Sanbo 3D Pen Starterspakket

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
7.9
Expert ScoreLees recensie

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sanbo 3D Pen Starterspakket - Incl. 50 Meter Filament & Tekenboek - Wit - Kinderen - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sanbo 3D Pen Starterspakket - Incl. 50 Meter Filament & Tekenboek - Wit - Kinderen
Laatste updates:
  • €29,99 - 25 januari 2024
  • €26,00 - 26 november 2023
  • €27,49 - 3 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €26,00 - 26 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 04:13
Sanbo 3D Pen Starterspakket

 29,99

Beschrijving

Sanbo 3D Pen Starterspakket review

Voor een leuke manier om het creatieve, ruimtelijke inzicht en artistieke vaardigheden van je zoon of dochter te stimuleren, is de SANBO 3D Pen een perfect cadeau. De SANBO 3D Pen wordt geleverd met 50 meter aan vulling in verschillende kleuren en een handig tekenboekje. Hierdoor is het product direct klaar voor gebruik en biedt het eindeloze mogelijkheden om de leukste bouwwerken en kunstwerken te maken.

Verstelbare snelheid en automatische uitschakeling

Met de snelheidsregelaar op de SANBO 3D Pen kan de snelheid van het filament eenvoudig worden aangepast. Hierdoor is het product zowel geschikt voor nauwkeurig werk als voor minder nauwkeurig werk. Daarnaast bevat de SANBO 3D Pen een automatische uitschakeling functie die geactiveerd wordt na 2 minuten “stand-by” om onnodig stroomverbruik te voorkomen.

Makkelijk in gebruik

Dankzij het ergonomische design ligt de SANBO 3D Pen comfortabel in de hand. De knoppen zijn extra groot, waardoor het bedienen van de 3D Pen gemakkelijk is. Het filament is niet giftig, geurloos, droogt snel op en is veilig voor kinderen. Bovendien is het product getest door Thuiswinkel Waarborg en voldoet het aan alle EU wet-en-regelgeving.

Voordelen SANBO 3D Pen

  • Stimuleert hersenactiviteit en groei
  • Bevordert ruimtelijk inzicht
  • Europees Geassembleerd
  • Thuiswinkel Waarborg Keurmerk
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor ABS & PLA filaement
  • Inclusief 50 meter filament
  • Inclusief tekenboekje

Europees Geassembleerd en milieuvriendelijk

De SANBO 3D Pen is Europees Geassembleerd, wat garandeert dat je geniet van de best mogelijke kwaliteit. Het product maakt gebruik van milieuvriendelijk ABS plastic en is gekeurd door Thuiswinkel waarborg, waardoor het voldoet aan alle EU wet-en-regelgeving.

Conclusie Sanbo 3D Pen Starterspakket

De SANBO 3D Pen Starterspakket is een geweldige manier om het creatieve brein te prikkelen en tegelijkertijd het ruimtelijk inzicht en artistieke vaardigheden te verbeteren. Het product is Europees geassembleerd, milieuvriendelijk, veilig voor kinderen en bevat een snelheidsregelaar en automatische uitschakeling functie. Bovendien bevat het pakket ook PLA filamenten in verschillende kleuren, een handleiding en een USB-oplaadkabel. De 3D pen is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een object wilt creëren, wil werken aan een kunstwerk of gewoon wat fun wilt hebben, dit starterspakket biedt alles wat je nodig hebt om te beginnen met je 3D-tekenavontuur.

Bekijk meer 3d pennen op Bol.com

De beste 3d pennen

 

7.9Expert Score
Sanbo 3D Pen Starterspakket review Voor een leuke manier om het creatieve, ruimtelijke inzicht en artistieke vaardigheden van je zoon of dochter te stimuleren, is de SANBO 3D Pen een perfect cadeau. De SANBO 3D Pen wordt geleverd met 50 meter aan vulling in verschillende kleuren en een handig tekenboekje. Hierdoor is het product direct […]
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Afwerking
  • Prijs
  • Inclusief 50 meter filament
  • Inclusief tekenboekje
- Minpunten
  • Geen handleiding

Extra informatie

Specificaties: Sanbo 3D Pen Starterspakket

CE markering

Zichtbaar

Diameter printmateriaal

1.75

Gewicht (g)

429

Kleur

Wit

MPN (Manufacturer Part Number)

Sanbo 3D pen roze

Maximale printdikte

1.75

Minimale printdikte

0.7

Verpakking breedte (mm)

162

Verpakking hoogte (mm)

64

Verpakking lengte (mm)

230

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Sanbo 3D Pen Starterspakket - Incl. 50 Meter Filament & Tekenboek - Wit - Kinderen
Laatste updates:
  • €29,99 - 25 januari 2024
  • €26,00 - 26 november 2023
  • €27,49 - 3 november 2023
Sinds: 3 november 2023
  • Hoogste prijs: €29,99 - 25 januari 2024
  • Laagste prijs: €26,00 - 26 november 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Sanbo 3D Pen Starterspakket

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Marten Houg

    Het is een geweldig apparaat dat redelijk eenvoudig te gebruiken is. Zodra je het onder de knie hebt, kun je talloze leuke creaties maken. De handleiding is goed ontworpen en het tekenboekje is een leuke toevoeging. De levering was ook bijzonder snel en eerlijk gezegd kan ik geen enkel negatief punt bedenken over dit product. Ga zo door!

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart