Samsung UE50AU7192 – 50 inch – 4K LED

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Samsung UE50AU7192 - 50 inch - 4K LED - 2021 - Europees model kopen voor slechts €419,00
  • De laagste prijs van Samsung UE50AU7192 - 50 inch - 4K LED - 2021 - Europees model werd verkregen op 20 april 2024 16:35.

 419,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung UE50AU7192 - 50 inch - 4K LED - 2021 - Europees model - €419,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung UE50AU7192 - 50 inch - 4K LED - 2021 - Europees model
Laatste updates:
  • €419,00 - 17 januari 2024
  • €399,06 - 16 januari 2024
  • €419,00 - 11 januari 2024
  • €404,84 - 10 januari 2024
  • €419,00 - 30 december 2023
  • €409,00 - 28 december 2023
  • €375,00 - 18 december 2023
  • €365,63 - 15 december 2023
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €419,00 - 30 december 2023
  • Laagste prijs: €365,63 - 15 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:35
Samsung UE50AU7192 – 50 inch – 4K LED
Samsung UE50AU7192 – 50 inch – 4K LED

 419,00

Beschrijving

Samsung UE50AU7192 Review: Een Diepe Duik in deze 50-Inch 4K Smart TV

Als je op zoek bent naar een indrukwekkende 50-inch 4K LED smart televisie, dan is de Samsung UE50AU7192 het overwegen waard. Deze televisie biedt een scala aan functies en technologieën om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. In deze uitgebreide review zullen we alle ins en outs van de Samsung UE50AU7192 bespreken, van beeldkwaliteit en prestaties tot slimme functies en ontwerp. Laten we beginnen met de plus- en minpunten.

Plus- en minpunten van de Samsung UE50AU7192

Laten we beginnen met een overzicht van de sterke punten en enkele zwakkere punten van de Samsung UE50AU7192.

Pluspunten:

1. Crystal 4K Beeldprocessor: Een van de opvallende kenmerken van deze televisie is de Crystal 4K beeldprocessor, die zorgt voor heldere, kleurrijke 4K beelden. Hierdoor kun je genieten van een verbluffende beeldkwaliteit met levendige kleuren en scherpe details.

2. Tizen Smart Platform: De Samsung UE50AU7192 is uitgerust met het Tizen smart platform, dat een breed scala aan apps biedt. Hiermee kun je moeiteloos toegang krijgen tot populaire streamingdiensten, sociale media en meer, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke interface.

3. Real Game Enhancer: Voor gamers is er goed nieuws, want deze tv is voorzien van Real Game Enhancer. Dit optimaliseert het beeld op het scherm voor soepel gamen met minimale inputvertraging, waardoor je een meeslepende spelervaring krijgt.

Minpunten:

1. 50 Hertz Beeldverversing: Een van de nadelen van de Samsung UE50AU7192 is de beeldverversingssnelheid van 50 Hz. Hoewel dit voldoende is voor de meeste kijkers, kunnen snelle beelden iets minder vloeiend worden weergegeven in vergelijking met tv’s met een hogere verversingssnelheid.

Met deze plus- en minpunten in gedachten, laten we dieper ingaan op de specificaties en functies van de Samsung UE50AU7192.

Productbeschrijving van de Samsung UE50AU7192

De Samsung UE50AU7192 is een 50-inch (127 cm) 4K LED smart televisie die ontworpen is om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn indrukwekkende schermgrootte dompelt deze tv je onder in de wereld van films en series. Dankzij de geavanceerde 4K-technologie en een verversingssnelheid van 50 Hz worden alle beelden haarscherp weergegeven.

Een opvallende eigenschap van deze Samsung smart tv is de nieuwste HDR-technologie, die het lichtbereik vergroot en resulteert in levendige kleuren en details, zelfs in de donkerste scènes. De local dimming technologie verbetert het contrast en zorgt voor diepe zwarttinten, wat bijdraagt aan de algehele beeldkwaliteit.

Wat betreft connectiviteit, kun je je apparaten eenvoudig aansluiten via de USB-ingang of HDMI-aansluiting. Bovendien maakt de Samsung UE50AU7192 het mogelijk om content rechtstreeks vanaf je smartphone naar de televisie te streamen, wat handig is voor het delen van video’s, foto’s en meer.

Deze Smart TV biedt ook toegang tot handige apps via het Tizen smart platform, waardoor je kunt genieten van een scala aan entertainmentopties. Bovendien heeft de tv een strak en elegant ontwerp dat je interieur een moderne uitstraling geeft, of je hem nu op een standaard plaatst of aan de muur monteert.

Kenmerken van de Samsung UE50AU7192

Hier zijn enkele opvallende kenmerken van de Samsung UE50AU7192 die de kijkervaring verbeteren:

1. Crystal Display: Het brede kleurenspectrum van Crystal Display zorgt voor een optimale kleurweergave met nauwkeurige details, waardoor je nog dieper in het beeld kunt opgaan.

2. Crystal Processor 4K: De speciale chip in de tv optimaliseert de kleurweergave en contrastverhoudingen, wat resulteert in levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren. HDR wordt ook aangestuurd voor een nog betere kijkervaring.

3. Boundless Design (3-side): Het grenzeloze ontwerp van de Samsung UE50AU7192 geeft het puurste beeld weer, met een slanke rand die de nadruk legt op het scherm. Of je de tv nu op een standaard plaatst of aan de muur monteert, het ziet er elegant uit.

4. 4K-resolutie: Met 4K UHD TV krijg je 4x meer pixels dan gewone Full HD, wat resulteert in scherpe en heldere beelden die je in het hart van de actie plaatsen.

5. Game Enhancer: Gamers zullen de voordelen van Real Game Enhancer waarderen, die de beeldkwaliteit optimaliseert en inputvertraging minimaliseert voor een soepele en responsieve gaming-ervaring zonder bewegingsonscherpte.

6. Clean Cable Solution: Samsung Crystal UHD biedt een handige oplossing om alle TV-kabels netjes uit het zicht weg te bergen, waardoor je een opgeruimde en esthetisch aantrekkelijke setup krijgt.

7. Smart Hub & One Remote Control: Met de Smart Hub kun je al je entertainment op één plek samenbrengen, inclusief live tv, externe bronnen, streamingdiensten en meer. De One Remote Control maakt het gemakkelijk om alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening te bedienen.

8. AirPlay 2: Deze functie maakt het mogelijk om content van je Apple-apparaten rechtstreeks naar de tv te streamen, waardoor je video’s, muziek, foto’s en meer kunt afspelen vanaf je iPhone, iPad en Mac.

Extra Informatie over de Samsung UE50AU7192

Het is belangrijk op te merken dat als je van plan bent om een CI+ module te gebruiken, dit mogelijk is vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een insteekkaart met een smartcard erin, die je rechtstreeks in een geschikte tv plaatst. Als je problemen ondervindt met het gebruik van de CI+ module, kun je contact opnemen met de klantenservice van Samsung.

Daarnaast kan het zijn dat deze televisie zonder Nederlandstalige handleiding wordt geleverd. De handleiding is echter beschikbaar via een downloadlink bovenaan de pagina. Houd er rekening mee dat deze televisie mogelijk bestemd is voor de Europese markt, en voor meer informatie over Europese modellen kun je terecht op de informatiepagina ‘Informatie over Europese modellen’.

Europese modellen en Garantie

Het is vermeldenswaardig dat verkopers die televisies via bol.com aanbieden, televisies moeten leveren die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is. Deze televisies zijn niet altijd in Nederland ingekocht, omdat verkopers televisies uit de hele EU kunnen inkopen en aanbieden. Dit zorgt voor concurrerende prijzen en keuze voor consumenten.

Als het gaat om garantie, kun je bij technische problemen contact opnemen met de bol.com klantenservice, die je in contact zal brengen met de verkoper van de televisie om het probleem op te lossen. Hoewel de fabrieksgarantie mogelijk niet geldt voor televisies die buiten Nederland zijn gekocht, heb je nog steeds recht op wettelijke garantie volgens de wet, wat betekent dat je recht hebt op een goed product.

Samsung Serienummers op de Doos

Tot slot, let op het serienummer op de doos van de Samsung UE50AU7192. De serie van Samsung-televisies kan verschillende modelnummers bevatten binnen dezelfde serie. Het serienummer op de voorkant van de doos verwijst naar de serie, terwijl het specifieke typenummer op de achterkant of zijkant van de doos te vinden is. Zorg ervoor dat je het juiste modelnummer controleert om ervoor te zorgen dat je de gewenste specificaties krijgt.

Conclusie

De Samsung UE50AU7192 is een indrukwekkende 50-inch 4K smart TV met een scala aan functies die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met zijn heldere beelden, rijke kleuren, slimme functies en elegant ontwerp biedt deze televisie veel waar voor je geld. Hoewel de 50 Hz beeldverversing een kleine beperking kan zijn voor degenen die graag snelle actiescènes bekijken, compenseert de algehele prestatie ruimschoots. Als je op zoek bent naar een betaalbare, high-definition televisie met de nieuwste technologieën, dan is de Samsung UE50AU7192 zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Samsung UE50AU7192 Review: Een Diepe Duik in deze 50-Inch 4K Smart TV Als je op zoek bent naar een indrukwekkende 50-inch 4K LED smart televisie, dan is de Samsung UE50AU7192 het overwegen waard. Deze televisie biedt een scala aan functies en technologieën om je kijkervaring naar een hoger niveau te tillen. In deze uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Heldere 4K-beeldkwaliteit met de Crystal 4K beeldprocessor voor levendige kleuren en scherpe details.
  • Toegang tot een breed scala aan apps via het Tizen Smart Platform voor eenvoudige entertainmentkeuzes.
  • Real Game Enhancer voor gamers om te genieten van soepel gamen met minimale inputvertraging.
- Minpunten
  • Beeldverversingssnelheid van 50 Hz kan minder vloeiende weergave van snelle beelden veroorzaken.

Extra informatie

Specificaties: Samsung UE50AU7192 – 50 inch – 4K LED

Schermdiagonaal

50 inch (127 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10, HDR10+, HLG

Local dimming

Nee

Type Backlight

Edge-lit

Type Local Dimming

Local Dimming

Input Lag (milliseconde)

15

VRR (Variable Refresh Rate)

Geen VRR

HDMI

3

HDMI versie

HDMI 2.0

Type HDMI

HDMI eARC

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Tizen

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Surround sound formaat

Dolby Digital

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (kW)

87

Waarde energielabel nieuw 2021

G

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

Samsung

Kleur

Zwart, Titanium

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

17.6

Gewicht inclusief standaard (kg)

17.8

Afmetingen inclusief voet

1116,8 mm x 719,1 mm x 250,2 mm

Afmetingen zonder voet

111,7 cm x 64,4 cm x 5,99 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C2, DVB-S2, DVB-T2, Analoge Tuner (kabeltelevisie/COAX)

Common interface

Ja, CI

Verpakking hoogte (cm)

79

Verpakking lengte (cm)

15

Verpakking breedte (cm)

126

Gewicht (kg)

17.80

Verpakkingsinhoud

Samsung UE50AU7192 4K UHD Smart TV.Afstandsbediening.batterijen.garantiepapieren.handleiding.energielabel sticker.Ci+ verloop.

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Samsung UE50AU7192 - 50 inch - 4K LED - 2021 - Europees model
Laatste updates:
  • €419,00 - 17 januari 2024
  • €399,06 - 16 januari 2024
  • €419,00 - 11 januari 2024
  • €404,84 - 10 januari 2024
  • €419,00 - 30 december 2023
  • €409,00 - 28 december 2023
  • €375,00 - 18 december 2023
  • €365,63 - 15 december 2023
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €419,00 - 30 december 2023
  • Laagste prijs: €365,63 - 15 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Samsung UE50AU7192 – 50 inch – 4K LED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart