Samsung UE75CU7190 – 75 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE75CU7190 - 75 inch - 4K LED - 2023 kopen voor slechts €849,00
  • De laagste prijs van Samsung UE75CU7190 - 75 inch - 4K LED - 2023 werd verkregen op 7 december 2023 00:05.

 849,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE75CU7190 - 75 inch - 4K LED - 2023 - €849,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE75CU7190 - 75 inch - 4K LED - 2023
Laatste updates:
  • €849,00 - 1 december 2023
  • €879,00 - 29 november 2023
  • €849,00 - 28 november 2023
  • €799,00 - 26 november 2023
  • €775,00 - 25 november 2023
  • €799,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €879,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €775,00 - 25 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 7 december 2023 00:05
Samsung UE75CU7190 – 75 inch – 4K LED
Samsung UE75CU7190 – 75 inch – 4K LED

 849,00

Beschrijving

Review van de Samsung UE75CU7190 75 inch 4K LED TV

In deze uitgebreide review zullen we de Samsung UE75CU7190 75 inch 4K LED TV onder de loep nemen. Met een prachtig UHD Crystal Display scherm en tal van geavanceerde functies, belooft deze televisie een meeslepende kijkervaring te bieden. We zullen de plus- en minpunten bespreken, de specificaties en functies van het product beschrijven, en enkele gebruikerservaringen delen. Laten we beginnen met een overzicht van de voor- en nadelen van de Samsung UE75CU7190.

Plus- en minpunten van de Samsung UE75CU7190

Pluspunten:

  1. Krachtige processor voor een perfect 4K beeld.
  2. Snelle Tizen 7.0 besturingssysteem met een groot aantal apps.
  3. Uitstekende instap LED televisie.
  4. Gebruiksvriendelijke slimme controller met ingebouwde batterij.

Minpunt:

  1. Beperkte beeldverversing met 50 hertz, wat kan leiden tot minder vloeiende weergave van snelle beelden.

Productbeschrijving

De Samsung UE75CU7190 is een 4K LED TV met een scherm van maar liefst 75 inch (191 cm). Het UHD Crystal Display scherm levert levendige beelden met fantastische kleuren, waardoor je je in een echte thuisbioscoop waant. Een van de opvallende kenmerken van deze televisie is de Crystal Processor 4K, die zorgt voor een krachtige beeldverwerking en een perfect 4K beeld levert.

De TV is uitgerust met het Tizen 7.0 besturingssysteem, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan apps en de mogelijkheid hebt om verbinding te maken met je mobiele telefoon. Daarnaast beschikt de Samsung UE75CU7190 over Q-Symphony, een functie die bij aansluiting op een soundbar alle speakers in de TV en soundbar gebruikt voor een indrukwekkende audiobeleving. Ook is er OTS Lite aan boord, waarmee je surround sound kunt creëren met de ingebouwde luidsprekers van de TV. De slimme controller met ingebouwde batterij maakt de bediening van de TV nog gemakkelijker.

Conclusie

De Samsung UE75CU7190 biedt een indrukwekkende kijkervaring met zijn 75-inch UHD Crystal Display scherm en krachtige beeldverwerking dankzij de Crystal Processor 4K. Het Tizen 7.0 besturingssysteem zorgt voor een naadloze toegang tot apps en de mogelijkheid om je mobiele telefoon te koppelen. Met functies zoals Q-Symphony en OTS Lite krijg je ook een uitstekende audiobeleving. Hoewel de beeldverversingssnelheid van 50 hertz enigszins beperkt is voor snelle beelden, biedt deze televisie toch veel waar voor je geld.

Als je op zoek bent naar een grootformaat 4K LED TV met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, en je bent bereid om enkele compromissen te sluiten op het gebied van beeldverversing, dan is de Samsung UE75CU7190 zeker het overwegen waard. Het is een instapmodel met een vriendelijke prijs, maar met indrukwekkende prestaties die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Review van de Samsung UE75CU7190 75 inch 4K LED TV In deze uitgebreide review zullen we de Samsung UE75CU7190 75 inch 4K LED TV onder de loep nemen. Met een prachtig UHD Crystal Display scherm en tal van geavanceerde functies, belooft deze televisie een meeslepende kijkervaring te bieden. We zullen de plus- en minpunten bespreken, […]
Pluspunten
  • Krachtige processor voor perfect 4K beeld.
  • Snelle Tizen 7.0 met veel apps.
  • Uitstekende instap LED TV.
  • Gebruiksvriendelijke slimme controller met ingebouwde batterij.
- Minpunten
  • Beperkte 50Hz beeldverversing voor minder vloeiende snelle beelden.

Extra informatie

Specificaties: Samsung UE75CU7190 – 75 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

75 inch (191 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

9.8

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

129

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 400mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

30.4

Gewicht inclusief standaard (kg)

30.8

Afmetingen inclusief voet

1673.2 x 341.1 x 1047.9 mm

Afmetingen zonder voet

1673.2 x 59.9 x 958.2 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

112

Verpakking lengte (cm)

19

Verpakking breedte (cm)

190

Gewicht (kg)

39.30

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE75CU7190 - 75 inch - 4K LED - 2023
Laatste updates:
  • €849,00 - 1 december 2023
  • €879,00 - 29 november 2023
  • €849,00 - 28 november 2023
  • €799,00 - 26 november 2023
  • €775,00 - 25 november 2023
  • €799,00 - 17 november 2023
Sinds: 17 november 2023
  • Hoogste prijs: €879,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €775,00 - 25 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE75CU7190 – 75 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart