Samsung UE65CU7172 – 65 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €644,00
  • De laagste prijs van Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model werd verkregen op 24 mei 2024 20:51.

 644,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model - €644,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €644,00 - 21 april 2024
  • €655,00 - 20 april 2024
  • €639,00 - 17 april 2024
  • €654,00 - 8 april 2024
  • €639,00 - 6 april 2024
  • €655,00 - 4 april 2024
  • €649,00 - 1 april 2024
  • €619,00 - 25 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €719,00 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €609,00 - 18 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:31
Samsung UE65CU7172 – 65 inch – 4K LED
Samsung UE65CU7172 – 65 inch – 4K LED

 644,00

Beschrijving

Samsung UE65CU7172 Review: Een Uitstekende Instap LED TV

In de wereld van televisies is Samsung een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De Samsung UE65CU7172 is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment van Samsung, en in deze review zullen we de plus- en minpunten van deze 4K LED TV onder de loep nemen. Met een krachtige processor, een snelle besturingssysteem, en een slank ontwerp, heeft de UE65CU7172 veel te bieden voor zowel filmfanaten als casual kijkers.

Pluspunten van de Samsung UE65CU7172

Krachtige Processor voor een Perfect 4K Beeld

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung UE65CU7172 is de ingebouwde Crystal Processor 4K. Deze krachtige processor tilt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau, en levert adembenemende 4K-beelden met verbluffende details en levendige kleuren. Of je nu geniet van films, series, of gaming, deze TV biedt een meeslepende visuele ervaring die je keer op keer zult waarderen. De beeldverwerking is vloeiend en nauwkeurig, waardoor zelfs de meest subtiele details tot hun recht komen.

Snelle Tizen 7.0 Besturingssysteem met Groot Aantal Apps

Het Tizen 7.0 besturingssysteem van Samsung is snel en responsief, en biedt een naadloze gebruikerservaring. Met dit systeem heb je toegang tot een uitgebreid assortiment apps via de Samsung Smart Hub. Of je nu wilt streamen, gamen, of gewoon online surfen, deze TV heeft je gedekt. Het grote aantal beschikbare apps zorgt ervoor dat je altijd iets interessants kunt vinden om te doen, en met de intuïtieve interface is navigeren een fluitje van een cent.

Uitstekende Instap LED Televisie

De Samsung UE65CU7172 is een uitstekende instap LED-televisie voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve kijkervaring zonder de bank te breken. Met zijn betaalbare prijsklasse biedt deze TV indrukwekkende prestaties en functies die je normaal gesproken in duurdere modellen zou verwachten. Of je nu een filmavond organiseert of gewoon tv wilt kijken, deze televisie levert consistent uitstekende resultaten.

Q-Symphony en OTS Lite voor Verbeterd Geluid

De Samsung UE65CU7172 biedt niet alleen indrukwekkende beelden, maar ook geweldig geluid. Met de Q-Symphony-functie kunnen de ingebouwde luidsprekers van de TV in perfecte harmonie werken met een compatibele soundbar, waardoor een meeslepende geluidservaring ontstaat. Bovendien beschikt de TV over OTS Lite, waarmee het surround sound-effect wordt gecreëerd met behulp van de ingebouwde luidsprekers. Dit zorgt ervoor dat je elk geluidsdetail in je favoriete content kunt horen.

Slimme Controller met Ingebouwde Batterij

De bijgeleverde slimme controller van de Samsung UE65CU7172 is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk dankzij de ingebouwde batterij. Dit betekent dat je geen wegwerpbatterijen hoeft te gebruiken, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu. Bovendien heeft de controller een ergonomisch ontwerp en een intuïtieve lay-out, waardoor het gemakkelijk is om de TV te bedienen, zelfs in het donker.

Minpunten van de Samsung UE65CU7172

50 Hertz Beeldverversing

Hoewel de Samsung UE65CU7172 indrukwekkende beelden levert, is het belangrijk op te merken dat de TV een beeldverversingssnelheid heeft van 50 hertz. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag naar snel bewegende beelden kijken, zoals sportevenementen of actiefilms. In dergelijke gevallen kunnen de beelden minder vloeiend lijken in vergelijking met televisies met een hogere verversingssnelheid. Het is echter belangrijk op te merken dat dit niet noodzakelijkerwijs een dealbreaker is, omdat de meeste kijkers nog steeds kunnen genieten van een geweldige kijkervaring.

Conclusie

De Samsung UE65CU7172 is een uitstekende instap LED TV die indruk maakt met zijn krachtige beeldprocessor, snelle besturingssysteem en betaalbare prijs. Met de mogelijkheid om te genieten van prachtige 4K-beelden en toegang te krijgen tot een breed scala aan apps, is deze TV geschikt voor zowel entertainmentliefhebbers als dagelijkse kijkers. Het geluid wordt ook niet vergeten, met functies zoals Q-Symphony en OTS Lite die zorgen voor een meeslepende audio-ervaring. Het enige mogelijke minpunt is de 50 hertz beeldverversing, maar dit zal voor de meeste gebruikers geen groot probleem zijn. Over het algemeen biedt de Samsung UE65CU7172 veel waar voor je geld en is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve televisie-ervaring.

Als je op zoek bent naar een televisie die 4K-beelden, een snelle besturingssysteem en indrukwekkend geluid combineert in een betaalbaar pakket, dan is de Samsung UE65CU7172 zeker het overwegen waard. Met zijn krachtige beeldprocessor, uitgebreide app-aanbod en handige functies, zal deze TV je zeker niet teleurstellen. Of je nu geniet van films, series, games of gewoon tv wilt kijken, deze televisie biedt een indrukwekkende kijkervaring die je keer op keer zult waarderen. Met de Samsung UE65CU7172 breng je de bioscoop naar je eigen woonkamer.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Samsung UE65CU7172 Review: Een Uitstekende Instap LED TV In de wereld van televisies is Samsung een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De Samsung UE65CU7172 is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment van Samsung, en in deze review zullen we de plus- en minpunten van deze 4K LED TV onder de loep nemen. […]
Pluspunten
  • Krachtige Crystal Processor 4K voor perfecte 4K beelden.
  • Snelle Tizen 7.0 besturingssysteem met talrijke apps.
  • Uitstekende instap LED televisie.
  • Q-Symphony en OTS Lite voor verbeterd geluid.
  • Slimme controller met ingebouwde batterij.
- Minpunten
  • 50 Hertz beeldverversing, minder geschikt voor snelle beelden.

Extra informatie

Specificaties: Samsung UE65CU7172 – 65 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Input Lag (milliseconde)

9.8

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Niet ondersteunde populaire apps

Ziggo GO

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

112

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 400mm x 300mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2023

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

20.6

Gewicht inclusief standaard (kg)

20.9

Afmetingen inclusief voet

1449.4 x 282.1 x 906.6 mm

Afmetingen zonder voet

1449.4 x 59.9 x 830.3 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.4

Verpakking hoogte (cm)

96

Verpakking lengte (cm)

19

Verpakking breedte (cm)

160

Gewicht (kg)

30

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €644,00 - 21 april 2024
  • €655,00 - 20 april 2024
  • €639,00 - 17 april 2024
  • €654,00 - 8 april 2024
  • €639,00 - 6 april 2024
  • €655,00 - 4 april 2024
  • €649,00 - 1 april 2024
  • €619,00 - 25 maart 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €719,00 - 13 maart 2024
  • Laagste prijs: €609,00 - 18 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE65CU7172 – 65 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart