m)

0.90

Maximale projectieafstand (m)

3

Zoom

0

WIFI

Ja

DVI-I

Geen

HDMI

1

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

55

Product breedte (cm)

22

Product hoogte (cm)

8

Product gewicht (kg)

0.80

Kleur

Zwart/Blauw

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Sanbo

Verpakkingsinhoud

1x Sanbo Prime WI-FI Beamer 1x Handleiding 1x Afstandsbediening

MPN (Manufacturer Part Number)

Prime

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android, Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

ANSI Lumen (lm)

2800

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

HDMI, USB, VGA

Beamerlamp vervangbaar

Nee

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

1.43

HDR

Nee

HDR ondersteuning

DisplayHDR

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

100

Input resolutie

1080 x 720

Introductie

2022

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

15

Lens shift

Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

90

Maximale beeldgrootte (inch)

200

Minimale beeldgrootte (inch)

100

Output resolutie

1080 x 720

Product diepte (cm)

16

Taal handleiding

Universeel, Nederlands

Uitzonderingen fabrieksgarantie

N.V.T

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

200

Verpakking hoogte (mm)

110

Verpakking lengte (mm)

301

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer - Zwart - 2800 lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - Projector
Laatste updates:
  • €89,99 - 6 april 2024
  • €79,99 - 16 februari 2024
  • €109,99 - 1 februari 2024
  • €104,49 - 28 december 2023
  • €109,99 - 28 november 2023
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,99 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €79,99 - 16 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Sanbo Prime Smart Wi-Fi Mini Beamer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart