Samsung UE55CU7172 – 55 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE55CU7172 - 55 inch - 4K LED - 2023 - Europees model kopen voor slechts €459,00
  • De laagste prijs van Samsung UE55CU7172 - 55 inch - 4K LED - 2023 - Europees model werd verkregen op 3 maart 2024 11:34.

 459,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE55CU7172 - 55 inch - 4K LED - 2023 - Europees model - €459,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE55CU7172 - 55 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €459,00 - 28 februari 2024
  • €494,00 - 27 februari 2024
  • €469,00 - 23 februari 2024
  • €459,00 - 6 februari 2024
  • €441,00 - 5 februari 2024
  • €429,00 - 1 februari 2024
  • €459,00 - 31 januari 2024
  • €424,00 - 30 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €494,00 - 27 februari 2024
  • Laagste prijs: €389,00 - 24 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 3 maart 2024 11:34
Samsung UE55CU7172 – 55 inch – 4K LED
Samsung UE55CU7172 – 55 inch – 4K LED

 459,00

Beschrijving

Samsung UE55CU7172 Review: Een Scherpe Kijkervaring

In de wereld van televisies is Samsung altijd een naam geweest die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De Samsung UE55CU7172, een 4K LED TV, is geen uitzondering op deze erfenis. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies belooft deze televisie een buitengewone kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review zullen we de plus- en minpunten van de Samsung UE55CU7172 bespreken, samen met een diepgaande analyse van zijn functies en prestaties.

Pluspunten: Een Krachtige Processor voor een Perfect 4K Beeld

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung UE55CU7172 is zijn Crystal Processor 4K. Deze krachtige processor staat garant voor een verbluffende 4K-beeldkwaliteit. Met zijn indrukwekkende beeldverwerkingstechnologie biedt deze televisie heldere, levendige kleuren en diepe zwarttinten. Of je nu naar je favoriete films kijkt, games speelt of gewoon tv-programma’s bekijkt, de beeldkwaliteit zal je ongetwijfeld verbazen.

De Samsung UE55CU7172 maakt ook gebruik van UHD Crystal Display-technologie, waardoor je kunt genieten van beelden met verbluffende helderheid en precisie. Het 55-inch (138 cm) scherm met zijn slanke ontwerp voert je mee naar een wereld van visueel genot. De kleuren spatten van het scherm en de details zijn verbluffend scherp.

Snelle Tizen 7.0 Besturingssysteem met een Groot Aantal Apps

Het Tizen-besturingssysteem, nu geüpgraded naar versie 7.0, is een ander hoogtepunt van de Samsung UE55CU7172. Dit besturingssysteem is snel, responsief en biedt een schat aan apps om uit te kiezen. Of je nu toegang wilt tot streamingdiensten zoals Netflix en Disney+, of je wilt je smart home apparaten bedienen, Tizen heeft het allemaal.

Met de meegeleverde afstandsbediening met ingebouwde batterij kun je eenvoudig door de menu’s navigeren en met spraakopdrachten je tv bedienen. Dit maakt de bediening van de televisie snel en gemakkelijk.

Uitstekende Instap LED-televisie

De Samsung UE55CU7172 kan met recht worden beschouwd als een uitstekende instap LED-televisie. Het biedt alle essentiële functies die je mag verwachten van een moderne televisie, zoals 4K-beeldkwaliteit en een breed scala aan apps, tegen een betaalbare prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die wil upgraden naar een 4K-ervaring zonder de bank te breken.

Minpunt: 50 Hertz Beeldverversing kan Snelle Beelden minder Vloeiend Weergeven

Hoewel de Samsung UE55CU7172 indruk maakt met zijn beeldkwaliteit, is er één nadeel om op te merken. Met een beeldverversingssnelheid van 50 Hertz kan deze televisie soms moeite hebben om zeer snelle bewegingen vloeiend weer te geven, zoals bij actiescènes in films of snelle sportactie. Dit kan leiden tot enige haperingen of onscherpte, wat voor sommige kijkers een beetje teleurstellend kan zijn.

Functies en Prestaties:

De Samsung UE55CU7172 wordt geleverd met een indrukwekkend arsenaal aan functies om je kijkervaring te verbeteren. Een van deze functies is Q-Symphony, die de mogelijkheid biedt om de televisie aan te sluiten op een soundbar. Wanneer dit is gedaan, worden alle speakers in zowel de tv als de soundbar gebruikt om een meeslepende en krachtige audio-ervaring te creëren. Dit is perfect voor liefhebbers van home cinema die op zoek zijn naar een bioscoopachtige audio-ervaring in hun eigen woonkamer.

Een andere opmerkelijke functie is OTS Lite (Object Tracking Sound Lite). Met OTS Lite kunnen de ingebouwde luidsprekers van de televisie een surround sound-effect creëren, waardoor je midden in de actie wordt geplaatst. Deze functie voegt diepte en dimensie toe aan het geluid, waardoor je een meeslepende audio-ervaring krijgt, zelfs zonder extra luidsprekers.

De Smart TV-functionaliteit van de Samsung UE55CU7172 is ook iets om enthousiast over te zijn. Met ingebouwde WiFi en een breed scala aan apps kun je eenvoudig toegang krijgen tot streamingdiensten, sociale media en zelfs games. Bovendien kun je je smartphone gemakkelijk verbinden met de televisie, waardoor je foto’s en video’s kunt delen op het grote scherm.

Conclusie:

De Samsung UE55CU7172 is zonder twijfel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare 4K LED-televisie met indrukwekkende beeldkwaliteit en een scala aan handige functies. Met zijn krachtige processor, snelle besturingssysteem en slimme controller biedt deze televisie veel waar voor je geld. Hoewel de beeldverversingssnelheid van 50 Hertz een kleine beperking kan zijn voor liefhebbers van actiecontent, zijn de vele pluspunten van deze televisie moeilijk te negeren. Al met al biedt de Samsung UE55CU7172 een scherpe kijkervaring die zeker indruk zal maken op jou en je gezin. Het is een waardevolle toevoeging aan elke moderne woonkamer en verdient zeker een plekje op je lijst van potentiele aankopen.

Met zijn slanke ontwerp, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke interface, zal de Samsung UE55CU7172 je zeker niet teleurstellen. Als je op zoek bent naar een instapmodel 4K LED-televisie die veel waar voor je geld biedt, is dit zeker een model om te overwegen. De beeldkwaliteit is verbluffend, en de vele functies voegen echt waarde toe aan je kijkervaring.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.2Expert Score
Samsung UE55CU7172 Review: Een Scherpe Kijkervaring In de wereld van televisies is Samsung altijd een naam geweest die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. De Samsung UE55CU7172, een 4K LED TV, is geen uitzondering op deze erfenis. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies belooft deze televisie een buitengewone kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende 4K-beeldkwaliteit
  • Snelle Tizen 7.0 Smart TV-functies
  • Q-Symphony voor krachtig geluid
  • Slank ontwerp
  • Betaalbaar instapmodel
- Minpunten
  • Beeldverversingssnelheid van 50 Hertz
  • Mogelijke haperingen bij snelle beelden

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE55CU7172 - 55 inch - 4K LED - 2023 - Europees model
Laatste updates:
  • €459,00 - 28 februari 2024
  • €494,00 - 27 februari 2024
  • €469,00 - 23 februari 2024
  • €459,00 - 6 februari 2024
  • €441,00 - 5 februari 2024
  • €429,00 - 1 februari 2024
  • €459,00 - 31 januari 2024
  • €424,00 - 30 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €494,00 - 27 februari 2024
  • Laagste prijs: €389,00 - 24 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE55CU7172 – 55 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart